SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre neko veče sam sanjala da sam nešto gadno zayebala neka 3 čoveka, a ondaK su oni prosali 4. da me juri... nije me uhvatio, jer sam se toliko prestravila da sam morala da se probudim.

Jednom sam sanjala da sam dobila na lotu! Joj kako je to bio lep san, onako sve moje drugarice ljubomorne na mene, a ja se spremam na neko letovanje u Francusku, a zatim u Ameriku. U tom snu sam sanjala da sam srela Breda Pita! Kako mi je bilo zao kad sam se probudila...

DaNa_Pa:
Jednom sam sanjala da sam dobila na lotu! Joj kako je to bio lep san, onako sve moje drugarice ljubomorne na mene, a ja se spremam na neko letovanje u Francusku, a zatim u Ameriku. U tom snu sam sanjala da sam srela Breda Pita! Kako mi je bilo zao kad sam se probudila...
zanimljivo...ja bih eminema...

DaNa_Pa:
sta bih dala,da sam ja srela bred pita...

Cool_Chick:
Dok sam bila na raspustu stalno sam sanjala da kasnim u skolu,pa kad dodjem profesori me stalno pitaju a ja nista neznam pa me muce...ma uzas!
i ja imam te 3pove preko raspusta...pa, ili kasnim ili zaboravim da odem u skolu, ili promasim smenu...uzasan osecaj!!!

Back