Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Trudna si!Senka_91:Pokusavam.........Ja sam se sa mojom ortakinjom pomirila,zabole me za druge...............Nego stalno sanjam leptire.................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trudna si!Senka_91:Pokusavam.........Ja sam se sa mojom ortakinjom pomirila,zabole me za druge...............Nego stalno sanjam leptire.................

pu pu pu... pomeri se s mesta!DaNa_Pa:Ja sam sanjala da su se u moju ulicu doselili neki retardi i kao stalno mi neshto dobacuju u prolazu,a ja ne obracam paznju. Na kraju mi je jedan od njih provalio u kucu (garazu) i ukrao mi kola!

Ti nemas dusu...Sizzlym:sanjala sam kako se kupam u moooru chokolade....mmm...

I opet :SmajliKojiPokusavaDaZamisliDatuSituaciju:sofffy:njaaaamii jos da neko lize tu cokoladu... mmmmhmmm....
![]()
zanimljivo...ja bih eminema...DaNa_Pa:Jednom sam sanjala da sam dobila na lotu! Joj kako je to bio lep san, onako sve moje drugarice ljubomorne na mene, a ja se spremam na neko letovanje u Francusku, a zatim u Ameriku. U tom snu sam sanjala da sam srela Breda Pita! Kako mi je bilo zao kad sam se probudila...
sta bih dala,da sam ja srela bred pita...DaNa_Pa:Jednom sam sanjala da sam dobila na lotu! Joj kako je to bio lep san, onako sve moje drugarice ljubomorne na mene, a ja se spremam na neko letovanje u Francusku, a zatim u Ameriku. U tom snu sam sanjala da sam srela Breda Pita! Kako mi je bilo zao kad sam se probudila...
i ja imam te 3pove preko raspusta...pa, ili kasnim ili zaboravim da odem u skolu, ili promasim smenu...uzasan osecaj!!!Cool_Chick:Dok sam bila na raspustu stalno sam sanjala da kasnim u skolu,pa kad dodjem profesori me stalno pitaju a ja nista neznam pa me muce...ma uzas!