SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam nocas sanjala kako trcim za busom,kako jedva idem i kako ne stignem i da to uopste nije taj bus koji mi treba....sanjala sam i da idem na pripreme iz spanskog.....da sam izabrana da pred celom skolom citam pesmicu na japanskom i da sam gledala film sa kirom najtli..sve to u jednom snu... :)u toku jedne noci....hmmmm....

Ja uvek imam totalno glupave snove. A zadnji koji sam sanjala (a da se secam) je da sam na nekoj ekskurziji i da sam se smuvala sa drugom iz razreda! Bas sam bila pogubljena taj dan...

*november rain*:
apsolutno isto... mrzim, mrzim kad taj osjecjaj koji san ostavi na mene...
fuj.. uzhas..
da, snovi su sranje.
): naravno da mrzish to...

nekad mi uspe taktika da se toliko izmorim nechim da sam iscrpljena i samo spavam, bez snova. mada kako kad...
ipak sigurni beg od snova je nespavanje. bedak shto ne obuhvata snove na javi.. ;p

mane tata probudio u skolu kad mi je bilo najljepse...poljubili smo se mi u snu..ali on je pobjegao nekako...i kad se okrenuo da se vrati meni,pogledao me ono...JEBENI TATA ulazi u sobu...Ja sada imam decka,ali...sta ovo znaci...
SENKA nemoj se nervirati...Samo je jedna ili 2 prave drugarice,a ostale...sve ce uciniti da vas posvadjaju-NEMOJTE TO DOZVOLITI...

Ja sam sanjala da su se u moju ulicu doselili neki retardi i kao stalno mi neshto dobacuju u prolazu,a ja ne obracam paznju. Na kraju mi je jedan od njih provalio u kucu (garazu) i ukrao mi kola!

Back