SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam danas popodne sanjala jedan mnooooooooogo bolestan san....toliko je bolestan da se ne usudjujem da mislim o njemu...plashim ga se...:smajlisepanichnotrese:

Inache...chesto sanjam u polubudnom stanju...ono, tek kad tonem u san.....e, tad najintezivnije sanjam...obavezno gomilu gluposti....:roll:

nensy4ever:
mogu da pretpostavim:ti i meda u carstvu snova ah :):):) :lol:
ma, njega kad sanjam to je uzas! Jednom, kad smo imali frku sa njegovom bivsom, smarala ga, sanjala sam da je hteo da razgovara sa njom i da joj lepo sve objasni...i posle nekog vremena ja ulazim u sobu gde su oni i zaticem ih na krevetu kako se ljube, ali me on ne vidi....i ja sela ispred vrata i placem placem placem....nedelju dana nisam mogla sebi da dodjem i stalno sam mu kukala!

IvAnA:):
Ja sam danas popodne sanjala jedan mnooooooooogo bolestan san....toliko je bolestan da se ne usudjujem da mislim o njemu...plashim ga se...:smajlisepanichnotrese:

Inache...chesto sanjam u polubudnom stanju...ono, tek kad tonem u san.....e, tad najintezivnije sanjam...obavezno gomilu gluposti....:roll:
to ti verovatno od onog filma sa emili rouz...... :P

Ja se uglavnom ne secam shta sam sanjao al sam sinoc prespavao kod ortaka i on kaze da sam neshto prvo psovao u snu pa prichao pa se ponashao poput njegovog psa i na kraju crtao po zidu a kad su me pitali shta radim poshto su mislili da sam budan ja sam najjopushtenije odgovorio (sve u snu) "Brate hijeroglifi, shta ti nije jasno?" :lol: shta li ja sanjam :lol: :lol: :lol:

mala_nish:
ja uvek sanjam da padam ili da me neko juri..... pre neku noc sam sanjala forum! ali se ne secam sta smo pisali
jao, ja koliko sam opterecena forumom, jednom sam sanjala kako smo se svi nasli, upoznali.....strasno....znate li vi koliko cesto ja mislim na vas!!!!imam takve tripove odavde koje prenosim u realnost....kao pricam sa drustvom i u trenutku, kada vise nemam sta da kazem, pomislim kako mogu da predjem na drugu temu (po stranicama, i unapred znam koje su to teme...da procitam sta ste vi rekli i kazem nesto od toga) ili kada imam kontrolni ili odgovaram, kao, mogu da se odjavim....znaci, UZAS...ali to je ono u trenutku, nemojte da pomislite da sam spicena!!! :D

ranije sam sanjala svaku nocj. volela sam to i pronalazila neku poruku u tome... ili sam bar to mislila. ;p
uglavnom mi snovi nisu statichni, ne deshava se radnja na jednom mestu i jednom osobom... budem na vishe mesta, sa gomilom ljudi i sve priche se ukrshtaju, a nisam samo ja ono shto ih sve povezuje.
u svakom sluchaju, sada se trudim da ne sanjam... ne volim da sanjam. tako uvek zaboravim ono shto sam sanjala. ali pamtim osecjaj koji san ostavi na mene... uglavnom praznina. bzvz. snovi su sranje. kao i spavanje.

bleach:
ranije sam sanjala svaku nocj. volela sam to i pronalazila neku poruku u tome... ili sam bar to mislila. ;p
uglavnom mi snovi nisu statichni, ne deshava se radnja na jednom mestu i jednom osobom... budem na vishe mesta, sa gomilom ljudi i sve priche se ukrshtaju, a nisam samo ja ono shto ih sve povezuje.
u svakom sluchaju, sada se trudim da ne sanjam... ne volim da sanjam. tako uvek zaboravim ono shto sam sanjala. ali pamtim osecjaj koji san ostavi na mene... uglavnom praznina. bzvz. snovi su sranje. kao i spavanje.
apsolutno isto... mrzim, mrzim kad taj osjecjaj koji san ostavi na mene...
fuj.. uzhas..
da, snovi su sranje.

nocas sam sanjala da mi neka vila ispunjava zelju i da mi je ta zelja bila da ne ode "onaj" momak.ubrzo zatim,ona mi od vilinskog praha ispise u vazduhu - KRISTIAN MUST LEAVE!
skroz sam smushena...

Back