*november rain*
Domaćin
- Poruka
- 3.297
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislish da je neki znak???? :shock: :shock: :shock:dadimar:Atentat??
Bre, pa cuvaj se ti![]()
ijuuu pazi kad cu morati sada da imam telohranitelje..dadimar:Ko zna.....
Ja cesto sanjam kako letim![]()

... ili sanjam neke nebuloze.dadimar:Ko zna.....
Ja cesto sanjam kako letim![]()

pa uglavnom je tako, mada ja o atentatu nisam razmishljala*november rain*:snovi su obichno tvoja podsvjest i nishta drugo..
ako o nechemu puno razmishljash, velika je vjerovatnocja da cjesh to sanjati..
bar kod mene je tako..
Lucky girl:dakle,sta ste poslednji put sanjali?
koliko sam videla,nema ovakve teme...
hehe simpaticno....luckastalutkica:Sanjala sam svog decka kako radi na nekoj blagajni i sanjam ja kao mi jesmo zajedno vec nekih 100 godina ali ja ga tek muvam,prolazim tuda gde on radi a ta njegova blagajna je na odmoristu neke zgrade u kojoj zivimo i on i ja ali na razlicitim spratovima(znate kako je to u snu sve cudno),on se smeje,a ja prolazim tuda i nesto mu kazem i on meni nesto kaze,ne secam se sta,penjem se uz stepenice...On ima ogromnu zelenu masnicu na faci zbog toga sto mu se desila neka nesreca dok se vozio u vozu! (neverovatno,ali sa vozom!)
Kasnije kad je on zavrsio posao u blagajni dosao je on kod mene ili ja kod njega,ne secam se,nesto smo radili,ne secam se sta,tu su bili jos neke starije osobe,ne secam se ko,cini mi se kao da je sve bilo u polumraku,samo znam da nije bilo seksa i kako sam se ja pitala i govorila sama sebi "njemu seks ni ne pada na pamet",mada je i meni bilo opusteno i bez seksa i nekako sam se osecala spokojno,smireno.

ma, cuda, ali stvarno.....u svakom smislu!@Cupka@:sta se tu podrazumijeva?!
mogu da pretpostavim:ti i meda u carstvu snova ahnaancy90:ja stalno, ali stalno sanjam neke blesave snove!