Snovi

Htela sam da izadjem iz nekog hôtela prolazeci kroz neke velike prostorije... Posmatrala sam kamenje po podu zakljuchujuci da ima brilijanata ali i obichnog stakla... Na desnoj ruci mi je bila ogromna zlatna chuka... Kad sam vec izashla prishao mi je jedan lik i nastavio da hoda pored mene... Okrenula sam sat n'a ruci dok sam se zezala s Njim a onda sam stala i obratila mu se ozbiljno... Bio je iznenadjen... Hm, zaboravila sam koje su to bile rechi koje sam mu rekla, a Josh jutros sam znala da je to ono shto je najvaznije u celom snu...:neutral:
Evo ovako:

Tvoje Htela sam :confused:, znači nisi, a želiš :)
brilijanata ili ob.stakla - tvoje znači nesigurnost Da li je to ono štto vidim/želim??? :confused:
I još , zaboravljene reči koje SI HTELA DA UPAMTIŠ ;), e ovo je bitno, HTELA, a nisi upamtila.

Kroz san provejava strašna neodlučnost :)
Nadam se da si zadovoljna odgovorom, a ako nisi, nema veze ;)

Evo ovako:

Tvoje Htela sam :confused:, znači nisi, a želiš :)
brilijanata ili ob.stakla - tvoje znači nesigurnost Da li je to ono štto vidim/želim??? :confused:
I još , zaboravljene reči koje SI HTELA DA UPAMTIŠ ;), e ovo je bitno, HTELA, a nisi upamtila.

Kroz san provejava strašna neodlučnost :)
Nadam se da si zadovoljna odgovorom, a ako nisi, nema veze ;)

htela sam - znachi - trazeci izlaz iz hotela prolazila sam kroz te prostorije i kako nisam kad sam izashla?
hm, videla sam i prepoznavala i jedno i drugo, pa ne vidim da sam se tu neshto pitala, a radilo se o nechemu shto je bilo po podu kojim sam gazila i ja sam tu jednostavno prolazila...
e ovde si u pravu, po budjenju sam htela da upamtim recheno, ali ovo "htela" je van sna...
hm, secam se kako sam se osecala u tom snu i to ne bih nazvala neodluchnoshcu vec naprotiv, odluchnoshcu da shto pre izadjem iz tog hotela...
hvala na tumachenju draga...:)

zasto sanjam samo obucu?...skoro u svakom snu ja sam ili bosa,ili nosim razlicite carape,, nocas sam sanjala da sam bila u gostima kod prijateljice koju inace retko vidjam i koja zivi u drugom gradu....na odlasku da se pozdravimo ja primetim da sam bosa i da nema mojih patika....i dok razmisljam gde da ih potrazim ona me ispraca recima da cemo se videti uskoro jos dva puta. ....i posto vidi da je gledam blentavo ...nasmeje se i kaze:ne zaboravi 10 se vidimo!
osecam se nekako bezveze posle sna.

Psiha ti govori da ti "drugarica" nije drugarica nego neko ko se slepa uz tebe da bi imala tvoju seksualnost i zenstvenost.I uspeva joj da ti oduzme toliko seksualnosti da ti umanji libido i osecas se pored nje manje vrednom.Gledas je blentavo jer si "svesna" da ti ona nesto krade ali ne znas kako to radi.Reci ci ti kako ti to radi jer to ti porucuje tvoja Psiha- Drugarica ti usadjuje osecaj da si NEodgovorna, prema sebi i drugima a narocito u vezama sa muskarcima.

P.S.

Ovo je takodje i nacin kojim majke oduzimaju seksualnost kcerkama.

Poslednja izmena:
Psiha ti govori da ti "drugarica" nije drugarica nego neko ko se slepa uz tebe da bi imala tvoju seksualnost i zenstvenost.I uspeva joj da ti oduzme toliko seksualnosti da ti umanji libido i osecas se pored nje manje vrednom.Gledas je blentavo jer si "svesna" da ti ona nesto krade ali ne znas kako to radi.Reci ci ti kako ti to radi jer to ti porucuje tvoja Psiha- Drugarica ti usadjuje osecaj da si NEodgovorna, prema sebi i drugima a narocito u vezama sa muskarcima.

Bogami, nela bači fotose:per:

Htela sam da izadjem iz nekog hôtela prolazeci kroz neke velike prostorije... Posmatrala sam kamenje po podu zakljuchujuci da ima brilijanata ali i obichnog stakla... Na desnoj ruci mi je bila ogromna zlatna chuka... Kad sam vec izashla prishao mi je jedan lik i nastavio da hoda pored mene... Okrenula sam sat n'a ruci dok sam se zezala s Njim a onda sam stala i obratila mu se ozbiljno... Bio je iznenadjen... Hm, zaboravila sam koje su to bile rechi koje sam mu rekla, a Josh jutros sam znala da je to ono shto je najvaznije u celom snu...:neutral:

Kada ljudi u snu nemaju kucu nego opste mesto kao hotel, znaci da se ne osecaju dobro, da im fizicki telo nije zdravo ili nije vise optimalno.U nekim slucajevima obesitas ali i zene mucene jednim od premecaja u ishrani, ne sanjaju svoju kucu.Ne zato sto je nemaju nego sto privremeno zive van sebe."to nisam ja,.Ja nisam ta zena,ja nisam takva osoba, ovo nije moj zivot, ovo je samo privremeni problem koji cu resiti"-su misli iza snova gde covek boravi u hotelu.Ali to je skup boravak.Moras dati deo sebe i menjati za nesto drugo.Svaki puta kada izgubis jedan dijamant na podu, menjas ga sa obicnim staklom, jer tvoj Ego insistira na laznom sjaju ,sjaju za druge.Ali ti nisi takva zena.Zato nisi u svojoj kuci.Zelja je da se izadje iz lazi koja te je vezala cak sa ogromnom zlatnom narukvicom ( seksualnog zadovoljstva).Ego ti govori da si bitna, znacajna a Psiha ti govori da bezis iz te lazi.Sve sto si jednom sebi obecala to si zaboravila,Nisi odrzala obecanje sebi.Zato i ne mozes da se setih znacajnih reci koje su jednom i tvog animusa (muskog oblika tebe, tvoju zudnju za bozijim i za ljubavi) pozitivno iznenadile i on (ti) je odlucio da ceka da ti ispunis to obecanje.Nista strasnije kada covek izneveri u necemu sebe.I koliko je Psiha pazljiva, salje ti opet animusa da te podseti, asocira na situaciju i da zaobidje Ego koji ti je cak i "kucu" oduzeo.

Poslednja izmena:
htela sam - znachi - trazeci izlaz iz hotela prolazila sam kroz te prostorije i kako nisam kad sam izashla?
hm, videla sam i prepoznavala i jedno i drugo, pa ne vidim da sam se tu neshto pitala, a radilo se o nechemu shto je bilo po podu kojim sam gazila i ja sam tu jednostavno prolazila...
e ovde si u pravu, po budjenju sam htela da upamtim recheno, ali ovo "htela" je van sna...
hm, secam se kako sam se osecala u tom snu i to ne bih nazvala neodluchnoshcu vec naprotiv, odluchnoshcu da shto pre izadjem iz tog hotela...
hvala na tumachenju draga...:)

Nema na cemu :hvala:, mada sama najbolje moses svoj san da protumacis, ipak :)

ja gotivim kad znam da snjamprvi put sam k mala htela da se probudim jer sam sanja nocnu moru i imala sam osecaj da traje vecnost,drugi put sam se probudila kad sam shvatila da sanjam,jednom sam pokusala da izgradim zgradu mislima u snu al mi nije islaXD,a jednom sam imala trip ko u onom sfilmu da sam se iz sna probudila u snu,tj shvatila sam da sanjam ,pa sam se 'probudila ' u snu gde sam mislila da vise ne sanja,:)a imala sam jos dva tri puta svest o tome al nikad dovoljno da probam da napravim nesto,al inace to su mi najbolji snovi:))))

Poslednja izmena:
al inace i kad sanjam horore ja na kraju pobedjujem na neki nacin,tako da mi je sve isto kad se probudim,jedino da mi se desi da imam osecaj da se nikad necu probuditi a desava se nesto lose,ko kad sam bila mala,e jedino bi se onda lose osecala kad ustanem:)

Back