Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je sve normalno...Koga s krste?
Jel se u rl bojiš visine?

Ubedljivo najuznemirujuci san sam imao posle doceka nove godine dakle sanjam kako sam sa caletom otisao na brdo neko i tamo smo videli neku staru drvenu istrsenu kucu sa zakucanim daskama na prozorima secam se i da je umesto vrata bilo neko staro ofucano cebe e sad ne znam ni kako ali znali smo da su unutra koze o.O kao znali smo da su tu trebali da budu 2-3 odrasle bele koze jer je njihov vlasnik morao da ode na put i one kao nisu mogle da izadju odatle dok on i ja ne udjemo u tu kucu a kad smo usli tamo uzasan prizor dva mala jareta leze krvava i izmucena na podu dve odrasle koze zalosno mekecu (valjda se tako kaze) a po podu jedno 15 malih kozica ali onako jezivo male kao sto (predpostavljam) izgleda fetus koze bez dlake vidim im se gola koza roze boje i oci samo dve crne tacke kao oci koje su tek pocele da se razvijaju ja ne znam zasto ali kao uhvatim odraslu kozu da je izvucem napolje da je oslobodim a ona se otima kao da oce da ostane tu ... jezivo stvarno
a i to mi nije prvi put da sanjam zarobljene zivotinje pre otprilike 2-3 godine sanjao sam slicnu stvar sa mackom koju je neko zavezao za lanac ...
Ne znam otkud meni ovakvi snovi jer niti sam nesto posebno zaludjen za prava zivotinja niti gledam razne klipove gde ih ljudi muce niti sam ja to uradio ili razmisljao o tome znaci imam sasvim normalan odnos prema zivotnjama kao i vecina ljudi
pogledaj svoj avatar
shto je josh gore.Bila je rasprava oko toga da li je bolje sanjati lepe ili ruzne snove.
Tipa, vecina kaze da, kad sanja nesto lepo, kada se probudi, oseca se smireno i odmorno, a kada sanjaju ruzne stvari, bude se nervozni..
Kod mene je malo drugacije (a i nisam jedina, bar jedna koleginica kaze) i kad sanjam nesto lepo, ceo dan sam usrranog raspolozenja, cim se probudim i skontam da je na javi gore..
Ali zato kad imam nocne more ili sanjam da se nesto lose desava, a onda se probudim i shvatim da nije tako, predivno sam raspolozena.
S tim sto ima ljudi koji su svesni da sanjaju, pa im je svejedno kakvi su snovi
Kako je kod vas?
Obozavam snove i skoro ih redovno belezim.
Takodje nekada sam praktikovao kontrolu snova(danas malo manje).
Lepe ili ruzne snove sanjati?
Pa dobro je i jedno i drugo.Lepo jer nas oraspolozi a ruzni snovi jer pokazuju sta ne valja.
Nekada znaju i da upozore a to je iako kosmar jako dobar san.
Takodje snovi zavise i od nas.
Kako razmisljamo takvi su i nasi snovi.
Ja najvise volim da sanjam snove sa svrhom.(savete,upozorenja i sl.)
Znam to.Uz ovo saveti i upozorenja, dodala bih i rešenja.
Ne beležim snove. Kontrola snova nije za igranje.
Na sanjanje utice ono sta radis i kako razmisljas tokom dana(mada nije uvek tako).Ja uvek nesto sanjam. Cak i kad zaspim na minut. Kod mene je uvek nesto ruzno i uznemirujuce. Ne razumem zasto je to tako... :S Budim se uznemirena, iscrpljena, ili prosto ravnodusna ponekad, sa obzirom na to da sam vise i navikla. :/ A kad se jednom u milion godina desi da sanjam nesto lepo, ustajem nasmejana i opustena. Steta sto mi takvi snovi nisu cesci, samo kosmare imam, ybt
Na sanjanje utice ono sta radis i kako razmisljas tokom dana(mada nije uvek tako).
Najvazno deo za ono sto ces sanjati je trenutak kada legnes i pocinjes da tones u san,o cemu tada razmisljas o tome ces najverovatnje sanjati u 90% slucajeva.
Najbolji nacin da resis kosmare je da se suocis sa tim u snovima(to ces postici tako sto ces sebi davati sugestije pre sna tipa "seti se da se suocis sa tim i tim u snu").
Takodje tvoje vestine sa budnog stanja se prenose na snove(ako imas problem sa necim u snu vezbaj to u budnom stanju).
Ovo je dobra knjiga na temu snova i kontrolu snova(a da ne zalazi u opasna podrucja kao npr. Kastaneda).
http://www.delfi.rs/ka1un6459/delfi_knjige_kreativno_sanjanje.html
Tu imas i te probleme sto tebe tiste.
P.S Promena u ovom svetu utice na svet snova i Obrnuto.
Nije tacno da 90% snova proizilazi iz razmisljanja pred spavanje.
U snovima dominira nesvesno, ono nam pokazuje za cim zudimo, cega se plasilo, krivica, stid, itd... Samo sto je to maskirano i potrebno desifrovati.
Drugo knjige popularne psihologije je najvece djubre iz knjizara, one su pisane iz komercijalnih razloga. To zna svako ko se iole razume u psihologiju.
Ja sam sanjala da me osoba koja je mrtva, čovek koji je mlad umro, zove da se udam za njega.
Prvo sam se jako teško probudila, a onda još i sada mislim na taj san, koliko je bio stvaran, na putu do posla sam mislila o snu, i tek pri ulasku u firmu "setila se" da je Čovek mrtav.
Plaši me san, pogotovo kad se setim nekih , možda babskih priča, ono kad te mrtvi zovu, i to.
JEZIVO.
Molim nekog, ko ima sličnih iskustva , da mi odgovori nešto ...
bice....veruj mi...mozda nas obradujes![]()