Snovi

sta bi onda znacilo.... pre neki dan sam sanjala nes kao na foru da sam vampir... secam se da me je neko ugrizao ali ne i ko.... uglavnom ja sam postala vampir i mogla sam da letim... dosla sam kuci i moji su hteli da me ubiju kad susaznali da sam vampir pa sma pobegla od kuce i letela sam negde .... skrivala sma se u nekoj sumi po drvecu ali bila je jesen i nije bilo krosnji pa su me neki ljudi uocili i onda sam bezala ali oni su me vijali i svi su znalid a sam vampir.... onda sma negde pobegla u neku kuci i nisu me nasli... posle kad sma se odmorila sam nastavila da bezim tamo gde niko ne bi znao da sam ja vampir... i dosal sam u neko mesto koje su sacinjavale uglavnom zgrade imucnih ljudi i ja sam se tu krila po krovovima ... i kako sma zaspala na jednom krovu probudio me je neki lik... ali posto je krov za coveka bio vrlo ne pristupacan a i taj neko nije bio ubilacki nastrojen prema meni zacudila sam se.... na kraju sam otkrila da je to citava porodica i da su svi oni vampiri.... i da je taj lik jedan drug kog nisam dugo videla .... pa smo pricali... i pricali ja sam pricala kako sam bila progonjena on je pricao kako su u okolini sve uglavnom vampiri.... i pricali smo i pricali i onda smo osali sami........ i onda sma se probudila..... i sta bi sad to bilo... kakvo znacenje vapirizam ima?! :/
p.s nakon tog sna se nisam osecala nervozno iako san nije bio bas preterano prijatan.... ali lepo sam spavala to vece....

Poslednja izmena:
sad za rodjendan sam imala jako zanimljiv san i skontala da koliko god ja svesno nisam htela da sumiram dešavanja od prošle godine do sad, podsvesno sam se prisećala svega, to je bilo u stilu neki dečak koji je sve znao o meni i pričao mi pričao malo pretećim glasom, da sam ja bila užasnuta time šta sve on zna :eek:

, ceniš? :sad2:

_nobody_

uh, malecka, tebi je baš veselo :lol:
otkud znam, kod mene snovi obično cepaju o onom o čemu razmišljam ili o čemu dugo nisam razmišljala
al' kakve boleštine nekad sanjam, bolje da ne prepričavam
to je sve posledica morbidnih viceva koje sam čitala nekad puno :(
i opet nisam napisala san od juče, a odlično se sećam
later

sta bi onda znacilo.... pre neki dan sam sanjala nes kao na foru da sam vampir... secam se da me je neko ugrizao ali ne i ko.... uglavnom ja sam postala vampir i mogla sam da letim... dosla sam kuci i moji su hteli da me ubiju kad susaznali da sam vampir pa sma pobegla od kuce i letela sam negde .... skrivala sma se u nekoj sumi po drvecu ali bila je jesen i nije bilo krosnji pa su me neki ljudi uocili i onda sam bezala ali oni su me vijali i svi su znalid a sam vampir.... onda sma negde pobegla u neku kuci i nisu me nasli... posle kad sma se odmorila sam nastavila da bezim tamo gde niko ne bi znao da sam ja vampir... i dosal sam u neko mesto koje su sacinjavale uglavnom zgrade imucnih ljudi i ja sam se tu krila po krovovima ... i kako sma zaspala na jednom krovu probudio me je neki lik... ali posto je krov za coveka bio vrlo ne pristupacan a i taj neko nije bio ubilacki nastrojen prema meni zacudila sam se.... na kraju sam otkrila da je to citava porodica i da su svi oni vampiri.... i da je taj lik jedan drug kog nisam dugo videla .... pa smo pricali... i pricali ja sam pricala kako sam bila progonjena on je pricao kako su u okolini sve uglavnom vampiri.... i pricali smo i pricali i onda smo osali sami........ i onda sma se probudila..... i sta bi sad to bilo... kakvo znacenje vapirizam ima?! :/
p.s nakon tog sna se nisam osecala nervozno iako san nije bio bas preterano prijatan.... ali lepo sam spavala to vece....

Sadržinski manifestacioni oblik sna nema uvek isto značenje . Znači simboli nemaju fiksno značenje a razni sanovnici tu ne pomažu . U slučaju vampirizma značenje zavisi od mnogo čega , od vrste sna, životne situacije , može biti posledica utiska iz predhodnog dana (npr. filma) ili trenutnog utiska (npr. senke na zidu), stanja organizma (žeđi, gladi) ali značeje može imati i dublji smisao recimo bežanje (otpor) od neke vrste osamotaljenja koju zahteva sredina.
Za detaljnije sagledavanje značenja sna potrebno je dugotrajnija analiza sa mnogo više podataka, a za što sigurnije analiziranje najbolja je serija snova , no za tako nešto treba odvojiti dosta vremena i volje.

Sadržinski manifestacioni oblik sna nema uvek isto značenje . Znači simboli nemaju fiksno značenje a razni sanovnici tu ne pomažu . U slučaju vampirizma značenje zavisi od mnogo čega , od vrste sna, životne situacije , može biti posledica utiska iz predhodnog dana (npr. filma) ili trenutnog utiska (npr. senke na zidu), stanja organizma (žeđi, gladi) ali značeje može imati i dublji smisao recimo bežanje (otpor) od neke vrste osamotaljenja koju zahteva sredina.
Za detaljnije sagledavanje značenja sna potrebno je dugotrajnija analiza sa mnogo više podataka, a za što sigurnije analiziranje najbolja je serija snova , no za tako nešto treba odvojiti dosta vremena i volje.

Meni je ovo prvo palo na pamet :)

Jedino mi nije jasno zašto sanjam seks sa osobom istog pola, a hetero sam :lol:

Da, upravo tako...
Inače, moja drugarica ima mnogo problema u životu, zaista haos i zbog toga svako veče sanja nešto i ne može da se seti kada je zadnji put sanjala nešto lepo...u svakom snu beži od nečega/nekoga i neko pokušava da je ubije. Zbog toga znam da snovi prenose probleme u svoj svet i interpretiraju ih na sebi svojstven način.
Snovi nam mogu otkriti probleme kojih nismo ni svesni ili koje ne želimo da budemo svesni.

preispituješ sopstvene izbore (uopšteno, nevezano za sex.orijentaciju) ;)

e opet sam zaboravila šta sam sanjala :eek:

ne znam zašto bih to radila, nijedan izbor mi nije "e tako i nema nazad"
ako vidim da sam negde pogrešila, lako ću ispraviti
mislim, nema potrebe da lupetam, sve mi je ravnooooo :)

eih, bre, šefica, pa još senilna :(

ne znam dušo, ne sanjam ja da se sexam sa istim polom :lol:

setila sam se, ali samo manjeg dela sna! pričala sam sa nekim telefonom,
i pričali smo o vremenu napolju i taj neko mi je rekao kako će sneg da pada :lol:

ne znam dušo, ne sanjam ja da se sexam sa istim polom :lol:

setila sam se, ali samo manjeg dela sna! pričala sam sa nekim telefonom,
i pričali smo o vremenu napolju i taj neko mi je rekao kako će sneg da pada :lol:

ako padne sneg, prinosim ti žrtve :zcepanje:

Ovo je jako zanimljivo , no ne brini takve snove imaju svi (samo neko se ne seća ili potisne) . Rešenje je zato što nisi samo hetero , zapravo niko nije samo hetero .

mada, što kaže sejnt, možda zaista preispitujem izbore i to baš vezane za seksualnu orijentaciju :lol:
ili jednostavno sam u nekom trenutku želela to da probam, a trenutno nisam u situaciji, momak, ovo, ono, pa zato sanjam :mrgreen:

Pošto nam je krinka raspoložen, zanima me da li treba da se brinem ako sanjam bebe bez trupa ili neki oralni seks koji se odvija preda mnom..
jel' to do onih morbidnih viceva i filmova ili šta? :think:

sejnti, ne bree.. ovo je bilo vezano za članove šire porodice, saobraćajna nesreća i njihova deca koja su kao bez trupa i jedino ja prihvatam da brinem o njima.. :(
što mi je čudno, jer ni o sebi ne umem da brinem kako treba :lol:

Back