maleckaaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
sta bi onda znacilo.... pre neki dan sam sanjala nes kao na foru da sam vampir... secam se da me je neko ugrizao ali ne i ko.... uglavnom ja sam postala vampir i mogla sam da letim... dosla sam kuci i moji su hteli da me ubiju kad susaznali da sam vampir pa sma pobegla od kuce i letela sam negde .... skrivala sma se u nekoj sumi po drvecu ali bila je jesen i nije bilo krosnji pa su me neki ljudi uocili i onda sam bezala ali oni su me vijali i svi su znalid a sam vampir.... onda sma negde pobegla u neku kuci i nisu me nasli... posle kad sma se odmorila sam nastavila da bezim tamo gde niko ne bi znao da sam ja vampir... i dosal sam u neko mesto koje su sacinjavale uglavnom zgrade imucnih ljudi i ja sam se tu krila po krovovima ... i kako sma zaspala na jednom krovu probudio me je neki lik... ali posto je krov za coveka bio vrlo ne pristupacan a i taj neko nije bio ubilacki nastrojen prema meni zacudila sam se.... na kraju sam otkrila da je to citava porodica i da su svi oni vampiri.... i da je taj lik jedan drug kog nisam dugo videla .... pa smo pricali... i pricali ja sam pricala kako sam bila progonjena on je pricao kako su u okolini sve uglavnom vampiri.... i pricali smo i pricali i onda smo osali sami........ i onda sma se probudila..... i sta bi sad to bilo... kakvo znacenje vapirizam ima?! :/
p.s nakon tog sna se nisam osecala nervozno iako san nije bio bas preterano prijatan.... ali lepo sam spavala to vece....
p.s nakon tog sna se nisam osecala nervozno iako san nije bio bas preterano prijatan.... ali lepo sam spavala to vece....
Poslednja izmena: