Amaunet
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Znaci postoji mogucnost da dok sanjam ovako nesto,ostanem paralisan i u stvarnosti?!![]()
Joj izvini, nisam mislila da te utripujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci postoji mogucnost da dok sanjam ovako nesto,ostanem paralisan i u stvarnosti?!![]()
Milice...pa samo misli nedelju dana pre svakog spavanja, dok ne zaspis, na tu osobu pa kad ti se pocne pojavljivati u snu dosadice ti na kraju haha, najbolje bi bilo da preuzmes san, i sa osobom radis sta oces loool
ja sam pre par meseci sanjala kako me neko puca i onda sam se probudila i osetila jaku bol kod srca.. onda opet zaspala i apsolutno isti san samo sto me je neko izboo.. i opet kad sam se probudila opet je bolelo..!!!!! zasto...????![]()
@Poledica93
Idi kod kardiologa, mozda imas neku smetnju... Sve sto tvoja cula opazaju moze da se projektuje na san, od dodira pa do zvuka...
ma nemam..verovatno..tj to se nije ponovillo od tad..
a sta je AP..?!
Ovako u poslednje vreme sanjam vrlo cudne snove,ovako skoro svako trece vece sanjam nekog decka iz skole,nekog sportistu...sanjam kako me muvaju dolaze mi kuci salju cvece ali nikako da me poljube,u svakom snu smo blizu jedan drugog drzimo se za ruke i gledamo ali nema poljubca vec u cetiri snova je tako ne znam o cemu se radida li to znaci da dugo necu da se polljubim ^^' ?
![]()