- Poruka
- 219
Danas sam primetila koliko me snovi zamaraju .Sanjala sam nesto sto me je nacisto prestravilo .Najradije bih sve zaboravila i srecna sam sto se ne pretvaraju u stvarnost
Dobro dosli u klub svi koje snovi muce ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam primetila koliko me snovi zamaraju .Sanjala sam nesto sto me je nacisto prestravilo .Najradije bih sve zaboravila i srecna sam sto se ne pretvaraju u stvarnostDobro dosli u klub svi koje snovi muce ....
To sanjas kid ?
Mene from behind ?![]()
A sta si sanjala?
ja se ponadala da te zamorili u fizickom smislu
a ona o nocnim morama...pih![]()
jako težak san.. pitao bih te jesi u snu već osetila taj zamor i usamnjenost? ili kada si ustala?
Danas sam primetila koliko me snovi zamaraju .Sanjala sam nesto sto me je nacisto prestravilo .Najradije bih sve zaboravila i srecna sam sto se ne pretvaraju u stvarnostDobro dosli u klub svi koje snovi muce ....
Cuvaj donacine za Srbiju kad nam naidje radijacija.najgore je sanjaš nešto mnogo super a pripiški ti se i onda u snu to što je super ti prekineš time što odeš da piškiš u snu, i onda s eprobudiš umokren jer si simultano sa piškenjem u snu upišo i postelju
a je l može to da posluži kao donacija za japan
Cuvaj donacine za Srbiju kad nam naidje radijacija.
Ti jesi pametnaa dada ja uvek moram da se pravim pametna
ko te slagao da snovi nisu stvarni
Bolje da ne spavas uopste, nego da imas snove kao sto si moji.b0lje i da imaš snove koji zamaraju, nego da ne spavaš uopšte, kao ja u poslednje vreme![]()