Снимак високе резолуције НЛО-а на Хаитију

Profit...rukovodi svime i svima na ovoj planeti. Kompjuterske viruse u najvecoj meri prave isti ljudi koji prave antivirus programe...
Da se i nas dva u nečemu složimo.
Nekad, kad su nastajali prvi virusi, bili su to eksperimenti vještih studenata ili vunderkinda, čisto pokazivanje sposobnosti i znanja koje se povremeno otimalo kontroli. Srećom, tada nije bilo Interneta pa se nisu tako brzo širili.
Danas, izrada dobrog (jakog) virusa traži veoma mnogo znanja o cijeloj problematici. Viruse danas pišu ili zaposleni u AV kompanijama ili pojedinci koji ubrzo postanu zaposleni u istim.
Zabilježeni su i slučajevi da neko razvije virus i antivirus 'u paketu' pa pusti virus a sutradan preko Interneta pusti u prodaju svoj AV program :lol:

Evo jos jednog primera kako ljudi citaju onako kako im se svidi. Oggy, da ne bi nadalje ispadao pglu, procitaj jos jednom post na koji si dao komentar.
Ti citaj sta si napisao i sta ja komentarisem(Po toj istoj logici ni virusi za racunare, ne postoje, jer zasto bi neko "tracio resurse" na pravljenje neceg tako komplikovanog od cega nema vajde....).
Da ti uprostim imas tri opcije
1.Viruse prave AV kompanije, a nama iza ledja jos i razmenjuju recepte...nije bitno ko je najbolji svi ce dobiti deo kolaca...
2. Neki dokoni ljudi iz obesti, zlobe ili cega vec kuci "trace resorse" i prave stetu drugima
3.Ima i jednog i drugog u nekoj razmeri.

Ne razmisljaj puno, samo izaberi 1,2 ili 3...;)

U slucaju 1 lupas teske gluposti, sto sam vec rekao
U varijanti 2 i 3 neko IPAK traci resorse, sto sam takodje rekao

btw.Moj komentar je bilo plasticno poredjenje necega, a tvoje komentarisanje toga je totalno van price...:rolleyes:

Naravno da postoje osobe koje u slobodno vrijeme rade takve stvari. Bilo bi glupo tvrditi suprotno u svijetu koji ima preko milijardu računara povezanih na Internet.
Neki to rade jer su u tome našli jednu vrstu zabave, neki samo žele pokazati da su bolji od drugih, neki žele namlatiti lovu a mnogi žele izaći iz anonimnosti i naći dobro uhlebljenje u nekoj softverskoj firmi (ili u nekoj firmi kojoj treba dobar stručnjak za zaštitu od virusa).

Cijela ova priča već je dosta skrenula s teme, pa je vrijeme da se prekine.

Gled'o ja...scene sa snimanja prve epizode drugog serijala...kad, pojavishe se tamo ljudi u crnom, i rekoshe kris karteru samo da nastavi tim tempom, jer se se iz dana u dan rapidno povecava broj skeptika za koje je ova serija inace i snimljena, sa ciljem da uopste ne koriste svoje neurone i da imaju veciti izgovor ''ma to si gledao na filmu/seriji'' ili ''mnogo gledas sf filmove/serije''...
Ma ti si to video u seriji :P

Verujem da su vanzemaljci stalno prisutni, ali da ne uticu na nas zivot, kao sto ni mi svojim postojanjem ne uticemo na kolonije mrava.
Snimci su namestaljke. Pa, bica na tom nivou ne bi bila toliko nepromisljena da nam dozvole da ih snimimo, a da zaista hoce da se pokazu, ucinili bi to vrlo evidentno i ne samo nekim snimanjem njihove letilice. To je malo stupid, zar ne? mislim, ne postoji nikakva poruka...
S druge strane, mozda nam od postanka ljudske vrste upucuju na sebe, ali smo mi na tom nivou da ih ni ne primecujemo, upravo jer su toliko evidentni.
A svi zabelezeni dokumenti o njima, cista su manipulacija.
Strasno!
Evo ga dokaz da nas posmatraju, ali nece da ih mi snimamo bas kao sto si rekla...

koaj glupost
da li ste nekad pomislili da se avioni mogu napraviti razlicitih oblika?
razmislite xD

Da,pomislili smo i znamo da mogu da se naprave,a da li si ti pomislila da ti isti avioni koje ti spominjes mogu da lete onako kako ti zamisljas,kao leteci tanjiri predpostavljam,a da li si takodje pomislila na to kakva tela bi trebali imati piloti da bi vozili iste? ako znamo da najsavremeniji lovci,bombarderi i ko zna kakvih sve ima prave silu od nekoliko dzula neznam iskreno bas koliko pa se inzinjeri sirom sveta iz vojne industrije bore sa tim problemom nebili to nekako resili raznoraznim odelima punjena vodom i neznam cime sve jos da bi se sila smanjila zbog raznih manevara koje piloti pokusavaju da izvedu ili si mozda mislila na bezpilotne?

Back