Oggy
Domaćin
- Poruka
- 3.722
Lupas teske gluposti ako tvrdis da sve viruse prave AV kompanije...u suprotnom nego "traci resorse"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lupas teske gluposti ako tvrdis da sve viruse prave AV kompanije...u suprotnom nego "traci resorse"![]()
Da se i nas dva u nečemu složimo.Profit...rukovodi svime i svima na ovoj planeti. Kompjuterske viruse u najvecoj meri prave isti ljudi koji prave antivirus programe...
Ti citaj sta si napisao i sta ja komentarisem(Po toj istoj logici ni virusi za racunare, ne postoje, jer zasto bi neko "tracio resurse" na pravljenje neceg tako komplikovanog od cega nema vajde....).Evo jos jednog primera kako ljudi citaju onako kako im se svidi. Oggy, da ne bi nadalje ispadao pglu, procitaj jos jednom post na koji si dao komentar.
Posto tvoj komentar nema veze sa mojim, mozda je ovako jasnije...naime u recenici ima uslova, pa shvati sta znaci...Lupas teske gluposti ako tvrdis da sve viruse prave AV kompanije...u suprotnom nego "traci resorse"![]()
Ma ti si to video u serijiGled'o ja...scene sa snimanja prve epizode drugog serijala...kad, pojavishe se tamo ljudi u crnom, i rekoshe kris karteru samo da nastavi tim tempom, jer se se iz dana u dan rapidno povecava broj skeptika za koje je ova serija inace i snimljena, sa ciljem da uopste ne koriste svoje neurone i da imaju veciti izgovor ''ma to si gledao na filmu/seriji'' ili ''mnogo gledas sf filmove/serije''...
Evo ga dokaz da nas posmatraju, ali nece da ih mi snimamo bas kao sto si rekla...Verujem da su vanzemaljci stalno prisutni, ali da ne uticu na nas zivot, kao sto ni mi svojim postojanjem ne uticemo na kolonije mrava.
Snimci su namestaljke. Pa, bica na tom nivou ne bi bila toliko nepromisljena da nam dozvole da ih snimimo, a da zaista hoce da se pokazu, ucinili bi to vrlo evidentno i ne samo nekim snimanjem njihove letilice. To je malo stupid, zar ne? mislim, ne postoji nikakva poruka...
S druge strane, mozda nam od postanka ljudske vrste upucuju na sebe, ali smo mi na tom nivou da ih ni ne primecujemo, upravo jer su toliko evidentni.
A svi zabelezeni dokumenti o njima, cista su manipulacija.
Strasno!
Malo konfuznoOcigledno... A, i logicno je! Zamisli ti na proucavas neku primitivnu vrstu, i hoces li im dopustiti da te snimaju, slikaju itd?
koaj glupost
da li ste nekad pomislili da se avioni mogu napraviti razlicitih oblika?
razmislite xD