Snimaju se crtani filmovi sa LGBT likovima i to otvoreno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim. JA sam ih vaspitala, a ne crtani filmovi. Ne vaspitačica u obdaništu kojoj je vrhunac vaspitavanja bila Cecina muzika; ne učiteljica koja nije znala sve padeže ... Ne ulica.
Inače, moja deca su po sopstvenom izboru išla na veronauku ... baš kao i ja, još dok je to bilo tajno, pri crkvenim opštinama. I nije mi razvilo duhovnost, već samo razvilo kritički stav. Dakle, NE SMETA mi veronauka; SMETA mi svako nametanje, pokušaj prevaspitavanja i, naravno, sputavanje prava na razvijanje sopstvenog mišljenja.
Znaš, kad sam pitala prijatelja, fanatičnog vernika, da li bi svoju decu poverio onomad mnogo spominjanom Pahomiju koga je taj isti prijatelj vatreno branio, posle kraćeg razmišljanja rekao je "ne". Ja bih odmah odgovorila NE, bez razmišljanja.
Isto tako bih postupila, dok su mi deca bila mala, i da je bila reč o bilo kome za koga iole sumnjam da će ih, na bilo koji način, ugroziti.

U školi u koju su išla moja deca predavao je učitelj - gej. Dobar učitelj, možda i najbolji od svih.
Kada je procurelo da je *****, roditelji su ga razapeli na kolac i uništili mu život. Ostao je bez posla i razboleo se od stresova.
Direktora, koji je opljačkao školsku donaciju, niko nije ni pipnuo.
Poenta je valjda jasna.

imam 3 i slovima tri frenda, dvoje su ****** a jedna je deklarisana matora lezbejka-umetnica.... svi me znaju dobro i znaju kakav sam i imaju postovanje i imam poprilicno poverenje u njih... ali nikad, znaci nikada, ne bih maloletno dete na dan poverio njima u bilo kojoj formi.. zasto, zato sto znam bolje od tebe kako oni funkcionisu i kako su nezustavljivi kada ih obuzme.... isto ko pedofili, to je druga manifestacija i drugi obim ali ista varijanta.

tis barem pametna zena i znas sta je poremecena psiha... moze covek da bude genijalan umetnik ali ako je homos sve je kod njega intimno naopako... postavio sam kolegi odavde, dal je provokator ne znam i zabole me, znaci da mi da dokaz da je kloaka zdravija sredina za penis od vagine... cuti eno tamo mrsi kaze pa neki homosekusalci imaju analni odnos a ja ga pitam a u sta se majke ti yebu?:hahaha:

kad je cirilovu iko zavrnuo uvo sto je vatao svakog muskog? os zenske primere da dirkaju svaku zenu ako su na poziciji? i ti meni pricas o necemu.... konacno ako su ti deca isla na veronauku to je pozitivno za njih sto se i vidi po njima...ali to sto ti ovde propagiras sve suprotno e to mi bas i nije jasno...mada jeste ali nebitno :lol:

Procitao veoma pazljivo. Ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje. Osim naravno homofoba. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Da li si sigurna? I opet je tema unistena od vas heterofoba.

- - - - - - - - - -

Jedno pitanje. Da li je moguce da se ova tema nastavi, a pojedini sa licnim prozivanjem sankcionisu. Evo ako treba prvi sam na listi, ali da neko non stop proziva nekoga, a da zatrpa temu spamovima to je nedopustivo. Naravno ocekujem da i ova/on budu kaznjeni.:D

"Učiteljice, učiteljice!" model. Kako nisko.

Poslednja izmena:
Uočavaš li ti poentu da je on aktivista koji glumi agresora prema homićima, piše gluposti i tako izaziva ostale da se uključe u odbranu homoseksualaca od agresivnih kretena. I tako se stvara slika ugroženosti homoseksualaca preko realnog okvira i izaziva poriv da se stane u njihovu odbranu.
Kako da znamo da napadi i pretnje nisu u dogovoru sa vrhuškom gay propagandnog vrha? Ko može da tvrdi da oni huligani koji napadaju gay paradu nisu u stvari gay aktivisi koji su prikupili budale koje će da ih slede, pa pored napada na kolonu LGBT, prave i ostala sranja i izazivaju revolt kod stanovništva kako bi građanstvo stalo protiv agresora a na stranu LGBT-a.
Ja ne znam ovo sa sigurnošću, ali ko može da tvrdi da ovo nije moguće.
Pri tome imamo ovog drdoktora kao aktivistu na forumu. Pa dobro, ako se osećaju ugroženima, moraće da se bore. Tako je to, ništa nema na tacni.

Lepo si sebe opisao. Svaka cast. :D

- - - - - - - - - -

BORKA, ovde je drdoktor sasvim u pravu.

Stvarno nije lepo da vređaš čoveka da je homofob. A upravo smo sada i to uz njgovu pomoć, dokazali da je gay aktivista. A ti ga proglašavaš homofobom.

Opet o sebi govoris. Bravo. Sve bolje. Ali nadam se da ce Rusi uskoro izmisliti lek za takve kao sto si ti. Par godina u Sibiru. Da vidis kako bi bio kao nov.

- - - - - - - - - -

"Učiteljice, učiteljice!" model. Kako nisko.

Evo ga i treci. Ooooo, samo se dokazuju moje teorije. :hahaha:

Po pitanju ove teme sam kao moderator rekla sta sam imala.

Moram da vas pohvalim da ste se malo uljudili posle opomena i brisanja poruka.

Ne mogu da kaznim nekoga samo zato sto se sa nekim ne slaze i ima drugacije misljenje.

kad je bog stvorio coveka stvorio ga je po svom oblicju.... znaci da nikako nije mogao biti pedercina.

amin

imam 3 i slovima tri frenda, dvoje su ****** a jedna je deklarisana matora lezbejka-umetnica.... svi me znaju dobro i znaju kakav sam i imaju postovanje i imam poprilicno poverenje u njih... ali nikad, znaci nikada, ne bih maloletno dete na dan poverio njima u bilo kojoj formi.. zasto, zato sto znam bolje od tebe kako oni funkcionisu i kako su nezustavljivi kada ih obuzme.... isto ko pedofili, to je druga manifestacija i drugi obim ali ista varijanta.

tis barem pametna zena i znas sta je poremecena psiha... moze covek da bude genijalan umetnik ali ako je homos sve je kod njega intimno naopako... postavio sam kolegi odavde, dal je provokator ne znam i zabole me, znaci da mi da dokaz da je kloaka zdravija sredina za penis od vagine... cuti eno tamo mrsi kaze pa neki homosekusalci imaju analni odnos a ja ga pitam a u sta se majke ti yebu?:hahaha:

kad je cirilovu iko zavrnuo uvo sto je vatao svakog muskog? os zenske primere da dirkaju svaku zenu ako su na poziciji? i ti meni pricas o necemu.... konacno ako su ti deca isla na veronauku to je pozitivno za njih sto se i vidi po njima...ali to sto ti ovde propagiras sve suprotno e to mi bas i nije jasno...mada jeste ali nebitno :lol:

Pazi, i mene je spopadala lezbejka, vrlo agresivno. Bilo mi je neprijatno kao da me je spopadao agresivni muškarac. Ništa drugačije.
Kad god pričam/pišem na ovakvim temama, ja zapravo ne razmišljam o tome kakav seks upražnjavaju homoseksualci. U prvom planu mi je njihova emotivna potreba ... a pravo na bliskost, ljubav ili štaveć, nikome ne mogu osporiti.
Boldovano: e, to! :lol:

- - - - - - - - - -

Da dodam:
DOBRA tema.:cool:

Al moram sad da idem.

Ček, sve i da je bilo tako, zašto bi te uvredilo ako te nazovem homofobom kad sam kažeš da homofobija ne postoji?!

Ostalo nije zavredelo da prokomentarišem.
Dovoljno je što čestitaš roditeljima na moralnoj, ljudskoj veličini.

Zasto se ne bi vredjao? Zasto se vredjau homoseksualci kada im kazem da je bolest? Nadam se da shvatas sustinu, ako je to moguce.

Lepo si sebe opisao. Svaka cast. :D
Opet o sebi govoris. Bravo. Sve bolje. Ali nadam se da ce Rusi uskoro izmisliti lek za takve kao sto si ti. Par godina u Sibiru. Da vidis kako bi bio kao nov.
Oni koji čitaju, vide o čemu govorim, ne treba im tumač.
A ako si ono što sam napisao razumeo ovako kako si komentarisao, onda definitivno imaš disleksiju

Pazi, i mene je spopadala lezbejka, vrlo agresivno. Bilo mi je neprijatno kao da me je spopadao agresivni muškarac. Ništa drugačije.
Kad god pričam/pišem na ovakvim temama, ja zapravo ne razmišljam o tome kakav seks upražnjavaju homoseksualci. U prvom planu mi je njihova emotivna potreba ... a pravo na bliskost, ljubav ili štaveć, nikome ne mogu osporiti.
Boldovano: e, to! :lol:

- - - - - - - - - -

Da dodam:
DOBRA tema.:cool:

Al moram sad da idem.

aj prosta igra pojmova....

svet je u haosu, vlada nered ili bolje reci kontrolisani red gde su poremecene vrednosti izbacene u prvi plan... nisu samo u pitanju homoseksualci u pitanju su sve ljudske nakzanosti i nasstranosti koje se pod formom sloboda bacaju u prvi plan kao pravo na razlicitost.... jel ovo sve tacno?

znaci imacemo svet gde ce svako pod formom zakona moci da funkcionise kako mu se nadigne, da ubija i da bude oslobodjen jer je eto bio zlostavljan, da masakrira jer je bio odgajan sta znam u nekom semenistu a tamo je dril ihahahj...da deflorise decicu u vrticima jer je i sam bio deflorisan u tom uzrastu.... da vaspitava ili cak usvaja decake i da ih navodi na ono sto on smatra da je ispravan put a to je pederastija ili obratno ako su u pitanju devojcice...

sta ce u tom svetu biti norma za normalnost? sta, pitam? ja kazem nista jer da bi te tretirali kao normalnog po tim merilima moraces da se pretvaras da nisi homofob, da obozavas sta znam islam ili judaizam iako si pravoslavan jer je to najcrnji greh, da razumes zlocince, da podrzavas prava pedofila ali do odredjene granice naprimer 10 godina jer tad dete moze da odluci dal ce ili nece...incest je naravno lepo selo ali mi ne razumemo jer nauka je odmakla i ako se boze moj defomisan plod zacne to cemo onom iglom da sredimo....

serem se ja na takav svet i na takve slobode i na svakoga ko takve slobode zagovara jer svako ko to zagovara je psihicki bolestan covek... u tom svetu ce biti simapticna vest da je neko uso u zoloski vrt i poebo 20 paunova pritom ih daveci do smrti...komentari ce biti strasno, ali on je kao mali sigurno imao neki problem, ujela ga pcela za ****** pa se sad sveti ali mi cemo da da ga pustimo jer ni on nije kriv sto je takav....

Poslednja izmena:
I naravno niko nije prokomentarisao kakvim su sve uticajima podlozna deca u tom periodu. Od ranog detinjstva do adolescencije. To je nebitno.

Niko ne moze da pobije cinjenice, pa je tu nastao problem i tema otisla u drugu stranu.

Evo prosto pitanj.

Da li po ovom pisanju LGBT aktivista i njihovih advokata, deca su potpuno razvijene licnosti na koje ne moze nista da utice, vec bice samo ono sto im je zacrtano u genima? Ovo kao horoskop.:D

- - - - - - - - - -

Oni koji čitaju, vide o čemu govorim, ne treba im tumač.
A ako si ono što sam napisao razumeo ovako kako si komentarisao, onda definitivno imaš disleksiju

Gde si pacijent. Jos se trudis?!

- - - - - - - - - -

Disleksičar se trudi, gorepomenuti ima samo selektivnu racionalizaciju događaja i činjenica.

Pacijent tri. Prvi je yokai, drugi muzjak, a ti treci. Mozda je ipak u pitanju jedna licnost. Jbg sa vama LGBT nikada se ne zna.

Evo jos konkretnije pitanje. Da li mediji mogu da uticu na formiranje licnosti kod dece?

- - - - - - - - - -

mene na krsti spopada rifer otakako znam za sebe i kad sam ga tolko puta odbio sad je besan i kaze da volim muske :lol:

Pazi i ja imam pacijente, jedan je Dejan011, neki gem-gem, a vidis da ih ima jos. Pogledaj moj profil koliko je poruka obrisano. Bolest.

Za decu, pogotovo vise njih, treba svasta nesto imati. I uslove, i volje, i muda i i i.... Lako ih je napraviti.
uvek se nadje...kad se imazajedno nadje se i za drugo.... svet kakv je samomogu spasti deca i umetnost, a mi smo nazalost deficitarni sa obe stvarijer promovisemopederastiju i najgori kic i sund...zapad isto radi ali makra ima vreman i za potomstvo i promociju kakve take umetnosti. zato ce oni preziveti ami cemo postati fekalni kolektor evrope.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back