Vidim. JA sam ih vaspitala, a ne crtani filmovi. Ne vaspitačica u obdaništu kojoj je vrhunac vaspitavanja bila Cecina muzika; ne učiteljica koja nije znala sve padeže ... Ne ulica.
Inače, moja deca su po sopstvenom izboru išla na veronauku ... baš kao i ja, još dok je to bilo tajno, pri crkvenim opštinama. I nije mi razvilo duhovnost, već samo razvilo kritički stav. Dakle, NE SMETA mi veronauka; SMETA mi svako nametanje, pokušaj prevaspitavanja i, naravno, sputavanje prava na razvijanje sopstvenog mišljenja.
Znaš, kad sam pitala prijatelja, fanatičnog vernika, da li bi svoju decu poverio onomad mnogo spominjanom Pahomiju koga je taj isti prijatelj vatreno branio, posle kraćeg razmišljanja rekao je "ne". Ja bih odmah odgovorila NE, bez razmišljanja.
Isto tako bih postupila, dok su mi deca bila mala, i da je bila reč o bilo kome za koga iole sumnjam da će ih, na bilo koji način, ugroziti.
U školi u koju su išla moja deca predavao je učitelj - gej. Dobar učitelj, možda i najbolji od svih.
Kada je procurelo da je *****, roditelji su ga razapeli na kolac i uništili mu život. Ostao je bez posla i razboleo se od stresova.
Direktora, koji je opljačkao školsku donaciju, niko nije ni pipnuo.
Poenta je valjda jasna.
imam 3 i slovima tri frenda, dvoje su ****** a jedna je deklarisana matora lezbejka-umetnica.... svi me znaju dobro i znaju kakav sam i imaju postovanje i imam poprilicno poverenje u njih... ali nikad, znaci nikada, ne bih maloletno dete na dan poverio njima u bilo kojoj formi.. zasto, zato sto znam bolje od tebe kako oni funkcionisu i kako su nezustavljivi kada ih obuzme.... isto ko pedofili, to je druga manifestacija i drugi obim ali ista varijanta.
tis barem pametna zena i znas sta je poremecena psiha... moze covek da bude genijalan umetnik ali ako je homos sve je kod njega intimno naopako... postavio sam kolegi odavde, dal je provokator ne znam i zabole me, znaci da mi da dokaz da je kloaka zdravija sredina za penis od vagine... cuti eno tamo mrsi kaze pa neki homosekusalci imaju analni odnos a ja ga pitam a u sta se majke ti yebu?

kad je cirilovu iko zavrnuo uvo sto je vatao svakog muskog? os zenske primere da dirkaju svaku zenu ako su na poziciji? i ti meni pricas o necemu.... konacno ako su ti deca isla na veronauku to je pozitivno za njih sto se i vidi po njima...ali to sto ti ovde propagiras sve suprotno e to mi bas i nije jasno...mada jeste ali nebitno