Sneg u sred Decembra- večito iznenadjenje !!!

Battlecat

Iskusan
Poruka
6.977
Bar jedno 20 godina, dakle od malena, slušam da je državu iznenadio sneg u sred zime i da ga nisu očekivali. Da je bar jednom neko uspeo da se organizuje i lepo to i dostojno odradi bilo bi pamćeno vekovima :D Vlada Srbije izgleda uvek dezorganizovano i slabo jer ne mogu jedan običan sneg da počiste a frljaju se svetskom politikom po govorima i u predizbornim kampanjama pretendenata na njene pozicije.

Takodje, svaki put fali za grejanje i nikad ne mogu da ulože u sistem proizvodnje struje ili bar promene zakon da se ljudi služe lokalnim izvorima energije u obliku solarnih izvora i drugih sistema jer distribucija naravno drži monopol na el. energiju i debelo reketira svaki pokušaj ljudi da se snadju kad to za njih ne rade oni koji im uzimaju pare za to ... Verovatno i ove godine planiraju da kao i prošle uvode fašističke mere "štednje" da se mrznu ljudi i njihova deca i bebe jer ih je, naravno, zima iznenadila u sred Decembra :D

Takodje sa obzirom na ruinirano stanje zemlje možemo posle ove zime koju tek treba preživeti ( jer u tom stanju jedino znaju da ostavljaju svoje gradjane ) da očekujemo nove poplave, a i poneko klizište jer će ih iznenaditi što se sneg, jelte, topi na rastućoj temperaturi. Najveće iznenadjenje su naravno za to doba godine zapušeni odvodi, ruinirane brane, zapušteno stanje kanala i ostalih stvari koje služe za sprečavanje katastrofe pa i kad neko pogine, jelte, od kombinacije struja-voda za to niko ne ostaje odgovoran ...

А најинтересантније је то што се још од октобра најављује да су све зимске службе спремне и чекају први снег.А колико су спремне имали смо прилику да видимо у протекла два дана.
Јуче слушам заменика команданта штаба за ванредне ситуације како објашњава да малтене службе нису одговорне за неефикасно обављање посла,већ су криви грађани који треба сами да узму лопате и крену са чишћењем.Још се жали на то како пуно грађана зове службу са разним захтевима,типа; да неко дође да му очисти ауто,да му се очисти улица идр.Ако је већ тако као што каже па зашто не расформирају штаб ? У појединим,вишим,деловима престонице аутобуси нису саобраћали из разлога што нису могли да савладају узбрдице која нису очишћена тако да је добар део грађана до посла путовао и преко два сата.

А најинтересантније је то што се још од октобра најављује да су све зимске службе спремне и чекају први снег.А колико су спремне имали смо прилику да видимо у протекла два дана.
Јуче слушам заменика команданта штаба за ванредне ситуације како објашњава да малтене службе нису одговорне за неефикасно обављање посла,већ су криви грађани који треба сами да узму лопате и крену са чишћењем.Још се жали на то како пуно грађана зове службу са разним захтевима,типа; да неко дође да му очисти ауто,да му се очисти улица идр.Ако је већ тако као што каже па зашто не расформирају штаб ? У појединим,вишим,деловима престонице аутобуси нису саобраћали из разлога што нису могли да савладају узбрдице која нису очишћена тако да је добар део грађана до посла путовао и преко два сата.

Ali pazi, štab za vanredne situacije za običan sneg u Decembru :D To samo pokazuje koliko kradu a ništa ne rade i samo smišljaju nove funkcije da se kače na neku novu platu i malverzacije... Ne sad štab za vanredne situacije što dune vetar u proleće ili padne kiša ... :D To bi bilo dobro isto :D

Inače za takve izjave koje potvrdjuju da je taj običan zlikovac jer maltretira narod koji treba da pomaže i upotrebljava poziciju ( koja je ionako nepotrebna ) da to radi javno, treba da se otpusti sa mesta i da se taj štab cirkusa ukine. :D

Ali opet kažem, Vlada Srbije tu izgleda slabo i jadno, a u svetu se ljudi smeju kako se trude da izgledaju ozbiljno a običan sneg ne mogu svojim gradjanima da očiste ... Još postavljaju ove specijalce za tebljenje jagnjećeg pečenja da se izdiru preko medija .

Ali pazi, štab za vanredne situacije za običan sneg u Decembru :D To samo pokazuje koliko kradu a ništa ne rade i samo smišljaju nove funkcije da se kače na neku novu platu i malverzacije... Ne sad štab za vanredne situacije što dune vetar u proleće ili padne kiša ... :D To bi bilo dobro isto :D

Inače za takve izjave koje potvrdjuju da je taj običan zlikovac jer maltretira narod koji treba da pomaže i upotrebljava poziciju ( koja je ionako nepotrebna ) da to radi javno, treba da se otpusti sa mesta i da se taj štab cirkusa ukine. :D

Ali opet kažem, Vlada Srbije tu izgleda slabo i jadno, a u svetu se ljudi smeju kako se trude da izgledaju ozbiljno a običan sneg ne mogu svojim gradjanima da očiste ... Još postavljaju ove specijalce za tebljenje jagnjećeg pečenja da se izdiru preko medija .

И још каже како су и метеоролози криви пошто су најавили снежни покривач у висини око 16 центиметара,а снег је падао скоро 30 сати и нападао до 30 центиметара.И сад испаде да су криви грађани,метеоролози...Сви су криви само они нису.И нормално је да се неко запита чему служи један такав штаб када су централне градске саобраћајнице непроходне ? И каква је то ванредна ситуација ако падне снег у сред Децембра ? Па неће ваљда пасти у Мају,као код Северине.

Najstariji i najbolji FAP 13 pun rizle tezak sa dobrim gumama i raonikom napred resava stvar iz korena pa da krenu jedan za drugim ,pesma da se cuje? ne kapiram koji je problem?

problem je sto lopovi sve pare pokradose iz budzeta ima za svirku tamburasa u briselu namestene tendere svalerke rodjake ali nema para u budzetu za ciscenje puteva.

zato ih sneg vecito "iznenadi" u sred zime.

Ал прво ће га до Априла нападати преко Курира.,онда ће га позвати на информативни разговор.

Znaći Deda Mraz bolje da zaobilazi Srbiju u širokom krugu ... :D Al ozbiljno, kakve gluposti su pravili i prave neke štabove za sneg, ne bi me čudilo da kažnjavaju gradjane zato što je pao sneg ...

ogrebi-sneg-i-pronadj.jpg

:lol:

bio jedan prijatelj na slavi u Sapcu dosao juce kaze tamo kod vas totalni kolaps sistema

strajkuju sluzbe za ciscenje snega strajkuju smecari kaze zatrpan vam grad snegom i smecem

Malo je preuvelicao, mada je stanje objektivno lose, Petrovic za 12. godina pojeo i grtalice, a smece danas nije odneto ispred moje kapije - tacno, ali zato sam ja grtala kako sam dosla s posla, sad mogu da prodju do kucnog praga oni koji se usude da krenu, ukucani zakljucani, pa ne moze to tako, ma ne moze to tako:zper:

Juce sam pisala, bila sam svedok kad u dupke punom autobusu nabise decka na vrata, i ispade dete napolje, srecom sto je autobus milio, pa se nije povredio, od te traume ne mogu da se oporavim:dash:

Malo je preuvelicao, mada je stanje objektivno lose, Petrovic za 12. godina pojeo i grtalice, a smece danas nije odneto ispred moje kapije - tacno, ali zato sam ja grtala kako sam dosla s posla, sad mogu da prodju do kucnog praga oni koji se usude da krenu, ukucani zakljucani, pa ne moze to tako, ma ne moze to tako:zper:

Juce sam pisala, bila sam svedok kad u dupke punom autobusu nabise decka na vrata, i ispade dete napolje, srecom sto je autobus milio, pa se nije povredio, od te traume ne mogu da se oporavim:dash:

pa uglavnom utisak mu je da vam je mnogo gore nego nama, a visina sneznog pokrivaca odprilike ista jos ste vi u ravnici a mi mesto na obroncima planina.

Изгледа да нико није јавио снегу да су напредњаци дошли на власт.

Djido ima preca posla, prosle godine proglasise vanredno stanje jer je Djido na vreme obavesten( Tadic je bio negde na toplijim destinacijama), sad niko ne htede, kako smo "pogan" narod:lol:

Ja mislim da oni citaju Krstu i SAD znaju:whistling:

Djido ima preca posla, prosle godine proglasise vanredno stanje jer je Djido na vreme obavesten( Tadic je bio negde na toplijim destinacijama), sad niko ne htede, kako smo "pogan" narod:lol:

Ja mislim da oni citaju Krstu i SAD znaju:whistling:

Где је то прошле године објављено ванредно стање и ко га је објавио ?
Хоће ли Вучић покренути иницијативу за смену оснивача своје странке ?

Back