38imak
Elita
- Poruka
- 17.772
Ej bre, mafijascine, da li ste bre vi normalni, sta je bre ovo?
I stani, vi SNS sendvicari botujete za ove olose?
Koje dno.
Koje dno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je samo prolazni trendEj bre, mafijascine, da li ste bre vi normalni, sta je bre ovo?
Koje dno.
Cale je bolid, sin je pametan, treba sto vise da slusa sina, i da ne lupa mnogo.prico sam sa jednim koga je sin (programer) , zajedno sa celom porodicom izvuko na ulicu 15- Marta........sada se covek stidi i kao, neutralan je, ne sme da prizna da je bio prevaren od sopstvenog sina.
objasnio sam ovde u jednom postu, ko je "pametan" , ko prima 3500 evra platu i radi za americku firmu..........................Cale je bolid, sin je pametan, treba sto vise da slusa sina, i da ne lupa mnogo.
#nijesedesiloprico sam sa jednim koga je sin (programer) , zajedno sa celom porodicom izvuko na ulicu 15- Marta........sada se covek stidi i kao, neutralan je, ne sme da prizna da je bio prevaren od sopstvenog sina.
Svima njima će da pozli kao vesiću i glišiću, IMA BOGA!Ej bre, mafijascine, da li ste bre vi normalni, sta je bre ovo?
Koje dno.
Idi kami u k,Ej bre, mafijascine, da li ste bre vi normalni, sta je bre ovo?
Koje dno.
objasnio sam ovde u jednom postu, ko je "pametan" , ko prima 3500 evra platu i radi za americku firmu..........................
Al i tata je kriv,.........nije trebo da dozvoli da mu sin uci za programera. Trebalo mu je odmah biti jasno da kao programer , platu od 3500 evra moze dobiti samo u zapadnim firmama...........koje za tu platu traze i nesto vise od "programiranja".
ja sam na ovom forumu skoro 20 godina. Imas dovoljno materijala da me upoznas.Mislim da je red da nam kažete ako su vam doktori prepisali forum kao vid grupne terapije.
Lepo je što se vi ovde praznite i pričate nebuloze, možda vam to i pomaže u lečenju, ali neki vas ovde možda posmatraju kao normalne sagovornike, nije u redu da ih dovodite u zabludu.