SNAŽNA EKSPLOZIJA u Bejrutu, na desetine povređenih, iznad grada se vije oblak GUSTOG CRVENOG DIMA

Israel radi svoje. Rasturanje Sirije, sada Libanona a sledeci na listi je....ta na na...Jordan.

Ubrzo puca Jordan

Israel mora da se siri. A zato mora da izgura okolne Arape ka Evropi
Arapa ima previše pa koliko god medjusobno ratovali i migrirali uvek će ih biti mnogo oko Izraela. Ono što je cilj Izraela jeste da se Arapi ne ujedine i da se Iran i Hezbolah ne šire a to čine taktikom zavadi pa vladaj.

Israel sluzbenim kanalima dobije svake godine 6 milijardi dolara iz SAD.

Ako uzmemo i sve ostale kanale onda se to penje na 20 milijardi godisnje. Evo prosle godine je SAD u jednom paketu poklonila oruzja Israelu za 800 miliona USD. SAD poklanja Israelubi transfer vojne tehnoligije a tek tu je tesko proceniti vrednost.

I Egipat dobija 2 milijatde dolara pomoci od SAD od kako su priznali Israel.

No Israel mora da se siri. One dve crte ba zastavi predstavljaju Nil i Eufrat. I to su granice Israela. Israel mora da se siri.

Zato ce izgurati Arape ka Evropi. Da mogu da se smeste.

Ako uzmemo i sve ostale kanale onda se to penje na 20 milijardi godisnje. Evo prosle godine je SAD u jednom paketu poklonila oruzja Israelu za 800 miliona USD. SAD poklanja Israelubi transfer vojne tehnoligije a tek tu je tesko proceniti vrednost.

No Israel mora da se siri. One dve crte ba zastavi predstavljaju Nil i Eufrat. I to su granice Israela. Israel mora da se siri.

Evo, nasao sam kartu. Nemam komentar.

The-Great-Israel.jpg

Шта има да се шире, какве су ово глупости...? па њих нема ни 9M ? Шака јада, још ни своју државу нису испунили, а морају да се шире... :roll:

Велики је блиски Исток и има места за све, а овај злочин чини Амерички ''дип стејт'' да би направио хаос у целом свету... запалише планету опет...

Џаба браните Израел, коме закон лежи у топузу, трагови му смрде нечовјештвом... то зло са Блиског Истока ће се прелити на читав свет, ако ово лудило и даље будете оправдавали разним ''морањима'' и ''нужностима зла''...

Šta će Izraelu jedan mali Liban...
Njima pre treba Jordan .
Шта ће њима било која држава, ако су нормални, живе у миру и гледају своја посла?

Пошто то никако не раде, вратиће се њима тај бумеранг зла у главу... батина има два краја...

Pogledajte prilog 745458
То их они сатанисти Илуминати међу рабинима пујдају на муслимане, јер желе и својим јеврејима зло рата... сви ти што их лакоме на туђе очито нису чули ону срБску...

КО ОЋЕ ВЕЋЕ, ГУБИ ИЗ ВРЕЋЕ... Гинути због власти над већим територијама и то кад имаш своју и то квалитетну, је лудило....

Pogledajte prilog 745458

Da. To je to. To su granice Israela i tu ce biti temelji.

Israel radi na praznjenju prostora. Baca Arape u Evropu. Tako pojacava antagonizme i sukobe izmedu muslimana i hriscana.

Dupli efekat. Israel nece stati dok ne udari temelje kao na toj mapi.

Ja sam ekspert za Bliski Istok a pogotovo za Israel.

Da. To je to. To su granice Israela i tu ce biti temelji.

Israel radi na praznjenju prostora. Baca Arape u Evropu. Tako pojacava antagonizme i sukobe izmedu muslimana i hriscana.

Dupli efekat. Israel nece stati dok ne udari temelje kao na toj mapi.

Ja sam ekspert za Bliski Istok a pogotovo za Israel.
Moli se da Dodo ne dobije podršku od Izraela pa da protera sve muslimane i proširi RS 🐾

Шта има да се шире, какве су ово глупости...? па њих нема ни 9M ? Шака јада, још ни своју државу нису испунили, а морају да се шире... :roll:

Велики је блиски Исток и има места за све, а овај злочин чини Амерички ''дип стејт'' да би направио хаос у целом свету... запалише планету опет...

Џаба браните Израел, коме закон лежи у топузу, трагови му смрде нечовјештвом... то зло са Блиског Истока ће се прелити на читав свет, ако ово лудило и даље будете оправдавали разним ''морањима'' и ''нужностима зла''...

Israel ima pozitivan pp.
A imas haredi jeweje gde je prosek 8 dece po zeni. Prave male fabrike dece.

Ako imas livadu, naci ces i ovce da pasu po njoj.

Israel ce udariti medu kao na onoj mapi

Back