YeOldeJagge
Veoma poznat
- Poruka
- 12.829
Au, ma dal je moguće. Pa to je nemoguće. Onda bi vojske koristile čilsku šalitru umesto MOAB-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makron je poslao jedan avion sa vatrogascima.
Nezvanicno dosta se pise da iza ovoga stoji Izrael, ali ako libanski zvanicnici tvrde da je eksplodiralo vestacko djubrivo zasto bi mi tvrdili drugacije.
Si prodala akcije libana ?Au, ma dal je moguće. Pa to je nemoguće. Onda bi vojske koristile čilsku šalitru umesto MOAB-a.
Mesto eksplozije nije kod AerodromaTokom 2018. Netanjahu je rekao da se na tri mesta u Bejrutu proizvode vodjene rakete i da to nece dozvoliti.
Pogledajte prilog 743682
Pogledajte prilog 743683
Rekao bih po dostupnim informacijama,Izrael demonstrira otvorenu silu samo prema Siriji jer je tamo rat ali prema Libanu ne sme ići tako otvoreno nego ide prikriveno i sabotažom.
Nije. Netanjahu je rekao da je mesto kod aerodroma jedno od tri mesta gde Bejrut proizvodi rakete.Mesto eksplozije nije kod Aerodroma
Nista meni tamo nije lepo, one zgrade i ulice sve im iste, da se izgubis.Explodirala im ekonomija odavno...
Šteta.
Lepa zemlja...
The Lebanese economy went through a significant expansion after the war of 2006, with growth averaging 9.1% between 2007 and 2010.
After 2011 the local economy was affected by the Syrian civil war, growing by a yearly average of 1.7% on the 2011-2016 period and by 1.5% in 2017.[190] In 2018, the size of the GDP was estimated to be $54.1 billion.
Pa gde je njemu klosarska rusozastava
Bejrut proizvodi? Libanci?Nije. Netanjahu je rekao da je mesto kod aerodroma jedno od tri mesta gde Bejrut proizvodi rakete.
Nije isto. Kao sto nije isto baciti bombu na Hezbulah ili na mesto gde zive libanski civili.Bejrut proizvodi? Libanci?
Ili je optuzio Hezbolah?
Jer to nije nikako isto
Jel imas neki dokaz za bacanje bombe, osim teorija za morone?Nije isto. Kao sto nije isto baciti bombu na Hezbulah ili na mesto gde zive libanski civili.
Neozbiljn si.Ако се истински испостави да је људски фактор у питању, треба установити светску награду за најдебилнију државу године и доделити је Либану у УН.
Eksplodiralo je i vestacko djubrivo ali samo moron moze reci da eksplozija vestackog djubriva moze razoriti ceo grad od nekoliko miliona stanovnika.Jel imas neki dokaz za bacanje bombe, osim teorija za morone?
Dokaz1, neoboriv
AN je tamo drzan godinama mimo zdravog razuma
Dokaz2, neoboriv
Nisu ga pravilno skladistili niti na mestu koje tome i sluzi
Pa on siri te teorije...Jel imas neki dokaz za bacanje bombe, osim teorija za morone?
Dokaz1, neoboriv
AN je tamo drzan godinama mimo zdravog razuma
Dokaz2, neoboriv
Nisu ga pravilno skladistili niti na mestu koje tome i sluzi
Управо !Eksplodiralo je i vestacko djubrivo ali samo moron moze reci da eksplozija vestackog djubriva moze razoriti ceo grad od nekoliko miliona stanovnika.
Dovoljno je videti kako je eksplodiralo i zakljuciti da se radi o bombi. A o kojoj bombi je rec, to nisam strucan da govorim. Video sam dovoljno eskplozija bombi da znam da se radi i o bombi a ne samo o eksploziji neceg u dzakovima.
Otkud znam sta je bilo skladisteno, kazu da je bilo zito i neka hemija za koju jedni pricaju da je lako zapaljiva a drugi da su potrebni specificni uslovi da bi doslo do reakcije.Kamael pise lepo sta je bilo skladisteno, koliko i sta je izazvalo eksploziju.