SNAŽNA EKSPLOZIJA u Bejrutu, na desetine povređenih, iznad grada se vije oblak GUSTOG CRVENOG DIMA

Explodirala im ekonomija odavno...
Šteta.
Lepa zemlja...

The Lebanese economy went through a significant expansion after the war of 2006, with growth averaging 9.1% between 2007 and 2010.
After 2011 the local economy was affected by the Syrian civil war, growing by a yearly average of 1.7% on the 2011-2016 period and by 1.5% in 2017.[190] In 2018, the size of the GDP was estimated to be $54.1 billion.

Izrael demonstrira otvorenu silu samo prema Siriji jer je tamo rat ali prema Libanu ne sme ići tako otvoreno nego ide prikriveno i sabotažom.
Rekao bih po dostupnim informacijama,
Da su Libanci sami zasrali.
Nije ovo nikakav napad niti icije delo.
Vec su sami napravili tezak zajeb.
Pocev od visegodisnjeg drzanja tog materijala u urbanoj sredini pa redom nadalje.

Poslednja izmena:
Explodirala im ekonomija odavno...
Šteta.
Lepa zemlja...

The Lebanese economy went through a significant expansion after the war of 2006, with growth averaging 9.1% between 2007 and 2010.
After 2011 the local economy was affected by the Syrian civil war, growing by a yearly average of 1.7% on the 2011-2016 period and by 1.5% in 2017.[190] In 2018, the size of the GDP was estimated to be $54.1 billion.
Nista meni tamo nije lepo, one zgrade i ulice sve im iste, da se izgubis.

Verovatno ce opet postati francuska kolonija.

Nije isto. Kao sto nije isto baciti bombu na Hezbulah ili na mesto gde zive libanski civili.
Jel imas neki dokaz za bacanje bombe, osim teorija za morone?

Dokaz1, neoboriv
AN je tamo drzan godinama mimo zdravog razuma
Dokaz2, neoboriv
Nisu ga pravilno skladistili niti na mestu koje tome i sluzi

Ако се истински испостави да је људски фактор у питању, треба установити светску награду за најдебилнију државу године и доделити је Либану у УН.
Neozbiljn si.
Naime očekuj slično i od SNS-a u Srbiji.
Da bi se npr zataška korupcija, lopovluk itd.

Jel imas neki dokaz za bacanje bombe, osim teorija za morone?

Dokaz1, neoboriv
AN je tamo drzan godinama mimo zdravog razuma
Dokaz2, neoboriv
Nisu ga pravilno skladistili niti na mestu koje tome i sluzi
Eksplodiralo je i vestacko djubrivo ali samo moron moze reci da eksplozija vestackog djubriva moze razoriti ceo grad od nekoliko miliona stanovnika.

Dovoljno je videti kako je eksplodiralo i zakljuciti da se radi o bombi. A o kojoj bombi je rec, to nisam strucan da govorim. Video sam dovoljno eskplozija bombi da znam da se radi i o bombi a ne samo o eksploziji neceg u dzakovima.

Eksplodiralo je i vestacko djubrivo ali samo moron moze reci da eksplozija vestackog djubriva moze razoriti ceo grad od nekoliko miliona stanovnika.

Dovoljno je videti kako je eksplodiralo i zakljuciti da se radi o bombi. A o kojoj bombi je rec, to nisam strucan da govorim. Video sam dovoljno eskplozija bombi da znam da se radi i o bombi a ne samo o eksploziji neceg u dzakovima.
Управо !

Back