- Poruka
- 34.726
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bila je explozija K-nitrita pre par godina u Kini i baš sam pogledao taj snimak stvarno liči na ovu exploziju lako je moguće da jeste K-Nitrit u pitanju samo ja nešto sumnjam da je to bilo 2,7tona pre će biti 27 tonaIli je neko nešto skladištio u luci što ne treba , ili nekome smeta sama luka
Mogu da verujem da je kritična količina K-Nitrita izazvala eksploziju
Опет нетачно... много гледаш бајке за одрасле тј. филмовеTakodje ne bi ni imali sve ove snimke, da je u pitanju bila nuklearna eksplozija.
Dosta snimaka je ocigledno napravljeno uz pomoc mobilnog telefona.
Nuklearni udar bi u trenutku potpuno onesposobio te telefone i kamere.
Дедер тај тај линк...bila je explozija K-nitrita pre par godina u Kini i baš sam pogledao taj snimak stvarno liči na ovu exploziju lako je moguće da jeste K-Nitrit u pitanju samo ja nešto sumnjam da je to bilo 2,7tona pre će biti 27 tona
Ниђе атомске правилне печурке, ко на Бејрут клиповима...
?Опет нетачно... много гледаш бајке за одрасле тј. филмове
Такав је коментар јер не верујеш сопственим очима...?
Cemu takav komentar? Samo pricamo o temi, nema potrebe za ismevanjem.
Ne znam sto mi pokazujes video klip "Hypersonic missile...". Takvi projektili nisu po pravilu nuklearni.
Ali po pravilu, nuklearni udar unistava elektroniku, jer se javlja EMP talas.
?
Cemu takav komentar? Samo pricamo o temi, nema potrebe za ismevanjem.
Ne znam sto mi pokazujes video klip "Hypersonic missile...". Takvi projektili nisu po pravilu nuklearni.
Ali po pravilu, nuklearni udar unistava elektroniku, jer se javlja EMP talas.
Такав је коментар јер не верујеш сопственим очима...
Погледај на шта личи Бејрут... каква црна шалитра... печурка Среле, печурка...
Пре ће бити 2,700 тона.bila je explozija K-nitrita pre par godina u Kini i baš sam pogledao taj snimak stvarno liči na ovu exploziju lako je moguće da jeste K-Nitrit u pitanju samo ja nešto sumnjam da je to bilo 2,7tona pre će biti 27 tona
''Стручњаци''... буђење...Пре ће бити 2,700 тона.
У Кини је грунуло око 800 тона.
Daj sad kemtrejlse pokaži''Стручњаци''... буђење...
Хиперсонични пројектил
...Лажеш , таква ти је вера, у оца лажи...Daj sad kemtrejlse pokaži
Evo baš gledam originalnu snimku s twittera, ne vidim nikakav supersonični projektil, misliš da je to netko obrisao s te snimke?...Лажеш , таква ти је вера, у оца лажи...