YeOldeJagge
Veoma poznat
- Poruka
- 12.829
Pa stalno nešto rektalno alpinišeš u takozvanom izraeluKako si pogodio da sam ja Jevejin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa stalno nešto rektalno alpinišeš u takozvanom izraeluKako si pogodio da sam ja Jevejin
Pa tu izjavu je dala vlast Libana jbt. Znaci sami su sebe minirali???
Možda to i jeste tačno
Ostaje pitanje ko je zašto i kako držao tu šalitru i kako baš da eksplodira (ok istočnjačka nemarnost , ali ...)
Drzali su je tu gde su je drazli zato sto je to propala drzava...Možda to i jeste tačno
Ostaje pitanje ko je zašto i kako držao tu šalitru i kako baš da eksplodira (ok istočnjačka nemarnost , ali ...)
Moze li nesto da se desi u svetu a da nema neka teorija zavere vezana za to?Možda to i jeste tačno
Jel tramp preuzeo odgovornostSNAŽNA EKSPLOZIJA u Bejrutu, na desetine povređenih, iznad grada se vije oblak GUSTOG CRVENOG DIMA (VIDEO)
- S. M.
- 04.08.2020. 18:14 > 18:43
- Komentara: 0
Foto: Twitter / screenshot![]()
![]()
U lučkoj oblasti Bejruta danas popodne odjeknula je snažna eksplozija, javlja TV Al Arabija.
Eksplozija u luci osetila se u svim delovima grada, a u nekim četvrtima došlo je do nestanka struje.
Nad glavnim gradom Libana može se videti ogroman oblak gustog dima crvene boje. Na mnogim prozorima popucala su stakla, a kako javljaju svedoci sa lica mesta, brojne zgrade se i dalje tresu.
Foto: AP Hassan Ammar / Tanjug/AP![]()
Bejrut, eksplozija
Kako javlja Gardijan, pozivajući se na svoje izvore, u eksploziji je više desetina ljudi povređeno i svi su bolnički zbrinuti.
Libanski ministar zdravlja rekao je novinarima da je u luci eksplodirao brod koji je prevozio petarde, mada je silina eksplozije izazvala sumnju da je mogla da nastane kao posledica raketnog udara. Rekao je da je najmanje na desetine ljudi ranjeno, ali nije dao dodatne detalje o žrtvama.
Kancelarija dnevnog lista Dejli Star, koja se nalazi oko 400 metara od luke, bila je među zgradama koje su pretrpele štetu od eksplozije.
Vozač koji se u trenutku eksplozije zatekao na autoputu izjavio je da je eksplozija bila toliko snažna da je zatresla autoput.
Portparol izraelske vojske rekao je za Gardijan da neće komentariasti eksploziju u luci u Bejrutu.
https://www.blic.rs/vesti/svet/snaz...enih-iznad-grada-se-vije-oblak-gustog/lgps5wy
Pocelo je
Israel rastura Libanon kao Siriju. Cilj je razvuci ruske snage na svim frontovima
Безбједносне службе Либана иако звучи смјехотресно су признале да је грешка и да је неки идиот варио крај складишта 2.700 тона калијум нитрата. Дивчи људи...да има било какве сумње на Мосад или слично већ би галамили и плакали до неба...Није битно шта је експлодирало и како већ коме је било у интресу да се то догоди. Ово је сувише велика ствар да би била случајна. По мени је у питању нека операција али ништа сем тога не могу да наслутим. Ко зна, можда је тај материјал био намењен Хезболаху за прављење експлозива.
Drzali su je tu gde su je drazli zato sto je to propala drzava...
Da je sistem uredjen sigurno je ne bi drzali na ``izvolte``.
Moze li nesto da se desi u svetu a da nema neka teorija zavere vezana za to?
Ко је овим идиотима дао на чување калијум нитрат ?То су људи који не могу ни три овце да сачувају а камо ли да чувају супстанцу за барут.
Ne treba stalno ni traziti najkomplikovanije resenje.Traži se samo logika kako , zašto ...
Ne treba stalno ni traziti najkomplikovanije resenje.
Da, onda mogu i ja da tvrdim da su vanzemaljci krivi za poraz kosarkaske reprezentacije na svetskom prvenstvu.Postavljaju se pitanja upravo onda kada se da najkomplikovanije rešenje , kao u ovom slučaju
Da, onda mogu i ja da tvrdim da su vanzemaljci krivi za poraz kosarkaske reprezentacije na svetskom prvenstvu.
Odmah bi se postavilo milion drugih pitanja.
https://communalnews.com/will-russi...r-and-the-truth-behind-the-nuclear-explosion/Beirut explosion generated seismic waves equivalent of a magnitude 3.3 earthquake
Data collected by the United States Geological Survey shows that the massive explosion in Beirut was so powerful, it created seismic waves equivalent of a magnitude 3.3 earthquake
Samo kazem da se za svaku situaciju moze i naci preterano komplikovano resenje. Naravno da se onda kreira jos gomila drugih pitanja.Preteruješ
Svako ima svoj stav i pogled , ne moramo se složiti
Добро си уочио, облак се не помера од прве, субверзивне експлозије (она је камуфлажа)... она друга експлозија, нуклеарна, је развалила 3км око себе, без да помера гасовити облак од прве...ja nisam rekao da eksplozije nije bilo nego da je onaj snimak koji sam komentarisao i koji je bio postavljen ovde na forumu bio lažan i dalje stojim iza te tvrdnje
Безбједносне службе Либана иако звучи смјехотресно су признале да је грешка и да је неки идиот варио крај складишта 2.700 тона калијум нитрата. Дивчи људи...да има било какве сумње на Мосад или слично већ би галамили и плакали до неба...