SNAŽNA EKSPLOZIJA u Bejrutu, na desetine povređenih, iznad grada se vije oblak GUSTOG CRVENOG DIMA

''Стручњаци''... буђење...

Хиперсонични пројектил
Два пиксела? Да није атомски мрав у фотошопу? :think:

Ове снимке су видели небројени милиони широм света, хиљаде научника из свих области али је крстин стручњак са квантним умом једини у стању да разоткрије заверу.
То море бити зато што си паметан.

Хиперсонични пројектил
Чекај.....шта ти тврдиш......да је хиперсонични пројектил погодио складиште натријумкурццапалца или да је то био пројектил са малом атомском бомбом ?

Чекај.....шта ти тврдиш......да је хиперсонични пројектил погодио складиште натријумкурццапалца или да је то био пројектил са малом атомском бомбом ?
Нисам стручњак, да ли ти нови ултрабрзи пројектили могу да носе атомске главе, али ако могу, онда тврдим то са 95% сигурнсти, јер има и опција Б

антиматерија - онда ваљда нема радијације толико много...

За нуклеарку сам 100% сигуран Кеми је већ окачио клип...

Preko 100 stradalih i preko 4000 povređenih. Bolnice su u kolapsu. Razaranje luke u Bejrutu će biti ekonomska katastrofa ne samo za Liban već i za Siriju. Rusija šalje pomoć. Sada bi trebalo luke Latakija ili Tartus da prorade, ali ne može zbog sankcija..

Meni ovo što si naveo je dovoljan razlog da neki lik "vari" kraj par tona K-Nitrita ili šta je već zvanično

Ове снимке су видели небројени милиони широм света, хиљаде научника из свих области али је крстин стручњак са квантним умом једини у стању да разоткрије заверу.
То море бити зато што си паметан.
To je zato sto mu je mozak u beta rezimu...

Mrzi me da citam sve, sta kazu prosvetljeni teoreticari mitova, ko je napao?
Илуминати... убацили су се ти сатанисти у Мосад и сада праве од јевреја нападаче на муслимане...

То та сатанистичка секта глобалиста ради свугде... камуфлирају се у једна народ, да би и тај народ и његове непријатеље уништили...

https://srbin.info/svet/masonsko-predskazanje-treci-svetski-rat-je-blizi-nego-sto-smo-mislili/

Илуминати... убацили су се ти сатанисти у Мосад и сада праве од јевреја нападаче на муслимане...

То та сатанистичка секта глобалиста ради свугде... камуфлирају се у једна народ, да би и тај народ и његове непријатеље уништили...

https://srbin.info/svet/masonsko-predskazanje-treci-svetski-rat-je-blizi-nego-sto-smo-mislili/
Pa jel znaju oni da ti sve znas?

Нисам стручњак, да ли ти нови ултрабрзи пројектили могу да носе атомске главе, али ако могу, онда тврдим то са 95% сигурнсти, јер има и опција Б

антиматерија - онда ваљда нема радијације толико много...

За нуклеарку сам 100% сигуран Кеми је већ окачио клип...
Meni ovo liči na eksploziju antimaterije, kao ona Tunguska eksplozija u Sibiru

Pa jel znaju oni da ti sve znas?
Сад знају... јер гледам шта и други форумаши овдИ наводе као доказе за ово нуковање, а верска питања ни не морам да питам никог од форумаша...

Свако ко оће да сазна о Алберту Пајку и Илуминатима исто може да се информише и склопи коцкице

Meni ovo što si naveo je dovoljan razlog da neki lik "vari" kraj par tona K-Nitrita ili šta je već zvanično
Meni to objasnjenje debilasto ili su oni na nivou nekog africkog plemena
kalijum Nitrat - salitra pored proizvodnja djubriva KAN i NPK se koristi za spravljanje eksploziva :dash:
Ta je luka bitna i Siriji :think:
Pitanje je sta je tu drzano i sta je ko hteo da krade te su oni morali da vare to ????????

Хиперсонични пројектил

Мени делује да је "то" пролетело.

Snap3.jpg

Snap4.jpg

Snap5.jpg

Snap6.jpg

Мени делује да је "то" пролетело.

Snap3.jpg

Snap4.jpg

Snap5.jpg

Snap6.jpg
Делује ти тако... другачији је угао

Прво је ерстрајк пао, па тек онда хиперсонични пројектил, значи две су експлозије, једна мала из авиона, а друга нуклеарка, камуфлажа и нуковање

Back