SNAJKE IZ AZIJE SPAS ZA SRBIJU

I kod nas se retko ko ženi, i to zato što neće. Nismo blesavi...

A ti zivis u Vojvodini? Brate ono je katastrofa. Ja sam u zadnje vreme cesto gore zalazio i meni su ona sela jezivo zapustena i napustena. U vise od pola onih grupisanih kuca kao da niko ne zivi a sva ona zemlja okolo je izgleda vlasnistvo kojekakvih zadruga. Sitnih zemljoposednika izgleda nema. Vojvodina je NEKAD bila ponos i primer kakvo jedno selo treba da bude. Danas je samo tuzno.

pa da...
sa jedne strane, Srbi idu masovno u inostranstvo trbuhom za kruhom
a sa druge, azijatinje dolaze avamo da se udaju jer im ovde bolje...

ja se pitam samo..šta je ovdašnje muškarce privuklo da se ožene strankinjom, koja pri tom jedva priča srpski?
jel su tražili besplatnu (jeftinu) radnu snagu, koja će za stan i hranu da obavlja kućne i seoske poslove ili?

Sta je to sto ovdasnje zene privuklo da se udaju za strance koji uopste ne pricaju srpski?
A sta je to sto ih odvraca od domacih muskaraca sa sela?
A da... kod nasih seks za dzabe a i mora malo da se radne... Za razliku od Beograda i inostranstva u selima ne padaju pare sa neba nego moraju da se zarade. Kod stranaca obrnuto. Placa ti seks, ne radis nista a cak i ne moras da mu peres noge. Kod nas zene jadne propadose peruci noge svojim muzevima...
Ma sram vas bre bilo da vas sram bude! Kad vas nije sramota da uopste pitate "sto"!

Sta je to sto ovdasnje zene privuklo da se udaju za strance koji uopste ne pricaju srpski?
A sta je to sto ih odvraca od domacih muskaraca sa sela?
A da... kod nasih seks za dzabe a i mora malo da se radne... Za razliku od Beograda i inostranstva u selima ne padaju pare sa neba nego moraju da se zarade. Kod stranaca obrnuto. Placa ti seks, ne radis nista a cak i ne moras da mu peres noge. Kod nas zene jadne propadose peruci noge svojim muzevima...
Ma sram vas bre bilo da vas sram bude! Kad vas nije sramota da uopste pitate "sto"!

ja se potpuno slažem i ovako kad se postavi.

A ti zivis u Vojvodini? Brate ono je katastrofa. Ja sam u zadnje vreme cesto gore zalazio i meni su ona sela jezivo zapustena i napustena. U vise od pola onih grupisanih kuca kao da niko ne zivi a sva ona zemlja okolo je izgleda vlasnistvo kojekakvih zadruga. Sitnih zemljoposednika izgleda nema. Vojvodina je NEKAD bila ponos i primer kakvo jedno selo treba da bude. Danas je samo tuzno.

Nisu vlasnistvo zadruga nego vecinom tajkuna

pa da...
sa jedne strane, Srbi idu masovno u inostranstvo trbuhom za kruhom
a sa druge, azijatinje dolaze avamo da se udaju jer im ovde bolje...

ja se pitam samo..šta je ovdašnje muškarce privuklo da se ožene strankinjom, koja pri tom jedva priča srpski?
jel su tražili besplatnu (jeftinu) radnu snagu, koja će za stan i hranu da obavlja kućne i seoske poslove ili?

pa isto degradirajuce i u tom slucaju
nego tema je zenidba za aziske kurravele, pa pitam onda ove sto ih hoce zasto ih pobogu hoce, sami sebi kopaju rupu

Ocajnik ne bira vec uzima sta moze.

Negde je razlog nedostatak domacih zena jer se zensko dete ne ceni uvek kao i musko ili se dobar deo porodica "zadrzi" na sinu jedincu.
Nije iskljuceno ni da muskarac ne predstavlja dobar izbor za zene u svom kraju a ne zeli da trazi dalje.
Neki su samo zatucani i vazan im je miraz a za zenu se ne interesuju.

Sto se tice uvoznih mlada, one samo beze iz vece bede.
Neke su mozda i kurravele koje niko nece da ozeni a neko od njih mozda nema ko da ozeni jer su muskarci otisli u druge drzave kako bi radili i ziveli bolje (sto se desava i kod nas, mad akod nas svi koji mogu odlaze).

Da li je ovo resenje za muskarce iz Srbije ? Ovo se resenje razmatralo u jednom momentu i mozda i nije lose. Na ovom forumu bi sigurno bilo dosta zainteresovanih.

http://www.pressonline.rs/info/politika/45789/snajke-iz-azije-spas-za-srbiju.html

Ne.Sam koncept mi je tragikomičan ali dobro...neka se ljudi snalaze kako mogu nema smisla da ja iz moje pozicije filozofiram o ispravnosti nekog načina upoznavanja.

Iako sam zaljubljen u Tajland i odlazim i odlaziću kada god mi situacija dozvoli, nikada ne bih doveo tajlanđanku ili bilo koju iz tog regiona ovde. Loš "posao" i za mene i za nju. Na stranu što je standard u Bangkoku otprilike sličan srpskom a Beograd(kao urbana sredina) realno zaostaje na mnogo načina u odnosu na Bangkok, kulture i životne filozofije su toliko daleko da ne vidim kako bi se ona uklopila u ovdašnju priču. Ja tamo da ali one ovde...teško.
Budizam i pravoslavlje?...mislim wtf? :lol:

Koje su to zemlje?
- Laos, Burma, Vijetnam, Kambodža. Oni su budističke vere koja je jako bliska pravoslavlju. Drugi, ključni razlog je što te žene imaju kult rađanja i kod njih nije nikakav problem da rode troje, četvoro, petoro dece. One dolaze iz sredina koje su ruralne, a to bi nam rešilo i nedostatak radne snage u poljoprivredi. One bi automatski mogle da nađu zaposlenje u poljoprivredi, imale bi izvor prihoda, a većina njihovih budućih muževa je dovoljno ekonomski moćna da mogu da izdržavaju porodicu.

Te žene bi bile katastrofalno loše rešenje u tom smislu. One žive u tropskom pojasu sa poljoprivrednim kulturama koje tamo uspevaju i nekako ne mogu da zamislim nekoga ko je navikao da u vodi do kolena sadi pirinač,obara kokosove orahe i timari vodene bivole tek tako pređe na kukuruz i ganjanje ovaca na nekom Pešteru u ponekad subarktičkim uslovima. Nema tu sreće ni za tog nesretnog domaćina ni za nju.

I još jedna bitna stvar. Azijatkinje iz holivuda su kao i sve odatle posebna sorta,veštački generisana da kažemo....na tako nešto zaboravite u ovoj priči. Takođe ako maštate o koreankama(južnim) i japankama, sa njihovim anime stajlinzima i hi-tech modom...realno Srbija je teška vukojebina i zemlja trećeg sveta za njih,takve ne dolaze . Upravo one su uz neke kineske devojke(opet urbanizovane) najprijemčivije u smislu lepote muškom oku. Tajland je neki prelaz jer ga čini nekoliko naroda i dobrim delom je urbanizovan i da kažemo standardizovan po zapadnim i japanskim merilima i standardima ženske lepote. Žene jugoistočne azije o kojima se ovde govori imaju malo drugačiju fizionomiju, ne samo u smislu boje kože nego baš građe tela. Naročito žene iz ruralnih oblasti. Pun ih je Tajland iz tih zemalja koje dolaze da nadniče i/ili da ordiniraju po Pataji i Bangkoku. Ima lepih i slatkih u licu, ali su izuzetno sitne građe,toliko da su naše 14-godišnjakinje često razvijenije u fizičkom smislu od njihovih odraslih žena.

Sve u svemu ako već mora da ide na tu varijantu nalaženja sreće...neka se drži Rusije...ili Albanije kao što sada rade.

Sve u svemu ako već mora da ide na tu varijantu nalaženja sreće...neka se drži Rusije...ili Albanije kao što sada rade.

Iole lepim devojkama iz Albanije ili Rusije u dobu informacija ne trebaju ovakva resenja jer i na najgoroj planini sada imas pristup internetu odnosno otvorena vrata i ka ruskoj i ka albanskoj dijaspori kao i ka momcima iz vecih albanskih i ruskih gradova. Resenje za te momke iz sela je da gledaju da pobegnu sto pre odatle, to jeste surovo ali to je jedini spas da nadju neku curu koja iole vredi.

Poslednja izmena:
a ovaj Vasiljevic... kakav je to retard, ko ga pusti da radi u ministarstvu? o kakvom on uvozu Azijatkinja govori?

vidim vec se dogovorio i sa ukrajinskim kolegama da dovedu Ukrajinke, samo me interesuje imaju li te zene usta ili se pitaju poput stoke koje idu na klanje

on govori o tim zenama kao o nekakvim robama, inkubatorima koj ce sluziti da se u njima razvijaju srpska deca

ja sam rekao ranije, a i sada cu... ako zelimo da spasimo natalitet uvozeci ljude onda bi trebalo da dovedemo jedno 100-200 000 Kopta (i zena i muskaraca)

pravoslavci su, miroljubivi, vredni, imaju visok natalitet, a i mnogi od njih bi rado pobegli iz one ludnice u kojoj su drugorazredni gradjani...

Kavkaske su rase iako su malo tamniji, a nije bas da smo i mi nekakvi Svedjani ili sta vec... deca bi nam u proseku bila malo tamnija (ne bas na nivou prosecnog Roma), ali bi mesanjem razlicitih gena bila jaca i superiornija

zamisli pricas svojoj deci o srpskoj istoriji na koju si toliko ponosan i o njihovim starim egipatskim precima i njihovoj superiornoj civilizaciji

bila je emisija na nekom retardiranom kanalu, dal bese tlc, nebitno

bas o ovome, samo su mladozenje iz amerike, a mlade naravno juzna amerika, indonezija, indokina i sl...
svi su se upoznali preko sajtova za ucenje jezika, kontam da je to sajtovima paravan za kurvaluk, kao one se uclane da besplatno uce engleski, a oni da poducavaju nekoga i da nauce i oni te "egzoticne" jezike, pa se preko video razgovora caska medjusobno
sije mu ga djura
i sad kao kuckaju se gledaju mesecima, pa se kao strasno zaljube, pa onda oni odu tamo da se upoznaju (jer nju ameri pustiti nece) pa se naravno zaljube jos vise i odma veridba i apliciranje za verenicku americku vizu, on sponzorise sve to pa im se odobri
i eto nje u usa, imaju tri mes da se vencaju i podnesu za nju papire za boravak
naravno ide upoznavanje njegove familije gde oni svi frkcu jer im je jasno da je majka rodila debila
mlade su naravno fine, trepcu, peru, kuvaju, cute, daju cke redovno, mnoge su i nevine u ranim dvadesetim sto posebno pali americko krme
na kraju ide hepi end vencanje i dobijanje boravka

romantika :zaljubljena:

Žene vole grubi seks, evo šta ih najviše uzbuđuje
OkCupid, internet stranca za spajanje parova, sprovela je istraživanje u kojem je učestvovalo više od 400 hiljada njihovih članova i ovim istraživanjem su došli do zaključka kako 62 posto žena uživa u grubom seksu.
Zašto je ovaj posto tako visok i zašto žene uživaju u tome, objasnila je doktorka Nikol Pros.
– Kada vas neko ugrize, ogrebe ili udari, povećava vam se krvni pritisak i otkucaji srca kao odgovor na bol koju ste doživeli, a kada se to događa tokom seksa, neki tu reakciju tumače kao seksualno uzbuđenje. Postoje delovi u mozgu koji imaju istu reakciju na bol i seksualno uzbuđenje – kaže Pros.

U ovom istraživanju 62 posto žena je reklo da ih uzbuđuje kad ih povuku za kosu, a 60 posto njih voli kada partner preuzme kontrolu.
Na listu nastranih stvari koje vole u krevetu ženu su najčešće navodile da vole da ih partner grize, naziva pogrdnim nazivima i da ih veže.

Jedno je strastveni snosaj, a drugo je seks u zivotu...
Nasi muskarci nemaju vremena da zenama objasnjavaju ovu razliku....a same da nauce, nikako...

A tek vodjenje ljubavi, to je tek retkost nad retkostima, jer za to mora i da voli......a to je slabost po ovim srpskim novopecenim zenama...

Tako da procecan muskarac sa neprosecnim seksualnim mogucnostima ne vidi resenje u lepom ispunjenju zivota sa domacom emancip feminacistom zenom...
Ne zna razliku izmedju strastvenog snosaja i zivotnog seksa, a ljubav to ne nudi...i umesto da ima seks u zivotu, povremeno strastveni dozivljaj a u kljucnim momentima vodjenje ljubavi, on ostaje kratak i dobija zahteve a ne ponudu.
I to pogresne zahteve...

Ovi ispodprosecni po sposobnostima u seksu znaju da moraju da pristanu, pa onda glumataju da su jako talentovani za strastveni snosaj, da ne poznaju nista drugo pa ni seks u zivotu, a sacekaju prvu priliku da nedostatak vremena ili nesto drugo pokaze postojanje zivotnog seksa na brzaka, a vodjenje ljubavi predstave kao patetican nedostatak potencije kod pojedinca...pa lovljenje u mutnom i na vreme da se to pokrije...

Zakljucak, ispod prosecni muskarci ce se truditi i prilagoditi zahtevima domacih zena i to ce biti ponuda za njih, kojom ce nekad biti zadovoljne a nekad ne...
Ostali muskarci koji ili postuju sebe ili znaju koliko vrede nece se blesaviti sa domacim wannabe zenama i samim tim ce biti delimicno ili potpuno odbaceni i zacudo naci ce srecu u inostranstvu , mnogo pozeljniju i ispunjujucu nego ovde...

Idealno resenje za domacu zenu je muskarac koji nije svestan koliko je lep, jer je onda potencijalno lako papuche, a dovoljno lep da se zena samonapaljuje ili fantazira sa nekim drugim likovima dok je opsluzuje taj nesvesno lep muskarac..

Jedno je strastveni snosaj, a drugo je seks u zivotu...
Nasi muskarci nemaju vremena da zenama objasnjavaju ovu razliku....a same da nauce, nikako...

A tek vodjenje ljubavi, to je tek retkost nad retkostima, jer za to mora i da voli......a to je slabost po ovim srpskim novopecenim zenama...

Tako da procecan muskarac sa neprosecnim seksualnim mogucnostima ne vidi resenje u lepom ispunjenju zivota sa domacom emancip feminacistom zenom...
Ne zna razliku izmedju strastvenog snosaja i zivotnog seksa, a ljubav to ne nudi...i umesto da ima seks u zivotu, povremeno strastveni dozivljaj a u kljucnim momentima vodjenje ljubavi, on ostaje kratak i dobija zahteve a ne ponudu.
I to pogresne zahteve...

Ovi ispodprosecni po sposobnostima u seksu znaju da moraju da pristanu, pa onda glumataju da su jako talentovani za strastveni snosaj, da ne poznaju nista drugo pa ni seks u zivotu, a sacekaju prvu priliku da nedostatak vremena ili nesto drugo pokaze postojanje zivotnog seksa na brzaka, a vodjenje ljubavi predstave kao patetican nedostatak potencije kod pojedinca...pa lovljenje u mutnom i na vreme da se to pokrije...

Zakljucak, ispod prosecni muskarci ce se truditi i prilagoditi zahtevima domacih zena i to ce biti ponuda za njih, kojom ce nekad biti zadovoljne a nekad ne...
Ostali muskarci koji ili postuju sebe ili znaju koliko vrede nece se blesaviti sa domacim wannabe zenama i samim tim ce biti delimicno ili potpuno odbaceni i zacudo naci ce srecu u inostranstvu , mnogo pozeljniju i ispunjujucu nego ovde...

Idealno resenje za domacu zenu je muskarac koji nije svestan koliko je lep, jer je onda potencijalno lako papuche, a dovoljno lep da se zena samonapaljuje ili fantazira sa nekim drugim likovima dok je opsluzuje taj nesvesno lep muskarac..
Ti ko da imaš 10 godina.Žene ne treba da uče, one sa 15 sve znaju.Zato se tako dobro razumemo.:namcor:

Back