Proglašen najseksepilniji muškarc za 2025 godinu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
401.860
Džonatan Bejli (37) proglašen je za najseksepilnijeg muškarca na svetu za 2025. godinu po izboru magazina People.

Glumac je 40. laureat priznanja koje dodeljuje uticajni magazin, a publika ga je upoznala 2020. godine kao lorda Entonija Bridžertona u popularnoj Netfliksovoj seriji "Bridgerton", dok se u poslednje vreme probio i na veliko platno ulogama princa Fijera u "Wicked" i dr Henrija Lumisa u "Svet iz doba jure: Ponovo rođeni" (Jurassic World: Rebirth).Magazin People dodeljuje titulu Najseksepilnijeg muškarca na svetu svake godine od 1985. Prvi nosilac titule bio je Mel Gibson, dok je prošlogodišnji pobednik bio Džon Krasinski.
369874_tan2025-11-0406032088-3_orig.jpg
..
Jonathan_Bailey_at_the_New_York_Special_Screening_of_Wicked_1.png

Lepuškast je, ali sam sigurna da bih imala mnogo bolji utisak o njemu da sam ga gledala u tim njegovim serijama i filmovima, a nisam.
Ovako mi je ništa seksipilniji od mnogo muškaraca koje svakodnevno vidim na ulici. Malo da smutim, pa prospem, ako obujem bilo koje svoje štikle, 100% je niži od mene. Prema hajpu na internetu, očekivala sam da neko kao Tom Holland bude izabran... ali i za takve još ima vremena, kao i za značajnije promene u kriterijumima.
Pitam se ko bi bio najseksipilniji muškarac na Balkanu u ovom trenutku... :think:

To su njihovi. U Srbiji ili Rusiji ima na hiljade lepših od ovoga a koncept lepote u npr Kini, Indiji ili u Vijetnamu je totalno drugačiji, ovde ima i čistog rasizma.
Očito se radi o anglosaksonskom tržištu koje u poslednje vreme uključuje latinsku ameriku i selektivnu aziju.

A Rusi, ili neko neutralniji iz našeg sveta, bi mogli da naprave masu rangiranja "Najbolji iz slovenskog sveta"
... pitam se zašto to do sada nije urađeno?

Džonatan Bejli (37) proglašen je za najseksepilnijeg muškarca na svetu za 2025. godinu po izboru magazina People.

Glumac je 40. laureat priznanja koje dodeljuje uticajni magazin, a publika ga je upoznala 2020. godine kao lorda Entonija Bridžertona u popularnoj Netfliksovoj seriji "Bridgerton", dok se u poslednje vreme probio i na veliko platno ulogama princa Fijera u "Wicked" i dr Henrija Lumisa u "Svet iz doba jure: Ponovo rođeni" (Jurassic World: Rebirth).Magazin People dodeljuje titulu Najseksepilnijeg muškarca na svetu svake godine od 1985. Prvi nosilac titule bio je Mel Gibson, dok je prošlogodišnji pobednik bio Džon Krasinski.
Pogledajte prilog 1811771..Pogledajte prilog 1811773
sta se ribama svidja svasta...

Back