Smrtonosni virus komaraca a brod tone?

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je ovo sa ovim virusom jako sumnjivo:think: narod ide kao izbezumljen zbog krize ,nestasice para,zimnice ,ogreva, mesa koje ide na 1000 dinara a udarne vesti su komarci kojih se treba cuvati??? Mi smo u informatickom experimntu tipa romana"1984"!Sta kazete?

иста прича као са оним мексичким грипом, само што се тома неће јавно вакцинисати пред тв камерама да навуче грађане, као што је то боле урадио.

Meni je ovo sa ovim virusom jako sumnjivo:think: narod ide kao izbezumljen zbog krize ,nestasice para,zimnice ,ogreva, mesa koje ide na 1000 dinara a udarne vesti su komarci kojih se treba cuvati??? Mi smo u informatickom experimntu tipa romana"1984"!Sta kazete?

haarp na delu:)

nego, sad kada nam je ministarka zdravlja psihijatrica, na delu će biti opšta hipnoza srpske javnosti.
ne treba im ništa verovati, tj. sve je suprotno od onoga što kažu.
:lol:

ДАЈ ЛИНК?
Каки је то начин да нама поштеним трговцима узимате лебац, тек тако 8%?:evil:

лекови не делују- Ribavirin или Interfeton Alfa су неефикасни.

зато, волите се људи док сте још живи.. никад се не зна који дан вам је последњи.

лекови не делују- Ribavirin или Interfeton Alfa су неефикасни.

зато, волите се људи док сте још живи.. никад се не зна који дан вам је последњи.

daj, ne zajebavaj ili stavljaj smajli na kraju rečenice:sad2:
koliko je to ozbiljno i kako sad da tek u septembru čujemo za te komarce a čitavo yebeno leto nas grickaju sve u šesnaes'...i nikom ništa?! :eek:

комарац је само преносник. од вируса оболевају птице, па ланац иде птица-комарац-птица.. с тим што некад у тај секс упадне и човек.

Zasto onda nije opet pticiji grip nego virus tigrastog komarca da li je to na pomolu
nova nabavka vakcine kako bi neko zaradio milione evra.

Vodio sam mamu kod lekara i usput ga pitam o komarcima, Nilu, nilskom konjima, virusu...Čovek sleže ramenima i kaže da od tog svega nema ništa, kaže bio je svinjski, pa ptičji, pa sad nilski...očekuj neki pastrmkin virus..."bagra i dalje puni budžet preko straha od bolesti" (citat lekara čiji identitet krijem iz razumljivih razloga). Dakle bio Borica ili Tomica isti quurac. :roll:

Manite se prica, mitinga i strajkova zbog porasta nezaposlenosti, prokockanih penzionih fondova, djece koja ujutro gladna idu u skolu, roditelja kojima iskljucuju struju i gas, bolesnika koji nemaju za lijekove.
Stizu smrtonosne zaraze, pretnje teroristickim napadima, posjete vanzemaljaca, a mozda i kraj sveta! Dakle, dobro je zasad, moze i gore!

Kakva kriza? Gde je kriza?

Pa zar pre 4 meseca nije izabrana vlada PO MERI NARODA?

To se na krizu zale oni sto su bili za proslu vladu, nema nigde krize, Nikolic je to sve sredio!

Zasto onda nije opet pticiji grip nego virus tigrastog komarca da li je to na pomolu
nova nabavka vakcine kako bi neko zaradio milione evra.

stvorili su takvo raspoloženje kod ljudi, da više ni u šta ne možemo biti sigurni i onda jednom, kada se nedajbože zaista desi neko sranje koje izmakne kontroli , niko neće više verovati i biti načisto šta treba da radi kako bi sačuvao svoje i zdravlje svoje porodice.
užas.

Back