DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 48.800
Podeseca na Prljavi Hari da li drugi ili treci deo kad panduri ubijaju te zlocince ali se na kraju i sami upetljalju u kriminal, nisam bas skoro gledao i onda ih Hari juri...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ovakvom? Malo sutra..doživotna uz dobru negu da poživi što duže je gora kazna od smrtne
Opasna siNišta onda, samo jave porodici i javnosti da se "objesio u ćeliji"
Pa i cuveni serijski ubica John Wayne Gacy je rekao da je srecan sto ce da ga ubiju jer ne zeli da provede ceo zivot iza resetaka , isto su rekli i mnogi drugi.a i Pekić je reko da je smrtna kazna nagrada zlikovcu
Samo na slovimaOpasna si
a ne neeeeeeeee
Nisi me razumeo , kad se zavrsi sudjenje nema vise zalbi, mesec dana rok i to je, ali ovaj primer se odnosi kad je neko sigurno ubica.Nije tacno , imali smo i mi smrtnu kaznu do devedesetih , isto je bilo , a ako traje samo mesec dana onda astronomski povecavas sanse da ubijes nevinu osobu.
Na koji nacin je skuplja?Smrtna kazna je skuplja od dozivotne robije. , ako pricamo o parama.
Na razumijem ni šta će im suđenje ako su očigledni zločinci, uhvaćeni na djelu npr.Nisi me razumeo , kad se zavrsi sudjenje nema vise zalbi, mesec dana rok i to je, ali ovaj primer se odnosi kad je neko sigurno ubica.
Opet ponavljam , zalbe i sluze za to da se potpuno dokaze da je neko kriv , a cak i pored njih su ubijali nevine osobe ili ih drzali decenijama u zatvoru , kad bi skratili na mesec dana ubili bi daleko vise nevinih osoba.Nisi me razumeo , kad se zavrsi sudjenje nema vise zalbi, mesec dana rok i to je, ali ovaj primer se odnosi kad je neko sigurno ubica.
Slazem se, to bi trebalo po kratkom postupku.Na razumijem ni šta će im suđenje ako su očigledni zločinci, uhvaćeni na djelu npr.
A što ti ovo pitaš?Opet ponavljam , zalbe i sluze za to da se potpuno dokaze da je neko kriv , a cak i pored njih su ubijali nevine osobe ili ih drzali decenijama u zatvoru , kad bi skratili na mesec dana ubili bi daleko vise nevinih osoba.
Objasnio sam na koji nacin , a mozes i sam da proveris.Na koji nacin je skuplja?
Nisam za ubijanja, ali da se mene pita vratio bi teske fizicke radove i vratio par inkvizicijskih naprava u uporabu.
haha na forumu Religija neko spomenuo smrtnu kaznu pa me nateralo na razmisljanje zasto bi neko rizikovao nevin zivot da bi ubio nekog ko je kriv.A što ti ovo pitaš?
Imaš u planu nešto?
Нисам знао да је убица Ром. Обично се то скрива.Recimo ovaj Rom sto je ubio ovog decaka od 16 godina
Ne znam da li je ovo pravi podforum za ovu temu , ako nije premestite
Ja mislim da ne postoji izgovor za smrtnu kaznu u civilizovanim zemljama , jer rizik da se potencijalno ( ili sigurno kad tad ) ubije neko nevin pobija bilo koji argument sa druge strane , sta vi mislite ?
Jeste ima fotke na X-u.Нисам знао да је убица Ром. Обично се то скрива.
Osumnjičeni Rom je odranije poznat kao problematičan mladić. Tukao se, svađao, nasrtao čak i na sebi bliske ljude.Jeste ima fotke na X-u
Šteta što je ukinuta. To mislim.sta vi mislite ?
Pretukao je devojku dan -dva pre nego sto je ubio ovog decka.Osumnjičeni Rom je odranije poznat kao problematičan mladić. Tukao se, svađao, nasrtao čak i na sebi bliske ljude.
Где је социјално, држава заказала?
To se desava redovno , i neki hoce da takva drzava i pravosudje vrate smrtnu kaznu Pa dajem glavu da 20-30% egzekucija bi bilo nad nevinima.Osumnjičeni Rom je odranije poznat kao problematičan mladić. Tukao se, svađao, nasrtao čak i na sebi bliske ljude.
Где је социјално, држава заказала?
Šta smo naučili danas?To se desava redovno , i neki hoce da takva drzava i pravosudje vrate smrtnu kaznu Pa dajem glavu da 20-30% egzekucija bi bilo nad nevinima.
Све јасно..Pretukao je devojku dan -dva pre nego sto je ubio ovog decka.