Smrt u horoskopu

Ima nastavak , naravno u mojoj knjizi koja uskoro izlazi.

Što se tiče eklips moram reći da su one kompleksna tema. BIla je osoba jedna baš i sad ovo pomračanje totalno u siječnju što je bilo padalo joj je na ac. Nije se desilo ništa. Eklipsa je jača po definiciji od svakog tranzita, mada kažem, slabo nešto vidim njezine efekte.

Sunce 0 Mjesec nije dobro iz jednog osnovnog razloga. To su nositelji života i tijela i nije dobro da se oba nađu na istom mjestu. Jer ako ide udar, udara dvije životne sile u isto vrijeme. Udarac je jači i opasniji. Drugo je ako je Mjesec ugrožen a Sunce nije pa čovjek ide kroz život nekad lakše nekad teže, ali ljudi sa Sunce 0 Mjesec sve proživljaju jako dramatično.
Moja kona ima pomračenje Sunca u Biku u 9.polju ... ništa joj nije falilo u životu, živi k'o bubreg u loju😁

Ako osoba ima Neptun na Asc u kvadratu sa vl.4.polja Uranom, da li će se ubiti?
Neptun i Uran još nikog nijesu ubili.
A stari astro djelatnici su rekli da ima 6 ubica.Sjećam se da sam čitao.E sad,ko će znati na kog su sve mislili.Podsjećam da nijesu znali za Uran i Neptun.
Može da se postavi i pitanje da li su u starim spisima negdje ostavili deraljnije objašnjenje da će 4 ubice biti među starim planetama a dvije među onim planetama koje će se pojaviti s Alanom Leom,Jovanom Lučić Gajić i ostalim štetočinama astrologije.To će se naknadno otkriti.

Da li neko može da mi rastumači kolika mi opasnost preti, uplašio me je ovaj tranzi.
Screenshot_20241110_184703.jpg

Back