Смисао Живота

"oces sad reci da su pametnije devojka koje rmbace dan i noc po ovakvoj vrelini i prostituisu se bacajuci svoje vreme i krv za bednu kintu?
vrh prostitutka zaradi to za 2 sekunde.
Ili je jedna vrsta prostitucije 'bolja' od druge?

"Kao sto Vollgraff rece" ... moderne zene ne mogu da radjaju, tj. malo je onih koje nemaju "tezak porodjaj", a to je sve zbog ljencarenja. Vrlina i jeste u tome da se izabere nesto tesko u zivotu...

Jedna tablica dobara visi nad svakim narodom. Gledaj, to je tablica njegovih prevazilaženja; gledaj, to je glas njegove volje za moć.
Pohvalno je, što mu teško važi; što neizostavno i teško, zove dobro; a što iz najviše nužde još oslobađa, ono retko, najteže, – to veliča kao sveto.

Pa to je sasvim ok cilj.
Jer mu podize ego, samopouzdanje, moze da bira koju 'oce..

Ne podize mu nikakvo samopouzdanje jer tako se ne podize samopouzdanje. Samopouzdanje se podize tako sto radis ono sto hoces, sto dolazi prirodno iz tvog tela. Kad radis kontra instinktima -- da bi se prilagodio jelte, da bi bio lepsi curama naprimer -- to ti zapravo snizava samopouzdanje. E sad, bodibilding ima smisla (u danasnje vreme, do neke mere..) radi snage, ako goris od zelje da se tuces naprimer. Tu ti ulecu borilacke vestine kao opcija koje, i pored toga sto su pateticne u odnosu na pravi rat, su daleko iznad pozeraja i pateticnog prilagodjavanja.

Ne podize mu nikakvo samopouzdanje jer tako se ne podize samopouzdanje. Samopouzdanje se podize tako sto radis ono sto hoces, sto dolazi prirodno iz tvog tela. Kad radis kontra instinktima -- da bi se prilagodio jelte, da bi bio lepsi curama naprimer -- to ti zapravo snizava samopouzdanje. E sad, bodibilding ima smisla (u danasnje vreme, do neke mere..) radi snage, ako goris od zelje da se tuces naprimer. Tu ti ulecu borilacke vestine kao opcija koje, i pored toga sto su pateticne u odnosu na pravi rat, su daleko iznad pozeraja i pateticnog prilagodjavanja.

A sta to dolazi PRIRODNO iz tvog tela?
instinkt
odnosno volja za moc
Nacin na koji ces to da sprovedes nije bitan (mozda jeste sa stanovista estetskog only a moral i vrline macku o rep)

Чега се стидим, Бога Оца ти?

stidljivost je vrlina koju ti cenis zar ne?:lol:

- - - - - - - - - -

A sta to dolazi PRIRODNO iz tvog tela?
instinkt
odnosno volja za moc
Nacin na koji ces to da sprovedes nije bitan (mozda jeste sa stanovista estetskog only a moral i vrline macku o rep)

Znaci ono makijavelisticki cilj opravdava sva sredstva.....jer je cilj iznad sredstava jel tako?

"Kao sto Vollgraff rece" ... moderne zene ne mogu da radjaju, tj. malo je onih koje nemaju "tezak porodjaj", a to je sve zbog ljencarenja. Vrlina i jeste u tome da se izabere nesto tesko u zivotu...

Jojjjjjjjj
Danasnje zene radjaju lakse nego nekad JER medicina uznapredovala, zene se vise bave svojim telom (sport)
Vrlina je izabrati nesto pametno u zivotu..jbt nisi magarac da biras tesko zbog tezine. Moze tesko zbog 'lepote' puta i cilja

Овде ћу вам укратко описати Постање.

Једног јутра, Бог се пробудио и рекао "ја знам да сам ја велики Бог, да сам ја све што је икад постојало и што ће икад постојати, али ја не знам ко сам ја". И велики Бог одлучи да створи другог Бога на своју слику и прилику, како би могао видети ко је он. И тада једна беба загука. Та беба беше Саша Роиз.

-- Крај Постања, а и Откровења.

Једног јутра, Бог се пробудио и рекао "ја знам да сам ја велики Бог, да сам ја све што је икад постојало и што ће икад постојати, али ја не знам ко сам ја". И велики Бог одлучи да створи другог Бога на своју слику и прилику, како би могао видети ко је он. И тада једна беба загука. Та беба беше Саша Роиз.

hehehe lepa Nasto
Ja mislim da bi ti ovim imala sanse kod njega definitivno.
jbt ako ne padne na ovo niti je musko niti bog:)

- - - - - - - - - -

Da li bi pristala da budes sredstvo do cilja,potorsna roba u sluzbi dostizanja odredjenog cilja?

Naravno da ne.
Ali bih pristala da ti to budes ;)
Nista licno

Zaboravila si ceo onaj deo između gde ubija sve koji mu idu na qurac.

hehehe lepa Nasto
Ja mislim da bi ti ovim imala sanse kod njega definitivno.
jbt ako ne padne na ovo niti je musko niti bog:)

:))))))))))
Ма моја љубав чисто је платонска, ово сам написала из чисте љубави.

Zaboravila si ceo onaj deo između gde ubija sve koji mu idu na qurac.
Па то су сви који су не - Саша

Makijaveli je bio covek i po. Koliko svezine u njegovim mislima!

To je cist pragmatizam....jasnoca cilja i ne biranje sredstava za ostvarenje istog.....to je ,,moralna,, baza na kojoj se zasniva politika.....:lol:

- - - - - - - - - -

ne vidim.
Nista slicno:)

kada budes postala sredstvo u sluzbi cilja kasce ti se samo.....a verujem sigurno da si nekad i bila.....al sujeta je hebena stvar....:lol:

To je cist pragmatizam....jasnoca cilja i ne biranje sredstava za ostvarenje istog.....to je ,,moralna,, baza na kojoj se zasniva politika.....:lol:

- - - - - - - - - -

kada budes postala sredstvo u sluzbi cilja kasce ti se samo.....a verujem sigurno da si nekad i bila.....al sujeta je hebena stvar....:lol:

I sta s tim?
Ako sam 's one strane dobra i zla' znaci da sam svesna da ima jos onih koji tako misle => naravno da i ja mogu postati necije 'sredstvo'
A mislis da ako nametnes sebi neke 'moralne norme' time ces se zastiti od onih koji ih nemaju?

Spinoza je raspredao na nekom 'opstem' moralu iz svrsishodnosti, ali to je u ovom trenutku neostvarivo

I sta s tim?
Ako sam 's one strane dobra i zla' znaci da sam svesna da ima jos onih koji tako misle => naravno da i ja mogu postati necije 'sredstvo'
A mislis da ako nametnes sebi neke 'moralne norme' time ces se zastiti od onih koji ih nemaju?
Spinoza je raspredao na nekom 'opstem' moralu iz svrsishodnosti, ali to je u ovom trenutku neostvarivo

Imas odlicnu bazu da se bavis politikom.....:lol:

Politicari nisu s one strane "dobra i zla". Oni su fegeti isto kao sto si ti, samo sto su oni inteligentniji fegeti od tebe :lol:

To si isuvise glup da bi uvideo svoju glupost......i ogranicen si ko terasa......jer si procitao niceta mislis da si uvatio boga za qurac......a i dalje si samonabedjena pedercina.....kompleksas obican......:lol:

Back