guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
Добро, и ја волим лепо лице. Али овде дискутујемо о телу. Ево, од мишићавих, ово је ми је лепо:
http://data.whicdn.com/images/65187863/large.jpg
http://data.whicdn.com/images/65187863/large.jpg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@hakim bej
previse odvojene (razroke lol) sise, ruzna faca, dosadna kosa. ne svidja mi se.

O ukusima ne treba raspravljati: neko ih ima, neko ne.
Tacan odgovor (odgovor snaznog coveka) je:
Za sise se kaze da imaju "razlicit pogled na svet".
Sto se lica tice, Goja kaze da je naslikao najlepsu. Ipak je kraj osamnaestog veka izgledao drugacije od Foruma Krstarice... ili nije?
Pre dvesta godina je zensko moralo da ima sise, struk i kukove. Ako nema, ne moze da bude zensko nego rudar ili drvoseca.
Па ми овде не дискутујемо о нечијем духу, личности, итд, већ о објективној (не)лепоти физичког тела. Ништа више од тога.

Па ми овде не дискутујемо о нечијем духу, личности, итд, већ о објективној (не)лепоти физичког тела. Ништа више од тога.
Значи, да ти сад дам лутку без главе и кажем ти "оцени објективно њено тело, треба ми за истраживање", ти би рекао "јао, не могу, не знам јој карактер, и степен духовне развојености, да ли је племенита и човекољубива"?

Nerazdvojivi su, to je tacno. Zato je meni izuzetno tesko da sudim samo na osnovu fizicke lepote, jelte. Mislim, nije tesko no zapravo vrlo lako ali bas zato tesko u smislu da je smorno. Jer u savremeno doba covek je sve iseckao na parcice i svuda okolo ti jure pozeri koji manipulisu znakovnim vrednostima (Bodrijarov termin, samo da mu odam pocast) zbog cega je postalo nepouzdano suditi samo na osnovu izgleda (dok je nekad izgled govorio prilicno dosta.)

Nerazdvojivi su, to je tacno. Zato je meni izuzetno tesko da sudim samo na osnovu fizicke lepote, jelte. Mislim, nije tesko no zapravo vrlo lako ali bas zato tesko u smislu da je smorno. Jer u savremeno doba covek je sve iseckao na parcice i svuda okolo ti jure pozeri koji manipulisu znakovnim vrednostima (Bodrijarov termin, samo da mu odam pocast) zbog cega je postalo nepouzdano suditi samo na osnovu izgleda (dok je nekad izgled govorio prilicno dosta.)

Што ја? Није ово моја тема.
А и дискусија је одавно скренула са теме. Нашли сте сад да се позивате на наслов теме, а када се дискутовало о девојци у купаћем...

Зависи, како коме. Немам ништа против оваквих "кретена".nabildovani sterodini kreteni nisu....![]()
Sto se aktuelne teme tice, ocigledno je da je nabildovani lik bolji. Tu nema govora.

Него, родио се природно овако?
sigurno je trenirao....ali prirodno u smislu nije koristio nikake hemije sto zadrzavaju vodu u telu da bi imao veci biceps.....
Nebitno je kako je postigao rezultate, govorim o fizickom izgledu. A kad je u pitanju trud, trud sam po sebi bez cilja ne znaci nista. Ako mu je, naprimer, cilj bio samo da izgleda lepo i da privlaci devojke onda je to gubljenje vremena lol.
Dobro, sad znamo da nasdaq nema nista u tintari i da je bas slicni pacenici i privlace. Lazni lik u laznom svijetu. Ako bi morala da zaradjuje za zivot, rado bi stajala u izlogu.
Ma kako moze ovaj Sasa da ti bude lep, aman! Vidi koliki mu je nos! Vidi kakve su mu usne! Aj oci manje vise al opet nije to nesto bas ono. Al sto se pa ja bunim, jos ce ispasti da se osecam ugrozenim![]()
Одакле ти право да критикујеш мој избор мушкараца?! Одакле?! Мени се допадају мушкарци са великим носевима и малим уснама, попут њега или Луиса Гарела.
Сигурно ми не требају мушкарци са малим носевима и пуним уснама. То имам и сама. Једини који може да то има је Том Харди.

a zamisli da ti cerka nasledi njegov nos?
I ono proklinje te: #3456 mama sto si se udala za tog nosonju!!
Ali ok ako ima kinte da plati plastik-fantastik manipulatora..![]()

Ma kako moze ovaj Sasa da ti bude lep, aman! Vidi koliki mu je nos! Vidi kakve su mu usne! Aj oci manje vise al opet nije to nesto bas ono. Al sto se pa ja bunim, jos ce ispasti da se osecam ugrozenim![]()