Humor je takodje odličan u obaranju protivnika, ako se čovek nadje ni kriv ni dužan u nekoj konfliktnoj situaciji. Inteligentan način da se izvučeš, a da ne ostaneš glup i jadan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posmatram kao spontanost duha..naravno ukoliko govorimo o zdravom neusiljenom humoru tj.onom ko nema potrebu da pod svaku cenu ima nečiju pažnju..već humor jednostavno ide iz njega onda kad se najmanje nadaš.
Može da posluži kao moćno sredstvo kojim se amortizuje stres od kojeg niko
nije operisan.
Humor je takodje odličan u obaranju protivnika, ako se čovek nadje ni kriv ni dužan u nekoj konfliktnoj situaciji. Inteligentan način da se izvučeš, a da ne ostaneš glup i jadan.
Da li je smisao za humor odraz inteligencije ili emotivnog stanja?
Meni se čini da kada je neko jako često duhovit, trudi se da na svaku rečenicu u razgovoru smisli šalu, ima potrebu da se smeje i stalno da bude veseo, u stvari humor koristi kao odbrambeni mehanizam od svog unutrašnjeg bola. I uglavnom se koristi nekim laganim, zdravim humorom. E sad, inteligentniji ljudi su više skloni cinizmu ili nekim crnom humoru, prema mojim nekim opažanjima.
Šta vama govori nečiji smisao za humor? I da li mislite da su najduhovitiji ljudi u stvari najtužniji ljudi?
jok more:
život je za one koji osećaju tragedija, za one koji misle komedija.
i nisam mnogo luda, da.
Meni se čini da kada je neko jako često duhovit, trudi se da na svaku rečenicu u razgovoru smisli šalu, ima potrebu da se smeje i stalno da bude veseo, u stvari humor koristi kao odbrambeni mehanizam od svog unutrašnjeg bola. I uglavnom se koristi nekim laganim, zdravim humorom. E sad, inteligentniji ljudi su više skloni cinizmu ili nekim crnom humoru, prema mojim nekim opažanjima.
Šta vama govori nečiji smisao za humor? I da li mislite da su najduhovitiji ljudi u stvari najtužniji ljudi?
Kažu da je čovjek jedina životinja koja se smije ... humor je još jedan vid komunikacije .. te sa tim još jedan način, oruđe za ostvarivanje svojih egzistencijalnih i ostalih vitalnih, a zatim i socijalnih nagona ... Šta mi govori kad neko ima smisao za humor, a poznato je da mnogi ljudi 'žive' od 'zabavljanja drugih ljudi (komedijaši, glumci..)? Govori mi da priroda teži da održava ravnotežu kako unutar vrste, tako i između vrsta..te da priroda dajući na jednom mjestu, oduzima na drugom ...pomaže mi da procjenim sveukupne potencijale i osobenosti jedne osobe ...
...humor je izlazno ego rješenje za uspostavljanje ravnoteže čitave ličnosti ...
emotivno stanje ,zdrav humor ...ne vidim zasto su inteligentiji ljudi skloniji crnom humoru i cinizmu...nisu inteligentiniji nego su napatjeniji
Kažu da je čovjek jedina životinja koja se smije ... humor je još jedan vid komunikacije .. te sa tim još jedan način, oruđe za ostvarivanje svojih egzistencijalnih i ostalih vitalnih, a zatim i socijalnih nagona ... Šta mi govori kad neko ima smisao za humor, a poznato je da mnogi ljudi 'žive' od 'zabavljanja drugih ljudi (komedijaši, glumci..)? Govori mi da priroda teži da održava ravnotežu kako unutar vrste, tako i između vrsta..te da priroda dajući na jednom mjestu, oduzima na drugom ...pomaže mi da procjenim sveukupne potencijale i osobenosti jedne osobe ...
...humor je izlazno ego rješenje za uspostavljanje ravnoteže čitave ličnosti ...
Naravno da je covjek zivotinja , i to najkrvolocnija na svijetu .Човјек није животиња.
Иако се многи понашају горе од споменутих.
А ми остали смо развили хумор као одбрану.
![]()
Човјек није животиња.
Иако се многи понашају горе од споменутих.
А ми остали смо развили хумор као одбрану.
![]()
Da si rekla da li su nervozni ljudi u stvari najtuzniji ljudi pa ajd da uzmem za ozbiljno ali da su najduhovitiji ljudi u stvari najtuzniji je totalno bezze... humor se prije svega ne stice, on je usadjen u ljude.. ko nikad nije imao smisla za humor verovatno ga nikada nece ni imati.