Смисао вечног живота?

zbog toga bi covek trebao a hodaPO vodi a ne da dopusti da ganosi struja :lol:
sto se tice pakla na zemlji ne bih rekla da je sotona tu i da vlada ovim svetom. covek sam sebi moze da bude i sotona i bog. ali se slazem da je covecanstvo sto se tice nematerijalnog sveta u dubokom blatu. e sad sta sve moze da nikne iz blata....pa moze i lotos :)

Da Sotona ne vlada ..nebi vi Ateisti bili uvek u pravu na kraju svake rasprave jer vas je vise i vlast je vaseg tatice :mrgreen:

Zato ste tako sigurni u vase lazi :lol:

Kad sam se uključio ovde mislio sam da imate više predznanja. Neozbiljni ste, moram da vam se prilagodim a u takvim uslovima ne mogu da iskoristim svoj kapacitet. :dash:

Вала релаксирам се гледајући 10 најгорих репера, па онда 10 најгорих песама уопште, у том смислу ред је посетити и топ тен Крстарице :hahaha:
И још ми не рече што ти закон карме није логичан:roll:

Јесте релаксирајући, али не могу много времена трошити са вама, талибанијо, јербо...

Али ово је највећи бисер теме, с тастатуре уваженог спиритолога :lol:
Valjda će te razumeti šta vam govorim. Isus je često govorio u poređenjima i ja ću da iznesem jedno poređenje. Slušajte ovako.Ako se neka populacija rodi u bujici koja nosi i jedan iz te grupe se osvrne i shvati da je u bujici koja nosi i kaže drugima : Ljudi pa nas nosi bujica ! A oni kažu : O kakvoj bujici pričaš šta je s tobom ? :eek:
Ako su vas lagali vekovima o nekom paklu gde se muče duše umrlih, gde je gospodar satana sa demonima i kad saznam iz biblije da je gospodar ovog sveta satana sa demonima ( u okviru koliko mu je dozvoljeno) onda vam kažem da se ne plašite nikakvog budućeg pakla jer ste već u paklu. Treba da postanete svesni toga.

Значи и званично: Све је дозвољено!:mrgreen:
Човече ово Алистер не би срочио... И то не онај историјски Алистер, о коме знамо понешто, него Алистер у умовима савремених "праведника" који личи на Швабе из Булајићевих филмова :hahaha:

Е сад, ниси рекао... Биће скоро, а ка' ће не знааамо :lol:

Него, имам конструктивни предлог. Ко год буде ухваћен у глупости, да плати из "свог" џепа... Не бојте се даће Кула лову, из Америке далеке су они...

Bog je dopustio ljudima da vladaju bez Bozijeg mesanja i da probaju svaki nacin ;)

Cak je i Sotonu pustio da vlada da bi se videlo ..da li ljudi mogu biti srecni zaista ako njima Bog ne vlada :)

I evo nagledali smo se svega i niko nije uspeo da stvori savraseni zivot i drustvo koje zivi u Blagostanju :mrgreen:

Е сад, ниси рекао... Биће скоро, а ка' ће не знааамо :lol:

Него, имам конструктивни предлог. Ко год буде ухваћен у глупости, да плати из "свог" џепа... Не бојте се даће Кула лову, из Америке далеке су они...

Neam ja veze sa njima ;)

Sam Isus je rekao da je Sotona Bog ovog sveta :)

Zar vi znate bolje od njega ? zasto bi lagao ako nije ?

Nego vas je prevario i ucinio sebe nevidljivim vladarom ovog sveta ;)

Kao kriminalci koji vladaju iz senke jer im to odgovara :mrgreen:
Ma, ko je u ono vreme od palestinskog lutalice ocekivao da nesto zna. Gde je on ista napisao. Navodni vanbracni bozji sin nije ni bio pismen. Dana svaki osnovac zna vise od bilo koga imenovanog u sveteom pismu. Lako je biti vernik, nista ne moras da znas, a u sve sto mu se turi u mozak veruje bez ogranicenja.

Али ово је највећи бисер теме, с тастатуре уваженог спиритолога :lol:

Значи и званично: Све је дозвољено!:mrgreen:
Човече ово Алистер не би срочио... И то не онај историјски Алистер, о коме знамо понешто, него Алистер у умовима савремених "праведника" који личи на Швабе из Булајићевих филмова :hahaha:

Vi stvarno nemate pojma.. Moraću malo više da se pozabavim sa vama.

Ma, ko je u ono vreme od palestinskog lutalice ocekivao da nesto zna. Gde je on ista napisao. Navodni vanbracni bozji sin nije ni bio pismen. Dana svaki osnovac zna vise od bilo koga imenovanog u sveteom pismu. Lako je biti vernik, nista ne moras da znas, a u sve sto mu se turi u mozak veruje bez ogranicenja.

Taj koji kazes da nista ne zna je ljudima vracao vid i iz mrtvih dizao u zivot sto vasi najpametniji doktori nikada nece uspeti ::)

Back