Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Ти стварно желиш да је сто-постотно огрезнем у атеизам и занемарим жељу за вечним животом?
Па није ти ваљда жеља да васцијели дан шеташ у тоги окружен непорочношћу ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти стварно желиш да је сто-постотно огрезнем у атеизам и занемарим жељу за вечним животом?
Па да ме је занимао вечни живот у смислу Горштака отворио бих тему на пдф-филоСофија, овде баш мислим на вечни живот у релчигијском смислу - бесмртност душе.u odredjenim danima? koji su toi dani molicu lepo...
prvo vecni zivot u ovakvim telima, sa ovakvim razmisljanjima ne postoji. vecnost bi mogla da postoji ali verujem da u stanju vecnost ti vise nisi civek, dakle prestajes da budes covek a postajes vecnost - ako je to moguce.....ti to mislis vecni zivot kao gorstak?puno deco gledate filmove...i ne vrrti se sve oko apstinencije naprotiv, nego u balansu.
То је неки паганизам?Па сад, кажу да ћемо добити нова тела, па самим тим већа пиша, лепше жене и тако то.![]()
Када бих знао шта ме чека након тога можда би ми и била.Па није ти ваљда жеља да васцијели дан шеташ у тоги окружен непорочношћу ?

Šta ja znam... tako piše.Како сад то???

То је неки паганизам?

Šta ja znam... tako piše.
Блажен је и свет онај који има део у првом васкрсењу; над њима друга смрт нема области, него ће бити свештеници Богу и Христу, и цароваће с Њим хиљаду година.
И кад се сврши хиљаду година, пустиће се сотона из тамнице своје,
(Otkrivenje 20.6,7)
Што си се заебавао кад муслимани гарантују овим самоубицама баш то, вечни џенет препун дјевица.Неее, то сам се ја захебавао.![]()
Smisao života je upoznavanje Boga. A pošto je Bog večan u prošlosti, da bi Ga upoznali potrebna je večnost. Dakle, izgrađivanje i napredovanje u večnosti.Који је смисао вечног живота и да ли ви желите да живите вечно?
Zapravo, tada postaje interesantno.Вероватно ће после тога уследити рокање код Aрмагедона?![]()
Kakvo znanje?
Prosečan vernik nije sposoban da razume ni jednostavne postavke teorije evolucije, a kamoli da prikuplja nekakvo znanje pošto mu i mozak istruli.![]()
Који је смисао вечног живота и да ли ви желите да живите вечно?
.
Zapravo, tada postaje interesantno.
Svemirski brod pod nazivom "Novi Jerusalim" spušta se sa neba i konačno se vidi da je bog zapravo energetska jedinica svemirskog broda i ateisti konačno postaju priznati.![]()
И град не потребује ни сунце ни месец да светле у њему; јер га слава Божија просветли, и жижак је његов Јагње.
И донеће славу и част незнабожаца у њега.
(Otkrivenje 21:23,26)

Е управо то.
Кад испуниш неки циљ у животу шта ти је више потребно сем да у миру сачекаш смрт.
U besmrtnom stanju ne mozes imati cilj,jer imas rajsko voce-dakle nisi gladan,nema rodbinskih odnosa,tj roditeljskog instinkta-jer svi su braca i sestre,ne tezis da se izboris sa bolescu-jer si neunistiv,ne tezis da pronadjes posao-ne treba ti jer zivis u raju,ne skupljas novac za letovanje-uvek si na odmoru,ne radujes se rodjenju deteta,pa unuceta....glupost za one koji ne znaju da uzivaju dok su zivi,pa se nadaju da ce im se snovi ostvariti kad umru!
Тежиш ка другоме циљу. Јеси ли икад испунио циљ ка коме си тежио?
Па занима ме хришћански егоцентризам и потреба за бесмтрношћу.
За комунисту је довољно да су његова дела бесмртна, баш као Чеова.
Takodje besmrtnost nije isto sto i vecnost, ljudi nisu besmrtni... vec vecni....

ne znas jelAjde objasni ovo, džehove ti.![]()

wrongPaaaaa....ako su večni, onda su nestvoreni, kao i bog. Hvala, slobodna si.![]()