Šminkanje

stella93

Ističe se
Poruka
2.948
Pokusala sam sa pretragom foruma ali nisam nasla slicnu temu pa eto... :)

Devojke zanima me koliko cesto se šminkate (da li svaki dan ili samo u odredjenim prilikama), kako se sminkate (da li diskretno ili napadno, ili zavisi od situacije), sta za vas predstavlja sminka, da li se bolje osecate kada ste nasminkane ili kada niste... pisite sve, ne morate se ogranicavati na ova postavljena pitanja.

Dalje, za momke: zanima me da li vise volite da vidite nasminkanu devojku ili devojku bez sminke, da li su vam 'prenasminkane' devojke odbojne (ili mozda one 'nenasminkane'), sta vi mislite o ovoj temi...

Cheers!

Ej, lepa tema....ima slicnih al ovakve nikad nisu na odmet. :D
Pa, kada se nasminkam lepsa sam sebi a nadam se i drugima.
Nesminkam se kada sam kuci, kada idem kod drugarica, do prodavnice, na trening...
Kada idem u grad ili skolu stavljam puder bez vestackih dodataka, lepa je boja prirodna al ipak malo tamnija, maskaru, labelo koji ima neki sjaj onako i na obrve stavim smedji kreon, inace obozavam obrve to mi je glavno! :D
Kada izlazim i za neka slavlja i posebne prilike na sve to dodam crni ajlajner. :)

svaki dan, isto izgledam i za skolu i kad izlazim :lol:
nije nesto preterano, ali stvarno ne mogu bez sminke da idem negde

Postoji li uopšte žena,koja se kreće izvan kuće,
a da nije nabacila makar tračak šminke ?
Ja za takvu ne znam....

Neka mi kaže neko.

Ruralne sredine,tetke i babe koje do svinjca navlače gumene čizme,
ne uzimaju su u obzir.

Postoji li uopšte žena,koja se kreće izvan kuće,
a da nije nabacila makar tračak šminke ?
Ima Sleepy. :/

@tema
Ja se šminkam kad idem u grad, danju ili noću, svejedno, s namerom da... Budem u gradu? z:mrgreen:
I kad je neki događaj koji zahteva šminkanje.
Za faks se ne šminkam, ne što ja neću ili što sam eksplicitno protiv toga, već što nemam vremena i što uvek kasnim. Bih ja inače, al šta ću kad me neće. :/
Kad idem kod drugarice, ne šminkam se zato što me mrzi. :mrgreen:
A kad nekad (retko) idem na basket, ne šminkam se, zato što bi mi se ljudi smejali. :/
Mislim, i ovako mi se smeju, jednom sam šutnula loptu i ona ušla u koš, i koliko god da sam pokušavala to opet, nije htela da uđe. :/
I oni ostali kratkotrajni izlasci iz jazbine, tipa odlazak u prodavnicu ili izvođenje Bonija (:heart:) u šetnju isto ne zahtevaju šminkanje.

Al moje šminkanje je zanemarljivo, zato što se sastoji od maskare i senke. :/

Šta još beše... Aha, šta šminka predstavlja. :mrgreen: Prettineeeeess. :heart:

I meni je svejedno da li se šminkam ili ne, zato što sam uvek ubeđena da ljudi pilje u moj nos, bez obzira da li je isti našminkan ili nije. xD

Ima Sleepy. :/

@tema
Ja se šminkam kad idem u grad, danju ili noću, svejedno, s namerom da... Budem u gradu? z:mrgreen:
I kad je neki događaj koji zahteva šminkanje.
Za faks se ne šminkam, ne što ja neću ili što sam eksplicitno protiv toga, već što nemam vremena i što uvek kasnim. Bih ja inače, al šta ću kad me neće. :/
Kad idem kod drugarice, ne šminkam se zato što me mrzi. :mrgreen:
A kad nekad (retko) idem na basket, ne šminkam se, zato što bi mi se ljudi smejali. :/
Mislim, i ovako mi se smeju, jednom sam šutnula loptu i ona ušla u koš, i koliko god da sam pokušavala to opet, nije htela da uđe. :/
I oni ostali kratkotrajni izlasci iz jazbine, tipa odlazak u prodavnicu ili izvođenje Bonija (:heart:) u šetnju isto ne zahtevaju šminkanje.

Al moje šminkanje je zanemarljivo, zato što se sastoji od maskare i senke. :/

Šta još beše... Aha, šta šminka predstavlja. :mrgreen: Prettineeeeess. :heart:

I meni je svejedno da li se šminkam ili ne, zato što sam uvek ubeđena da ljudi pilje u moj nos, bez obzira da li je isti našminkan ili nije. xD

Sa tvojih 18 - 19 godina...

Blago tebi,
Ti nosiš na licu najlepšu i najzdraviju šminku.
U kojoj se nikada ne može preterati.
Nanela je priroda....

Uvek budi lepršava,vesela i neočešljana....
Kakva god da si - lepo ti stoji !
Nije ti potrebna bolja šminka.
Od najbolje - bolja ne postoji.

Zato,zvekeći, kad god možeš, basket loptu nogom.
Ući će sigurno,jednom.
Ponovo.....

Poslednja izmena:
Vise volim bez sminke.. Mrzim crni puder i kad stave tonu njega! Mada ne skodi malo sminke kada izlazi u grad, i samo tad, ali ne preterivati. Jos jednom ponavljam, crni puder mrzim! ILi tamni kako se vec zove..

Ne kapiram, svi muškarci vole devojke bez šminke, a sve devojke se gotovo uvek šminkaju.. verovatno i kad odu po hleb u prodavnicu :rotf:
koji trip.
A jesmo mi retardirana rasa, bar mi se tako čini kad pogledam ljude.

Pa sad... Malo mi glupo ovde da pisem, ali vec sam se usudila... :lol: E ovako... Imam lice kao brasno ( skoro ), tako da sta god da stavim, vidi se iz aviona... Dakle, sa tom sminkom... Jok! :D Jednostavno, to nisam ja... :D Razumem neki parfem, ali kilo pudera... Dovoljno sam se uverila kod bivse nastavnice da to nije nastavnica sa puderom, nego puder sa nastavnicom! Tako da... Imalo je dosta sala na njen racun.. Ali eto... Ja nisam od onih osoba... A kad vidim devojke koje su tako... Nemam reci... Pre par dana videla klinku koja je mozda 5-6 i nosi tamo... :S Nek' nam je Bog u pomoci...

Ne kapiram, svi muškarci vole devojke bez šminke, a sve devojke se gotovo uvek šminkaju.. verovatno i kad odu po hleb u prodavnicu :rotf:
koji trip.

Ma to je ke.njanje da muskarci ne vole nasminkane zene...fora je u tome da mi ne volimo preterano nasminkane zene, a malo sminke nikad nije smetalo niti ce. Kraj.

koji trip.

greska. imas mamlaze koji ne znaju sta je puder, pa kad ga riba natrpa tripuju da ova ima prirodno cisto i potamnelo lice.... kreteni

a i ribe se ugledaju na pevaljke, seku, cecu, indiru, rijanu, sakiru, pa trpaju puder da bi dostigle njihovu lepotu... pod znacima navoda

A imas i blek metalke, sa belim puderom i ajlajnerom crnim.... kul su ali morbidne

4069092680_e39b09f0af.jpg

slatka mala

mada vise volim goth makeup

Goth_girl_II_by_Romyas.jpg

Back