Šminka za vreme sexa

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod nas se muškarci retko šminkaju, mada ima i toga. Ali pre svega mislim na žene koje to mnogo češće rade.

Volite li da ste našminkane kada se spremate za sex? Od čega to zavisi? Da li i sa stalnim partnerom?
Da li vam ta šminka znači više od samo potrebe da se ulepšate? Možda neka uloga koju imate tada?
Vrv zavisi od doba dana, vrste sexa?

I za muškarce, volite li da je žena našminkana? Da li samo oči ili kompletno? Smeta li vam karmin? 🙂

Pogledajte prilog 1228537
Šta?
Ne volim našminkane žene, generalno.
Postoje prilike u kojima je nešto što mogu da tolerišem: uperen su reflektori u dotičnu; snima je kamera, pred milionskim aditorijumom - svaka bora je bitna!
U krevetu?
Ne smeta meni ništa - I govna sam jeo, a ne karmin... :)

Ja npr volim da se nasminkam dikretno. Seksi mi je razmazana maskara npr....
I jako volim lep donji ves.
Naravno da mi nije potreban da bih imala seks ali shvatih da mene to pali i ja se osecam bolje i vatrenije i pozeljnije i tako 😁
Mi smo prosli put pricali o nekim stvarima sta bi voleli i to.
I kaze on, voleo bi sledeci put da se nasminkam i stavim neki karmin. Pa onda oral, bla bla bla.
Pale se ljudi na svasta

Ovo sve kao da sam ja pisala :D... samo šta sam ja već odradila ovaj deo sa karminom... ne pitajte na šta je to posle ličilo, znači straaašno hahaha, ista Joker iz Batmana :hahaha:

Kod nas se muškarci retko šminkaju, mada ima i toga. Ali pre svega mislim na žene koje to mnogo češće rade.

Volite li da ste našminkane kada se spremate za sex? Od čega to zavisi? Da li i sa stalnim partnerom?
Da li vam ta šminka znači više od samo potrebe da se ulepšate? Možda neka uloga koju imate tada?

I za muškarce, volite li da je žena našminkana? Da li samo oči ili kompletno? Smeta li vam karmin? 🙂

Samo razmazana maskara.

:lol:

Generalno se retko sminkam a i kad stavim karmin, pojedem ga sama ocas posla...:malav:
Koristim hidrantne kremice za lice, maskaru i to posebnu jer sam alergicna...pudere i te teske masne
stvari nikako, odmah mi se lice ospe...
Dakle, nemam nista protiv da zene imaju sminku tokom seha pa kome smeta nije tesko skinuti
a kome ne smeta jos bolje...al eto, ja nisam te srece da mogu da biram...

Back