- Poruka
- 93.260
čija?Što šta fali? Ja tako farbam jaja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čija?Što šta fali? Ja tako farbam jaja![]()
Ljudska....mužova
whaaaaat?Ma on da n
Ma on da namaze pa tebe da ljubi dole hehege
to sam i mislioLjudska....mužova![]()
Ne bih znala....naime nemam jaja.to sam i mislio
lep je to osećaj
ogadi me bre uffffMa on da n
Ma on da namaze pa tebe da ljubi dole hehege
zna onNe bih znala....naime nemam jaja.![]()
Šta?Kod nas se muškarci retko šminkaju, mada ima i toga. Ali pre svega mislim na žene koje to mnogo češće rade.
Volite li da ste našminkane kada se spremate za sex? Od čega to zavisi? Da li i sa stalnim partnerom?
Da li vam ta šminka znači više od samo potrebe da se ulepšate? Možda neka uloga koju imate tada?
Vrv zavisi od doba dana, vrste sexa?
I za muškarce, volite li da je žena našminkana? Da li samo oči ili kompletno? Smeta li vam karmin?
Pogledajte prilog 1228537
Ja npr volim da se nasminkam dikretno. Seksi mi je razmazana maskara npr....
I jako volim lep donji ves.
Naravno da mi nije potreban da bih imala seks ali shvatih da mene to pali i ja se osecam bolje i vatrenije i pozeljnije i tako![]()
Mi smo prosli put pricali o nekim stvarima sta bi voleli i to.
I kaze on, voleo bi sledeci put da se nasminkam i stavim neki karmin. Pa onda oral, bla bla bla.
Pale se ljudi na svasta
Jeo si sta brate?Šta?
Ne volim našminkane žene, generalno.
Postoje prilike u kojima je nešto što mogu da tolerišem: uperen su reflektori u dotičnu; snima je kamera, pred milionskim aditorijumom - svaka bora je bitna!
U krevetu?
Ne smeta meni ništa - I govna sam jeo, a ne karmin...![]()
Samo razmazana maskara.Kod nas se muškarci retko šminkaju, mada ima i toga. Ali pre svega mislim na žene koje to mnogo češće rade.
Volite li da ste našminkane kada se spremate za sex? Od čega to zavisi? Da li i sa stalnim partnerom?
Da li vam ta šminka znači više od samo potrebe da se ulepšate? Možda neka uloga koju imate tada?
I za muškarce, volite li da je žena našminkana? Da li samo oči ili kompletno? Smeta li vam karmin?
Kod nas se muškarci retko šminkaju, mada ima i toga. Ali pre svega mislim na žene koje to mnogo češće rade.