Šminka za vreme sexa

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.239
Kod nas se muškarci retko šminkaju, mada ima i toga. Ali pre svega mislim na žene koje to mnogo češće rade.

Volite li da ste našminkane kada se spremate za sex? Od čega to zavisi? Da li i sa stalnim partnerom?
Da li vam ta šminka znači više od samo potrebe da se ulepšate? Možda neka uloga koju imate tada?
Vrv zavisi od doba dana, vrste sexa?

I za muškarce, volite li da je žena našminkana? Da li samo oči ili kompletno? Smeta li vam karmin? 🙂

1664295956714.png

Kod nas se muškarci retko šminkaju, mada ima i toga. Ali pre svega mislim na žene koje to mnogo češće rade.

Volite li da ste našminkane kada se spremate za sex? Od čega to zavisi? Da li i sa stalnim partnerom?
Da li vam ta šminka znači više od samo potrebe da se ulepšate? Možda neka uloga koju imate tada?

I za muškarce, volite li da je žena našminkana? Da li samo oči ili kompletno? Smeta li vam karmin? 🙂

Pogledajte prilog 1228537
Našminkana sam tokom sexa AKO sam i pre sexa bila našminkana, tipa: bili smo u gradu i slično. Svakako se ne šminkam specijalno za sex.

Sminkam se u jutro. Samo oci. Usne ne. Nekako mi je komplet sminka preterana.

Ali i ranije kada sam bila u vezi i isla da se vidim sa deckom isto bih sminkala samo oci, jer cemo se ljubiti. :)
Mada razmazana sminka tokom seksa zna da bude seksi.

Kad smo vec kod sminkanja, ponekad mi na youtube izbaci tik tok shorts sa tutorijalima za sminkanje. Pa ono je neverovatno koji su to slojevi pudera i kolika je to kolicina sminke. I na kraju izgleda lepo, ali to je vise „scenska“ sminka, jer kad takvo nesto vidis uzivo mnogo napadno izgleda.
Pokusavam da obrnem uloge i da zamislim da se muskarci toliko sminkaju, bukvalno da se najedes pudera, rumenila, karmina, senki i vestackih trepavica. :D
Bude mi ih zao. :)

Jedno vreme kad sam bila mlađa nisam to volela jer sam uvek htela da me neko želi takvu kakva sam..
No, to se posle promenilo.

Ne svaki put. Volim jako kada smo negde u planini ili celu noć sami da smo skroz prirodni, ni na šta da ne mislim. Ali ponekad volim i ovako, stavim više šminke nego za dan ili za izlazak.. Sad što, ne znam, deluje mi erotski

Jel ovakve teme postavljas zato sto te zanima ili zato sto si mod na ljisu :think:

Zar nekad sex nije kao scena? Nekad
Upravo. Uloge. Da utanacimo to u krevetu. Na pr u rl mi sminkankod zene ne znaci preterano. Lepo je kada se sredi za posebnu priliki, ok, cenim.
Ali u krevetu, to tako moze da bude eroticni naboj, da proradi u njoj onaj zdravi narcis, da bude pozeljna, seksi, cakum pakum, sredjena, doterana, utegnuta da varnici. A opet zenstvena, senzualna, senzorna i prepustena. Znas onaj osecaj prepustenosti i slabosti? Naboj u stomaku.
E to.
A ovako, nekakav seks u fazonu: ma dobra si mi takva, dobar si mi takav... Pa sad.. Ok.

Back