Smeštali mi atentat na Koštunicu

To je još jedno politikanstvo i plasiranje sumnjivih teorija zavera DB-ovske ekipe iz Koštuničinog kabineta a služilo je za dizanje rejtinga i skretanje pažnje sa drugih stvari i u ko-zna još kakve svrhe da bi se prikazalo kako eto i V.Koštunici neko preti.
Naravno da je to najverovatniji cilj cele te price, jer zaboga i on je bitan, pa i on kao takav nekome smeta.

inace kolko ja znam voja je jedini lepo i kulturno dao ostavku... pljuvashe ga da je puvalo i sta sve ne... ove danas ni mozes no kombajnom da oteras dok ne pokupe sve sto moze jos da se pokupi.... pa trqqqqq u slobodu :sanke:

dao ostvaku jel se preracunao , uostalom videli smo koliko se upirao da ponovo bude vodja , u sta mu je i stado ukljucujuci i tebe bilo ubedjeno , a onda kao prica "ma znao je Voja nego ih je pustio ," hau jes nou ,mislim pa i Zorka je ubedljivija
najbolja ilustracija je bila ponasanje blago retardiranog Sormaza i jos vise latentnog fegeta Aligrudica koji su odjednom prestali da budu fini i kulturni cim su skontali da su ispusili i poceli da se nervozno dernjaju i vredjaju sve oko sebe

dao ostvaku jel se preracunao , uostalom videli smo koliko se upirao da ponovo bude vodja , u sta mu je i stado ukljucujuci i tebe bilo ubedjeno , a onda kao prica "ma znao je Voja nego ih je pustio ," hau jes nou ,mislim pa i Zorka je ubedljivija
najbolja ilustracija je bila ponasanje blago retardiranog Sormaza i jos vise latentnog fegeta Aligrudica koji su odjednom prestali da budu fini i kulturni cim su skontali da su ispusili i poceli da se nervozno dernjaju i vredjaju sve oko sebe
Toliko su bili bezobrazno samouvereni, da su i kampanju pustili da se vodi sama od sebe. Pa zamislite da su samo pokusali da iskoriste potencijale privlacenja glasova od strane pojedinih osoba, koje su verovatno zalutale na njihovu listu. Iole normalna organizacija bi iste isturila u prvi plan, pa bi cak i pojedini apstinenti iz cistog zezanja glasali za njih.

pa dal se preracunao ili ne u svetlu sadashnje situacije to ostavljam tebi da slutis pa mozda i naslutis..... z:p

da znas samo kako mu psuju majku u ds-u sto ih je navuko ko ovce da prave ovu nakaznu vladu jos uz svesrdnu pomoc amerike i engleske cuto bi ko ona sardina iz konzerve... z:dm3:

Toliko su bili bezobrazno samouvereni, da su i kampanju pustili da se vodi sama od sebe. Pa zamislite da su samo pokusali da iskoriste potencijale privlacenja glasova od strane pojedinih osoba, koje su verovatno zalutale na njihovu listu. Iole normalna organizacija bi iste isturila u prvi plan, pa bi cak i pojedini apstinenti iz cistog zezanja glasali za njih.

Da su forsirali Canićku možda bi i od mene dobili glas na nivou grada z:lol:

Атентат јесте био спреман. Професионални убица је био унајмљен из Хрватске и требао је бити убијен у Сарајеву на скупу председника региона. Разоткриле су атентат службе безбедности РС и тако је ствар спречена.

Eto od Voje nastade Franc Ferdinand z:mrgreen:

Back