- Poruka
 - 2.185

Kako? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vodjena_snom:always there 4 U![]()
 Imas li predlog? 

Vodjena_snom:imam!ponesemo merdevine![]()
 A obezbedjenje? 
 Mada, penju se kod njih ljudi dosta... Npr, na Woodstocku '99 se jedan klinac popeo i igrao sa Fleajem iako je tu bio obezbedjenje... Ali, posle su ga sklonili...Vodjena_snom:hehe..prodlo je 15 min..idem..ljubim te puuuuuuuuuno,lepo mi sanjaj,i da se sutra lepo provedes
:-@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
immph:
 Hvala! 
blago tebi!mene svi(pa i metalci)iz sestog,tj,sadasnjeg sedmog gledaju popreko...samo par njih zna mene dobro i slusa isto sto i ja!samo sto kad god spomenem MJ-a svi ga psuju,ali mu priznaju billie jean...katy:Ej ljudovi slusajte ovo....Jedan ortak iz mog odeljenja je posle koncerta u Indjiji skroz zgotivio Peperse!!! Ja slucajno danas bacila pogled na njegovu svesku u skoli i videla tekst pesme "Can't stop"...mene nesto privuklo i ja pored tog teksta ispisem jos neke pesme koje znam od peppersa i nacrtam srce, a unutar srculenceta napisem "Anthony+Sonja"...bezveze, onako mi doslo....kad je on to video, crko je od smeha.....Pita on mene kako ja znam za te pesme, kako to da mi se svidja Anth??....nije mogao da veruje covek...posto moje odeljenje misli da ja samo znam za Majkla, ovo je bio shock za njih...On rece da se odusevio koncertom i da je posle koncerta i postao polu-fan....kaze da mu se najvise svidja "Can't stop"...eto, odeljenje polako pocinje da shvata sta je dobra mjuza
![]()
Vodjena_snom:blago tebi!mene svi(pa i metalci)iz sestog,tj,sadasnjeg sedmog gledaju popreko...samo par njih zna mene dobro i slusa isto sto i ja!samo sto kad god spomenem MJ-a svi ga psuju,ali mu priznaju billie jean...
 tuzno, zaista tuzno...Kad dodje porfesorka prava na cas i zapocnemo temu o muzici, njoj se smuci zivot...pa ceo cas prica sa mnom o MJ-u, Duran Duran-u, Metallici, Pepersima, Nirvani, Dzimi Hendriksu i drugima....to je spot za thrilleridol...:jao bio jedan.. kao tip peva curi dok setaju mracnom ulicom... kad oko njih iskacu lose kostiminirani zombiji koji pocinju da bacakaju svoje udove unaokolo....
ko to bese