Smesni spotovi VH1 :D

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci, nije bilo teorije da neko bude na 1. mestu sem Majkla i to Majklovog Thrillera!!!! dobro, sem Peppersa ;) .......sad odoh da se ubijem zato sto nisu pustali 10 puta bolji spot od Thrillera, a to je naravno Smooth Criminal....cao deco, ode vam kejti ...Majkl, bravo jos jednom!!! :D

immph:
It's Britney bit.ch ... zezam se za ovo bit.ch ... 8) :-o :o

Sta, Britney je trebala da bude na prvom???Sa kojim spotom?Nema ona bas zanimljive spotove...ali, mogli su makar da je ubace u listu....Ja bih na drugo stavila od Peppersa onaj prvi spot "true man don't kill coyots" taj spot im je najbolji!!! :D

katy:
Sta, Britney je trebala da bude na prvom???Sa kojim spotom?Nema ona bas zanimljive spotove...ali, mogli su makar da je ubace u listu....Ja bih na drugo stavila od Peppersa onaj prvi spot "true man don't kill coyots" taj spot im je najbolji!!! :D

To im je prvi spot... :D Ma, svi njihovi spotovi su EXTRA, ali EXTRA... Ne znam nijedan koji je los... Mada, Anth kaze da im se desavalo da spotovi na koje puknu dosta para ispadnu losije, ali ja ne znam na koje spotove misli, jer su mi svi savrseni... :D

*RHCP 4ever*:
To im je prvi spot... :D Ma, svi njihovi spotovi su EXTRA, ali EXTRA... Ne znam nijedan koji je los... Mada, Anth kaze da im se desavalo da spotovi na koje puknu dosta para ispadnu losije, ali ja ne znam na koje spotove misli, jer su mi svi savrseni... :D

Jeste, svidja mi se i onaj "By the way"...kad onaj psihopata juri u taksiju...to mi je urnebes :D ....imaju jos jedan gde se pojavljuju kao u ' 50im godinama....Anth je sa kratkom kosom i crno bela je slika....sviraju neke instrumente u odelima...taj mi se isto svidja...a "Tell me baby" pesma je savrsenstvo!!!! :D

idol...:
fak ta jekson.. ******.. onaj idiotski spot prvi...

ah.. barem bilo another brick in the walll

Sta je bre idiotsko u spotu bre??? Koliko je bre maste, truda, tehnike, genijalnosti ulozeno za ovakav neprevazidjeni spot!!!! Zasluzio je bre prvo mesto sta god vi pricali....

...another brick in the wall je isto super spot.......:D

Back