Smesni spotovi VH1 :D

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
katy:
Jeste, svidja mi se i onaj "By the way"...kad onaj psihopata juri u taksiju...to mi je urnebes :D ....imaju jos jedan gde se pojavljuju kao u ' 50im godinama....Anth je sa kratkom kosom i crno bela je slika....sviraju neke instrumente u odelima...taj mi se isto svidja...a "Tell me baby" pesma je savrsenstvo!!!! :D

Taj sto ti kazes "u 50im godinama" je "Dani California", tu imitiraju raaaaaaaazne bendove, ne samo jedan... :D A extra je i za "Can't stop"... LUDACKI SKROZ... Sa onim kantama, flasama... :lol: Ma SVI spotovi su im extra... :lol: Pogledaj na youtubeu njihove spotove, neces zazaliti. :D

*RHCP 4ever*:
Taj sto ti kazes "u 50im godinama" je "Dani California", tu imitiraju raaaaaaaazne bendove, ne samo jedan... :D A extra je i za "Can't stop"... LUDACKI SKROZ... Sa onim kantama, flasama... :lol: Ma SVI spotovi su im extra... :lol: Pogledaj na youtubeu njihove spotove, neces zazaliti. :D

E, taj...sto imitiraju bandove :D secam se da imitiraju Ramstajn, Nirvanu....i na kraju sebe ;) to im je ubistven spot!!! i to sto kazes, mogla bi da pogledam jos neke spotove...ali sad sam se skroz setila tog "Dani California", znaci super je!!! :D

Back