Smesni spotovi VH1 :D

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
idol...:
jao bio jedan.. kao tip peva curi dok setaju mracnom ulicom... kad oko njih iskacu lose kostiminirani zombiji koji pocinju da bacakaju svoje udove unaokolo....

ko to bese

Da, bas su lose kostimirani!!!...u to vreme, spot je bilo nesto najnovije, nesto sto niko nije video....ali, nasao se i neko ko ce da omalovazava najskuplji spot tog doba...sta ces...svet ionako ne ide nikuda ....

yeah... kvalitet spota se meri param ulozenim u nj...

mislim pa gledajte to ovako... kako bi ste reagovali da npr justin timerlejk ima taj spot (nikad niko pre to nije uradio.. predpostavimo)... odgledate to kao superhot nova stvar na mtvu.. kako bi ste reagovali...

katy:
Ej ljudovi slusajte ovo....Jedan ortak iz mog odeljenja je posle koncerta u Indjiji skroz zgotivio Peperse!!! Ja slucajno danas bacila pogled na njegovu svesku u skoli i videla tekst pesme "Can't stop"...mene nesto privuklo i ja pored tog teksta ispisem jos neke pesme koje znam od peppersa i nacrtam srce, a unutar srculenceta napisem "Anthony+Sonja"...bezveze, onako mi doslo....kad je on to video, crko je od smeha :D .....Pita on mene kako ja znam za te pesme, kako to da mi se svidja Anth??....nije mogao da veruje covek...posto moje odeljenje misli da ja samo znam za Majkla, ovo je bio shock za njih...On rece da se odusevio koncertom i da je posle koncerta i postao polu-fan....kaze da mu se najvise svidja "Can't stop"...eto, odeljenje polako pocinje da shvata sta je dobra mjuza ;)

He, he... Bas mi je drago... Ja sam druga kome je "Grand" bio svetinja NEVIDJENO navukla na Pepperse i sad pljuje narodnjake... :lol: Samo, STA si napisala unutar srculenceta? :evil: :lol:

*RHCP 4ever*:
He, he... Bas mi je drago... Ja sam druga kome je "Grand" bio svetinja NEVIDJENO navukla na Pepperse i sad pljuje narodnjake... :lol: Samo, STA si napisala unutar srculenceta? :evil: :lol:

Mahinalno sam napisala....doslo mi :D Kad sam vec pisala njihove pesme, ovo srce sam ostavila za finis ;) Cisto da se zna da mi se svidja Anthony ;)

idol...:
yeah... kvalitet spota se meri param ulozenim u nj...

mislim pa gledajte to ovako... kako bi ste reagovali da npr justin timerlejk ima taj spot (nikad niko pre to nije uradio.. predpostavimo)... odgledate to kao superhot nova stvar na mtvu.. kako bi ste reagovali...

Kao prvo, Justin ne bi nikada napravio nesto slicno...on je tupav i nema ideje!!!
Kao drugo, samo sam pomenula da je najskuplji spot, sto govori da Majkl nije ulagao samo u Muziku, vec je zeleo da pravi najbolje spotove, u cemu je i uspeo...Spot nije bio samo nesto novo, sto niko nije video....to je bio super zanimljiv spot koji su mnoge budale kopirale....ali, najbitnija je licnost koja je prva dosla na ideju da napravi tako nesto...necemo sad da duzimo o tome...Majkl je vec priznat i poznat po novinama koje je uveo u svet muzike...tako da za Thriller mozemo samo kapu da skinemo ;)

Back