- Poruka
- 2.104
tako je cariceVodjena_snom:tako...be happy....
don't drink and drive
TAKE A JOINT AND FLY
saaalim se![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je cariceVodjena_snom:tako...be happy....
don't drink and drive
TAKE A JOINT AND FLY
saaalim se![]()
hehehehe...mladja si od mene,ne zelim da pomislis da se drogiram,pu,pu,daleko bilo!NBG_GIRL:tako je carice
idol...:jao bio jedan.. kao tip peva curi dok setaju mracnom ulicom... kad oko njih iskacu lose kostiminirani zombiji koji pocinju da bacakaju svoje udove unaokolo....
ko to bese
Vodjena_snom:a moja nastavnica muzickog mi je rekla:"Alexandra, svi vi sto slusate rock i metal ste malo..."
**** TE!!!!!znaci da neko ko je PROFESOR MUZIKE kaze tako nesto![]()
katy:Auuuuuuuuuu...prsla zena skroz...uf, bre njoj nema pomoci
zar ne mislis tako...nastanica...immph:
katy:Ej ljudovi slusajte ovo....Jedan ortak iz mog odeljenja je posle koncerta u Indjiji skroz zgotivio Peperse!!! Ja slucajno danas bacila pogled na njegovu svesku u skoli i videla tekst pesme "Can't stop"...mene nesto privuklo i ja pored tog teksta ispisem jos neke pesme koje znam od peppersa i nacrtam srce, a unutar srculenceta napisem "Anthony+Sonja"...bezveze, onako mi doslo....kad je on to video, crko je od smeha.....Pita on mene kako ja znam za te pesme, kako to da mi se svidja Anth??....nije mogao da veruje covek...posto moje odeljenje misli da ja samo znam za Majkla, ovo je bio shock za njih...On rece da se odusevio koncertom i da je posle koncerta i postao polu-fan....kaze da mu se najvise svidja "Can't stop"...eto, odeljenje polako pocinje da shvata sta je dobra mjuza
![]()
immph:
*RHCP 4ever*:He, he... Bas mi je drago... Ja sam druga kome je "Grand" bio svetinja NEVIDJENO navukla na Pepperse i sad pljuje narodnjake...Samo, STA si napisala unutar srculenceta?
![]()
![]()
idol...:yeah... kvalitet spota se meri param ulozenim u nj...
mislim pa gledajte to ovako... kako bi ste reagovali da npr justin timerlejk ima taj spot (nikad niko pre to nije uradio.. predpostavimo)... odgledate to kao superhot nova stvar na mtvu.. kako bi ste reagovali...