Smenjen i Stefanović

Jel neko uopšte i pročitao tekst? Šta se ložite? Inače taj Stefanović je u ime Tadića još pre formiranje ove vlade putovao o državnom trošku po evropskim prestonicama, tražio podršku na dolazećim izborima i formiranju vlasti, a za uzvrat preneo je obećanje da će “oni” uraditi sve što se od novih vlasti bude tražilo. Iako je putovao o državnom trošku i koristio državne uslove (ambasade), o tome javnost Srbije nije znala ništa. Taj Stefanović je sada istureni pregovarač sa Prištinom, to je i ostao.

I tako, naći će neku novu budalu koja će da se blamira pred Tačijem i njegovim šiptarima. Nagovaraće ih i nagovarati i na kraju će zaključiti da su šiptari u stvari gluvi. :lol:

Eto. Čemu onda ovo sve i kako iko može da vidi neki pomak u ovom potezu? Mislim, radovati se i podržati ovaj potez, realno je glupavo. A samo jer je besmislen i suvišan.

Jel neko uopšte i pročitao tekst? Šta se ložite? Inače taj Stefanović je u ime Tadića još pre formiranje ove vlade putovao o državnom trošku po evropskim prestonicama, tražio podršku na dolazećim izborima i formiranju vlasti, a za uzvrat preneo je obećanje da će “oni” uraditi sve što se od novih vlasti bude tražilo. Iako je putovao o državnom trošku i koristio državne uslove (ambasade), o tome javnost Srbije nije znala ništa. Taj Stefanović je sada istureni pregovarač sa Prištinom, to je i ostao.

PA naravno da nije. Dovoljno je da vide da je Hominić postavio temu i da zapene.
Borko Stefanović::hahaha:
Kreatura koja se pita u MIP-u kolko i ja.

tko ce ga zamjeniti?
meni se on cinio dobrim diplomatom, odnosno politicarem

Наравно да је био одличан и незаменљив. Огроман успех у преговорима са Косовом, где је успео да избоксује да уместо "Царина Републике Косово" пише "Царина Косова" на печату, тако да се сада може употребити и већи фонт на печату, и јаснија слова, све то речито показује о каквом је дипломатском калибру реч...

Pa, jesi li ti pismen? Jesi li ti uopšte pročitao tekst ili si toliko ograničen da ne razumeš ono što čitaš?

2223jaoj.gif
U pravu si. Pa on ostaje pregovarac. Tema nacisto promasena.

Ja mislim da on ostaje na onoj funkciji koju je imao sto se nas tice, sef pregovarackog tima. A to sto je smenjen sa one druge, sefa kabineta, ili sta vec, to i nije bas toliko bitno.
Ускоро ће морати да бежи код вас, па му тамо дајте неко преговарачко место да вас усрећује својим компромисним решењима...

Back