jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
Što bih ga žalio? Samo komentarišem glupe rokade dok se ima mnogo prečeg posla.Pa naravno da vidim. Zato i pitam ovog Jomija šta ga žali koji kur.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što bih ga žalio? Samo komentarišem glupe rokade dok se ima mnogo prečeg posla.Pa naravno da vidim. Zato i pitam ovog Jomija šta ga žali koji kur.
A imao je druge opcije?
Pa niko ne bi omao normalne opcije. Zar je trebalo da kažemo da nemamo čoveka ili tim za pregovaranje?naravno da je imao,odbijes u startu posao za koji znas da ne mozes da ispunis iz ovog ili onog razloga
Pa niko ne bi omao normalne opcije. Zar je trebalo da kažemo da nemamo čoveka ili tim za pregovaranje?
Još je u timu, ali pitanje koliko se pita sada.vidi ovako,ako na tebi lezi velika odgovornost a u startu si sa strane sputan logicno je da neces ni pokusati da se prihvatas takve obaveze.Stefanovic je verovatno posluzio svrsi i pusten je niz vodu

Po treći put, čitajte tekst iz uvodnog posta tj sa linka koji je postavio nepismeni Jominividi ovako,ako na tebi lezi velika odgovornost a u startu si sa strane sputan logicno je da neces ni pokusati da se prihvatas takve obaveze.Stefanovic je verovatno posluzio svrsi i pusten je niz vodu
Stefanović više nije šef kabineta ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, ta funkcija ionako nije toliko bitna. On ostaje politički direktor Ministarstva spoljnih poslova, to mesto jeste veoma važno u MIP-u i ostaje šef pregovaračkog tima Beograda sa Prištinom. Ništa se posebno nije desilo i to je već odavno najavljivano a to je i sam Stefanović zahtevao.Po treći put, Stefanović više nije šef kabineta ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, ta funkcija ionako nije toliko bitna. On ostaje politički direktor Ministarstva spoljnih poslova, to mesto jeste veoma važno u MIP-u i ostaje šef pregovaračkog tima Beograda sa Prištinom. Ništa se posebno nije desilo i to je već odavno najavljivano a to je i sam Stefanović zahtevao.
Ma Jomini je smešan, nego mi nisu jasni ostali koji se pecaju na njegove gluposti.E moj druže kome ti pokušavaš da dokažeš, raspalom Hominiću.![]()
Ma Jomini je smešan, nego mi nisu jasni ostali koji se pecaju na njegove gluposti.
Po treći put, čitajte tekst iz uvodnog posta tj sa linka koji je postavio nepismeni JominiStefanović više nije šef kabineta ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, ta funkcija ionako nije toliko bitna. On ostaje politički direktor Ministarstva spoljnih poslova, to mesto jeste veoma važno u MIP-u i ostaje šef pregovaračkog tima Beograda sa Prištinom. Ništa se posebno nije desilo i to je već odavno najavljivano a to je i sam Stefanović zahtevao.
Pa šta je mogao Stefanović još da uradi...''Praćka protiv tenka''...I bilo ko drugi bi uradio isto došao do jedne granice i onda šta može na mišiće može a to je malo...Lako je na netu mlatiti prazne priče ono je pravi život surov za nas.Ma,jok !
On je ko tele...
Muče,a ne znaš šta hoće !
Vidi ga i ovaj a još je i moderator.Pa šta je mogao Stefanović još da uradi...''Praćka protiv tenka''...I bilo ko drugi bi uradio isto došao do jedne granice i onda šta može na mišiće može a to je malo...Lako je na netu mlatiti prazne priče ono je pravi život surov za nas.
A i ti nisi čitao tekst sa linka ili jesi? Uostalom ko je još verovao u nebuloznu formulaciju pregovora Beograda i Prištine o “tehničkim pitanjima” kako bi se “olakšao svakodnevni život” običnih ljudi. Ta uopštena formulacija skriva, kao i uvek sa birokratskim formulama, suštinu. Razgovara se, u stvari, o veoma konkretnim “tehničkim” detaljima, korak po korak, koji su u funkciji učvršćivanja samoproglašene nezavisnosti Kosova. Ovoga puta, taj proces će biti uz punu podršku vlasti u Srbiji. U prevodu, Srbija legalizuje nezavisno albansko Kosovo.
Vidi ga ovaj još je i korisnikVidi ga i ovaj a još je i moderator.A i ti nisi čitao tekst sa linka ili jesi? Uostalom ko je još verovao u nebuloznu formulaciju pregovora Beograda i Prištine o “tehničkim pitanjima” kako bi se “olakšao svakodnevni život” običnih ljudi. Ta uopštena formulacija skriva, kao i uvek sa birokratskim formulama, suštinu. Razgovara se, u stvari, o veoma konkretnim “tehničkim” detaljima, korak po korak, koji su u funkciji učvršćivanja samoproglašene nezavisnosti Kosova. Ovoga puta, taj proces će biti uz punu podršku vlasti u Srbiji. U prevodu, Srbija legalizuje nezavisno albansko Kosovo.

Ма Чеду за председника и легална дрога!dobro cedomir kaze da jeremic nije normalan

ajs je gotivniji, npr. on ne laze o dinkicu fak yeaПрти је до џаја бенд...![]()
dobro cedomir kaze da jeremic nije normalan