Smenjen i Stefanović

vidi ovako,ako na tebi lezi velika odgovornost a u startu si sa strane sputan logicno je da neces ni pokusati da se prihvatas takve obaveze.Stefanovic je verovatno posluzio svrsi i pusten je niz vodu
Još je u timu, ali pitanje koliko se pita sada.
I ok, neka bude po tvome. Šta je trebalo da uradimo pred početak pregovora? Da kažemo da nemamo ekipu ili čoveka koji će to da odradi?

Samo bez suludih ideja, za to sačekaj Tihomira ili Jug Bogdana. :lol:

vidi ovako,ako na tebi lezi velika odgovornost a u startu si sa strane sputan logicno je da neces ni pokusati da se prihvatas takve obaveze.Stefanovic je verovatno posluzio svrsi i pusten je niz vodu
Po treći put, čitajte tekst iz uvodnog posta tj sa linka koji je postavio nepismeni Jomini :lol:Stefanović više nije šef kabineta ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, ta funkcija ionako nije toliko bitna. On ostaje politički direktor Ministarstva spoljnih poslova, to mesto jeste veoma važno u MIP-u i ostaje šef pregovaračkog tima Beograda sa Prištinom. Ništa se posebno nije desilo i to je već odavno najavljivano a to je i sam Stefanović zahtevao.

Poslednja izmena:
Po treći put, Stefanović više nije šef kabineta ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, ta funkcija ionako nije toliko bitna. On ostaje politički direktor Ministarstva spoljnih poslova, to mesto jeste veoma važno u MIP-u i ostaje šef pregovaračkog tima Beograda sa Prištinom. Ništa se posebno nije desilo i to je već odavno najavljivano a to je i sam Stefanović zahtevao.

E moj druže kome ti pokušavaš da dokažeš

Poslednja izmena od moderatora:
Po treći put, čitajte tekst iz uvodnog posta tj sa linka koji je postavio nepismeni Jomini :lol:Stefanović više nije šef kabineta ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, ta funkcija ionako nije toliko bitna. On ostaje politički direktor Ministarstva spoljnih poslova, to mesto jeste veoma važno u MIP-u i ostaje šef pregovaračkog tima Beograda sa Prištinom. Ništa se posebno nije desilo i to je već odavno najavljivano a to je i sam Stefanović zahtevao.

izvinjavam se ,verovao sam jomu na rec sad sam procitao i crvenim.Jomini u doope te,...

Pa šta je mogao Stefanović još da uradi...''Praćka protiv tenka''...I bilo ko drugi bi uradio isto došao do jedne granice i onda šta može na mišiće može a to je malo...Lako je na netu mlatiti prazne priče ono je pravi život surov za nas.
Vidi ga i ovaj a još je i moderator.:lol: A i ti nisi čitao tekst sa linka ili jesi? Uostalom ko je još verovao u nebuloznu formulaciju pregovora Beograda i Prištine o “tehničkim pitanjima” kako bi se “olakšao svakodnevni život” običnih ljudi. Ta uopštena formulacija skriva, kao i uvek sa birokratskim formulama, suštinu. Razgovara se, u stvari, o veoma konkretnim “tehničkim” detaljima, korak po korak, koji su u funkciji učvršćivanja samoproglašene nezavisnosti Kosova. Ovoga puta, taj proces će biti uz punu podršku vlasti u Srbiji. U prevodu, Srbija legalizuje nezavisno albansko Kosovo.

Vidi ga i ovaj a još je i moderator.:lol: A i ti nisi čitao tekst sa linka ili jesi? Uostalom ko je još verovao u nebuloznu formulaciju pregovora Beograda i Prištine o “tehničkim pitanjima” kako bi se “olakšao svakodnevni život” običnih ljudi. Ta uopštena formulacija skriva, kao i uvek sa birokratskim formulama, suštinu. Razgovara se, u stvari, o veoma konkretnim “tehničkim” detaljima, korak po korak, koji su u funkciji učvršćivanja samoproglašene nezavisnosti Kosova. Ovoga puta, taj proces će biti uz punu podršku vlasti u Srbiji. U prevodu, Srbija legalizuje nezavisno albansko Kosovo.
Vidi ga ovaj još je i korisnik:lol:
TI bi sigurno razbio pregovaračku sobu i tako ih ubedio u ispravnost naše priče...To je ono...Najjači sam al kad nikog nema na ulici:lol:

dobro cedomir kaze da jeremic nije normalan
Ма Чеду за председника и легална дрога!
smokingth_smiley_emoticons_joint.gif

kosovo-498.jpg

vula_978380_thumb_large.jpg

pol-borko-stefanovic.jpg

ZRTVENI JARAC,.....

Kazna i pranje ruku Beograda i Srbije od Borke Stefanovica kome je Tadic preko Jeremije Pozderca nalozio da priznanjem pecata i zvanicno prizna neovisnost Kosova

Poslednja izmena:
Gde su ovi generali i pukovnici iz lovackog udruzenja tj. vojske? Dali su zakletvu da ce braniti
drzavni suverenitet nase zemlje.Neka se stide kad obraza nemaju.Koga ovaj narod placa i zasto?
Da organizuju vezbe kada je Tadicu potrebno na kojima padaju avioni i ginu piloti.Pali ste na ispitu
gospodo oficiri i obrukali cast srpske vojske.

Back