Smenjen i Stefanović

зашто мислиш да је то промена на горе по њега?

Po njega? Mislim da je njemu svejedno, čak olakšanje.
Poenta je - čemu promena poslednjeg igrača u kolu, kad on nit' vodi kolo, nit' uopšte može da vodi kolo. Čovek je samo glas zvaničnog stava Srbije, bez ikakvih odluka. Glasnika ubismo, a čemu to, šta se dobija osim blamaže?

On? Pa niko ne može ničim da preti. O srpskoj strani pričam. Zar misliš da će neko sledeći da "preti", ma šta to značilo?

Pa Tadić je jadan konfuzan i zbunjen. Od silnih laži i sam je u neke poverovao. On možda misli da može da nagovori Tačija da vrati Kosovo i Metohiju u Srbiju ?! I naravno, pošto je Stefanović počinio onoliki uspeh, razočaran je i misli da Stefanović ne ume dobro da govori :lol: Mislim, ubedljivo i s razumevanjem. :lol:

Al' si ti ekstreman tip... :roll:
Pa nije vam ovo video igrica!

Зашто сам ЕКСТРЕМАН??? :roll::roll::roll: Свашта..... ЈА САМ САМО ЗА СТРИКТНУ ПОЛИТИКУ РЕЦИПРОЦИТЕТА.... ништа друго......

Да Шиптари знају ДА ЋЕ ДОБИТИ УВЕК "МИЛО ЗА ДРАГО" никада не би по наговору Јенкија повлачили овакве потезе - али пошто домаћа говна ИДУ НА РАПОРТ У АМЕРИЧКУ АМБАСАДУ - ОНДА ШИПТАРИ МОГУ ДА СЕ КУРЧ*Е И ДА РАДЕ ОВО ШТО РАДЕ.......

Back