Smallville

Отишо,побегуља ниједна...
c026.gif

Raiden:
Gledao sam dvadeset epizoda pete sezone, svidela mi se serija iako nisam poceo od pocetka. Nije mi jasno ko je Lana?
Secam se da se supermenova devojka i kolegenica sa posla zvala Luis Lane. Mislim da je ona tek u cetvrtom delu filma ukapirala da je Klark supermen.
Primetio sam da se i u seriji pojavljuje devojka koja se zove Luis - ona zgodna plivacica ali ona nema nikakve veze sa njim, ne muvaju se. Dakle, zasto se u seriji supermenova devojka zove Lana Long umesto Luis Lane?
I zasto ovaj Klark iz serije ne nosi naocare? :?: :-)

Do sad je Clark bio zaljubljen u Lanu, a Lois tek treba da postane novinarka i da se njih dvoje smuvaju u nekoj od sledecih sezona/epizoda. Bar ocekujem da ce biti tako, jer ovi bas odstupaju od klasicne Superman price, pa mozda od te veze i ne bude nista. Inace, u filmu se Lana (i tamo je kao klinac bio zaljubljen u nju) udaje za Peta Rossa.

A sto ne nosi naocare?! Pa ne znam, valjda ga jos uvek dobro sluzi vid...

Clark treba da bude sa Lois, tek kad njih dvoje pocnu da rade u Daily Planet-u, znaci posle fakulteta i Clarkovog lutanja po svetu.
A i ne verujem da ce biti ista od njih dvoje u Smallville-u jer je to deo Superman price, a ne Smallville.

Ja ljudi zaista ne znam ali ako mogu da kazem da sam gledao Smallville na kablovskoj pre neko jutro... Mozda se vec zna ili ne zna ali ja cisto da javim posto ovde nisam bio aktivan od ukidanja serije na Pinku (damn pinkovci :twisted: )

maniaccc:
Zhix, ne znam za tebe, ali ja ne znam kako cu docekati septembar.... :shock:
hehe..
pa ja sam navikao.. (svaku sezonu sam gledao "in real time")

prve tri je bilo najteze.. :lol:

najveci "cliffhanger" mi je bio na kraju prve sezone..
mada je svaki spektakularan, o ovom danas (juce) - Vessel, i da ne pricamo.. fenomenalno..:lol:

spoiler:
(Lana je dobila "novog decka", a da zapravo nije ni svesna koga :shock: )

Kako me je počeo smallville da guši pa to je strašno
sve me više poseća na smorvil sezona 1 gde u svakoj epizodi se pojavljuje neki čudak,a tek na kraju epizode saznaš nešto važno

Back