Smallville

Kakve gluposti ljudi mogu da napisu...Inace u Bravu su dali slike na kojim je Lana trudna i slika Leksa i Lane kako cuvaju djecu...Hahahhahahah....

Medjutim ,saznao sam da su to slike iz epi. Leksmas (5 sez.) u kojoj Lex pod anestezijom tripuje da se ozenio Lanom i da imaju djecu...Ludilo a?

Evo i mene...imao sam nekih problema sa nalogom pa samo morao da otvorim novi, a tek danas sam dobio mail sa aktivacionim linkom, a registrovao sam se pre 3 dana..izgleda da je Krstarica malo prolupala..

maniacc:
Evo i mene...imao sam nekih problema sa nalogom pa samo morao da otvorim novi, a tek danas sam dobio mail sa aktivacionim linkom, a registrovao sam se pre 3 dana..izgleda da je Krstarica malo prolupala..
hm..
Iako imas samo 1 post, nekako mi se cinis poznat mladicu..

:D

goocha:
Kazu da je u SAD zavrseno snimanje 4.(!) serijala i da ce Lana da se uda za Pita Rosa,dobije dijete ( ali ne zna se cije),a posle ce Leks da je zavede pomocu napitka...Klark ce da ozeni Lois ...

Inace Lana ce da se uda za Pita,jer je Klark iskulirao,i rekao da voli Lois...

Ne mogu da vjerujem...Koje ludilo...

ni ja ne mogu da verujem JBT, ladno ce Klark da dobije dete sa Markom pa ce onda Leks da otkrije da je sam sebi otac.

cime se vi zaludjujete jbt!!!

Back