Smallville

E, nadam se da se Lana nece vracati... Zesce smara... Ja sam uvek navijala za Clarka i Chloe. Sta je s njom? Jel umrla u onoj eksploziji? Ono sa Adamom je bilo taaaaako dobro smisljeno, i uradjeno. Prosto te tera da gledas epizodu za epizodom.

Jao ljudi....cekaj ....stan'te....ne zbunjujte narod!!!:)
Lana nije '82. godiste....Kristin Kreuk, glumica, je 82. godiste....
Lana je '87. godiste....
Ne udaje se za Lutora (bogu fala, mislim...Lexana...bljak)...al na zalost nece ni za Klarka...
Ako si video odredjene slike procitaj i radnju te epizode...nije bas onako kako se cini....
Evo moze za mene, necu se buniti!

Ono sto karakterise SVAKU americku teen seriju je da su svi likovi srednjoskolci koji imaju kao 17-18 god...To me stvarno smara,pa ko bi povjerovao da Klark ,Lana ,Kloi imaju 17?Gluposti...

Oni igraju likove koji su srednjoskolci, te stoga isti likovi moraju da imaju 17-18....
U teen serijama su obicno srednjoskolci...mislim - teen! Ko bi drugi morao da bude...
E sad, sto se tice starosti glumaca oni jesu stariji....
Upravo iz tog razloga ih nikad nisi video u skolskim klupama! Tada bi ta razlika bila jos drasticnija...Ali ti imas jako malo formiranih, kvalitetnih glumaca sa 17-18 godina...inace mislim da je kasting odradjen sjajno iako su stariji....

U pocetku sam mislio da ovoga nece biti jer sam mislio na nesto drugo takodje vezano za 100-tu epizodu, ali sam za ovo tek juce saznao...

Evo:

hundredbigger.jpg

Back