Smallville

Pazite tekst na koji sam naišao :) morate priznati da je dobar :D

UVOD

* Lana je u "Talonu", skuplja sa stola praznu sholju kafe i ide ka sanku, dok u pozadini ide DIDO - neka balada. *
Lex: Zdravo
Lana: Jao, prepao si me Lex, nisam te videla kada si prosao na pola metra od mene u dugackom crnom mantilu! * osmeh *
Lex: Gde je Klark?
Lana: Ne znam, ovo je tek uvod u epizodu, ja ga obicno vidim tek pri sredini i na kraju obavezno! Treba da jos jednom smorimo narod kako se mi zapravo volimo, ali su nam branili ljubav, kao u pesmi Zorice Brunclik!
Lex: Reci mu da sam ga trazhio, posto ja mobilni telefon smem da koristim samo kada mi scenarista dozvoli, ovako se stalno vozikam kroz grad u svom porsheu i pitam 3rd party ljude za to gde se nalaze oni koji mi trebaju, posto je to brze nego da ih pozovem telefonom!

* Na drugom kraju grada, Klark u ambaru tovari seno na gomilu *
Keva: Klark, vechera je gotova!
Klark: Evo me, stizhem, samo da prebacim ovo seno na drugu gomilu, sa koje cu tri scene kasnije da vracam seno na ovu prvu!
Keva: Sta je, ponovo te muchi Lana? Dozvoli da ti pomognem, ipak sam ja tvoja retko smorena keva koja su uzeli samo da bi plakala po potrebi u napetim scenama!
* U tom trenutku, cuje se velika eksplozija a oblak dima i vatre "preuzima" horizont *
Keva: Klark, sta je to bilo?
Klark: Ne znam, idem da proverim. Sacekaj da uskocim u svoj kamionet koji razvija do 100 na sat jer je to znatno inteligentnije nego da potrcim svojom super brzinom koju cu ionako kasnije koristiti jos osam puta tokom epizode.

* Na mestu eksplozije, Klark trazhi prezhivele *
Kloi: Klark, ja sam, pomozi mi!
Klark:
ryan_75.jpg

SPICA
* U bolnici, Lana sedi pored Kloi, a dolazi Klark *
Klark: Kloi, sta se desilo?
Kloi: Ne znam, vozila sam svoju novu bubu koju mi je kupio cale koji nema para leba da jede jer nema ni posao vec neko vreme, i odjednom se ispred mene isprecio neki momak. Ja mislim da je na njega uticao meteorit, jer je to izgovor koji uvek upotrebimo kada gradimo epizodu!
Klark: Pa dobro si prezhivela!
Lana: Ali kako si ti Klark prosao kroz toliku vatru da bi iz kola spasio Kloi?
Klark:
ryan_75.jpg

* Lutorcorp *
Lajonel: Ja sam izuzetno mocan tip u zemlji, ali najvise volim da se drndam sa ljudima u Smolvilu, to je tako zanimljivo. Cekaj da pustim disk klasicne muzike a onda cu da ti u polu zagonetkama i skrivenim izjavama kazhem da cu ti smestiti ubistvo!
Lex: Nema potrebe, oce moj, ja cu to isto tebi uraditi pozivajuci se na poznate grcke filozofe i njihove izreke! Naravno da mi ne pada napamet da te trenutno eliminisem tako sto cu ti sipati nesto u pitje, mnogo je bolje kada u to ukljucim jos 10 ljudi i onda mi se izjalovi plan, pa moramo da cekamo sledecu epizodu!
Lajonel: Da, to je moj sin, i ja cu isto tako uraditi! A sada mi pozovi Klarka, zelim jos jednom sa njim nesto da se dogovorim, a onda da ga ispalim kako bih ga zapravo zatvorio negde i ispitao zasto je on toliko poseban!
Lex: Ne, nikada! Klark je moj drug, necu ti dozvoliti da to uradis. Ja cu ga zatvoriti i iz njega izvaditi sve potrebne informacije za mene!!

* Klark je naishao na trag koji ga vodi do "mutanta" na kojeg su uticali meteoriti, koga cemo, za potrebe ove epizode, zvati Dzek *

Dzek: Klark, kakvo divno iznenadjenje! Ja imam sve tvoje karakteristike i mogucnosti a dodatno sam sposoban da nestanem i kontrolishem vazduh, vodu, vatru i zemlju. Ipak, ne zelim sada da te ubijem, vec cu sacekati da ti mene eliminises na kraju!
Klark: To nisi ti! Moras se odupreti! Ja ne zelim da te povredim!
Dzek: Hahaha * zatvara se u prostoriju u kojoj je velika kolicina zelenih kripton meteorita koji fluorescentno isijavaju.
Klark: Hm, da li da krenem za njim? Ovo u toj prostoriji sto sija zeleno ili mozhe biti kripton koji ce me naterati da izgubim svu svoju snagu cime cu neprijatelju otkriti svoju slabost i dovesti sebe do ivice smrti a necu uspeti da mu osujetim planove - ili je nova Miranda od Jabuke! Mislim da je ovo drugo! To teh reskju! * Pada na pod sa grcevima kao od zatvora cim je usao u sobu *
Dzek: Ahaha, kako si glup Klarche! Evo ti ovaj kriptonit u ustima sada, da ne mozhes da se pomeris, a ja idem da unistim svet odnosno da se na putu do kola sapletem i padnem na dalekovod i tako umrem!
* Klark poslednjim trzajima snage izbacuje meteorit i izlazi iz prostorije *

ZAKLJUCAK
* Klark je u ambaru i cita knjigu. U pozadini se cuje nova Avril Lavinj balada. Ulazi Lana *
Lana: Klark...
Klark: Lana...
Lana: Klark...
Klark: Lana...
Lana: Vidim da si dobro! To je super. Dosla sam jos jednom kod tebe da me rasplaces tako sto mi neces nista odgovoriti kada te budem pitala zasto neces da se smuvas sa mnom! A i kraj je epizode, znas i sam da se uvek na kraju epizode nalazimo kod tebe u ambaru!
Klark:
ryan_75.jpg

Lana: Ali ja tebe volim, sta to toliko ne smes da mi otkrijes?
Klark:
ryan_75.jpg

Lana: Odlazim ... zbogom ...
Klark:
ryan_75.jpg

KRAJ

U sledecoj epizodi - Klark jos uvek tovari seno, Kloi pishe za novine i otkriva surovu istinu o sebi, Lana i dalje pravi espreso i smeje se, Lex smislja kako da smesti tjaletu, tjale ubija 10 ljudi i smislja kako da smesti Lexu! Ambar ocekuje novi susret Lane i Klarka!

Jedan ortak našao negde na netu,moram da ga pitam gde možda ima još dobrih stvari :)) Ali tekst je genijalan vidi se da ga je pisao neko ko baš prati seriju :D
@absonic
Držim te za reč ;)

Pored mene taj scroll na pinku je videlo jos dvoje ljudi. Sasha 85 i jos jedna. Ja malo-malo pa odem na njihov sajt da vidim jel pise nesto i istina je da nema promena....izgleda da cemo cekati do nedelje u 11 h i saznati!

Back