zhix
Zainteresovan član
- Poruka
- 322
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zhix:Ne radi se o ''njemu''- nego o njoj - glavna glumica iz Lost-a..
Sa oko 5 sekundi u prvoj sezoni Smallvilla je uspela da bude ''zapazena''..
Samurai Jack:Ja bar jesam...ali iz mog iskustva obicno kombinacije ''imam ortaka koji ima ortaka koji ima...'' ne izadju ni nasta konkretno ili se to otegne...bar kod mene :???:
Trenutno gledamo ko vec ima cetvrtu sezonu (trecu, drugu, ja imam prvu) a zeli da podeli s ostatkom ekipe...ako nema niko, onda cemo da jurimo ''ortake ortaka'' a mi sa ADSL/Cable vezama cemo da podelimo posao pa da skidamo celu sezonu... 8-)
Da skratim: videli smo post :-D
sad jos samo neko da priupita, a jel' ti to bona dvd-rip sto imades? (kasljuc, Corey, kasljuc..)..Pikosso:E, ovaj... khm...![]()
JA IMAM CETVRTU SEZONU BRE!
I 6 epizoda iz 5 sezone!!! I celu 3 sezonu! UFFFF... jer mene niko ne slusa ovde?
zhix:sad jos samo neko da priupita, a jel' ti to bona dvd-rip sto imades? (kasljuc, Corey, kasljuc..)..
![]()
khmm....khmm...može i HDTV Ripzhix:sad jos samo neko da priupita, a jel' ti to bona dvd-rip sto imades? (kasljuc, Corey, kasljuc..)..
![]()
Pikosso:E, ovaj... khm...![]()
JA IMAM CETVRTU SEZONU BRE!
I 6 epizoda iz 5 sezone!!! I celu 3 sezonu! UFFFF... jer mene niko ne slusa ovde?
I voljna sam da vam presnimim epizode, ko hoce i zeli...
Pih brej...