Smallville

ma to ja nas Klark the Piecemaker... mozda je poceo da predvidja stvari...mozda je.... VIDOVIT!
A i iskreno mislim da prevdilac nije kriv.... ja iskreno nisma ni cuo te dve recenice pre nego sto je Klark primio metak...

Te dve rečenice su vrlo bitne....on nije imao pojma gde je Lana, ona je morala da mu kaže. Mi to nismo čuli jer je bilo u brzini, mnogo buke u pozadini i dramatična muzika...

zhix, da nije Rekvijem možda?

Samurai Jack:
Te dve rečenice su vrlo bitne....on nije imao pojma gde je Lana, ona je morala da mu kaže. Mi to nismo čuli jer je bilo u brzini, mnogo buke u pozadini i dramatična muzika...

zhix, da nije Rekvijem možda?

Georges Bizet (Bize)
The Pearl Fishers (Lovci na bisere - opera)
(Arija koja se cuje dok Lionel gleda medicinski nalaz i vadi pistolj):
Je crois entendre encore (I Hear As In A Dream - engleski prevod - malo sumljiv :) )

Bize? Hehe...close enough...
supergrin.gif

A interesantno mi je bilo to da je Adam (tinejdzer, ne bas nabildovan) uspeo da savlada četvoro ljudi...ne računam doktorku...znači četvoricu odraslih ljudi....to mi nikad nije bilo jasno kako je izveo...

Sasha85:
Srecom, teletex im je tacan... Prosli put su isto pusti 20 minuta ranije... Jeste li provalili da u opste nije bilo reklama? :)

E da, bio je samo jedan blok reklama pre druge epizode ili posle spice druge epizode...

I meni je bilo cudno kako je Clark znao gde treba da dodje, ni ja nisam cula da mu je Lana rekla gde se nalazi...
Nesto mi je bilo zao onog freaka Adama na kraju... :-(

Je crois entendre encore - Jos (uvek) verujem da cujem... ;)

Jovcica:
E da, bio je samo jedan blok reklama pre druge epizode ili posle spice druge epizode...

I meni je bilo cudno kako je Clark znao gde treba da dodje, ni ja nisam cula da mu je Lana rekla gde se nalazi...
Nesto mi je bilo zao onog freaka Adama na kraju... :-(

Je crois entendre encore - Jos (uvek) verujem da cujem... ;)

Ja se ne secam reklama...
Gledala sam od kraja prve epizode i nista nije bilo posle toga... Ali nebitno... Drago mi je ako su bile te reklame da su bile tako neprimetne... :)

A i meni je nesto bilo zao Adama... :(

Back