Smallville

Dozivljaji iz (Serbian adsl) Daunloudlenda

Za sve vas koji se pitate, - kako to dodjavola izgleda ovdi..
:)

Jutros poceh d/l nove, prve epi 5-te sezone, cim se pojavila na ''tajnoj mrezi'', nakon sto je sinoc premijerno prikazana u USA..

Bilo je oko 8:00, a cekah je negde od oko 5:00, s dremezljivim prekidima.
Hej, pa nije svaki dan season premier..
Na posao stigoh oko 9:20, i tu pokusah da ''hvatam red'', medjutim vec je napravljena guzva, (za sezonom 5 vlada nevidjena jagma na www), a i provajder na poslu je sporiji od kucnog (256).. Elem tamo sam samo startovao torrent, jezivo spor.. A i naporan ''radni dan'' na poslu me sprecio da se igram stelovanja ''brzeg'' torrent d/l-da..
...
Oko 6:00 se vratih kuci gde je zapoceti d/l naravno pukao vec oko 10:00 na
tricavih 30%.. Provajder zeza, em usporava em puca, i d/l postaje klasican nocnomorni.. Moracu izgleda da ga opet menjam (treca sreca).. Glavni epicentar za d/l je stavio novi, jos bezobrazniji limit, ako si nakacen na njih sa`ispod 40kb/sec, tj u bilo kom trenutku tokom d/l-a da padnes makar na trenutak ispod, izbace te jer im 'usporavas mrezu''.. Prinudjen na d/l sa sporijih kanala, otezan provajderskom ''agregacijom'', (telekom lopuzhe), svaki cas stajes u red za d/l, a cekanje u redu traje i traje i traje i traje..
Nadam se da cu nocas iza ponoci imati celu epizodu..

Ovo je u neku ruku i ''odgovor'' na Sashino ''pitanjce''..

zhix:
Dozivljaji iz (Serbian adsl) Daunloudlenda

Za sve vas koji se pitate, - kako to dodjavola izgleda ovdi..

Jutros poceh d/l nove, prve epi 5-te sezone, cim se pojavila na ''tajnoj mrezi'', nakon sto je sinoc premijerno prikazana u USA..

Bilo je oko 8:00, a cekah je negde od oko 5:00, s dremezljivim prekidima.
Hej, pa nije svaki dan season premier..
Na posao stigoh oko 9:20, i tu pokusah da ''hvatam red'', medjutim vec je napravljena guzva, (za sezonom 5 vlada nevidjena jagma na www), a i provajder na poslu je sporiji od kucnog (256).. Elem tamo sam samo startovao torrent, jezivo spor.. A i naporan ''radni dan'' na poslu me sprecio da se igram stelovanja ''brzeg'' torrent d/l-da..
...
Oko 6:00 se vratih kuci gde je zapoceti d/l naravno pukao vec oko 10:00 na
tricavih 30%.. Provajder zeza, em usporava em puca, i d/l postaje klasican nocnomorni.. Moracu izgleda da ga opet menjam (treca sreca).. Glavni epicentar za d/l je stavio novi, jos bezobrazniji limit, ako si nakacen na njih sa`ispod 40kb/sec, tj u bilo kom trenutku tokom d/l-a da padnes makar na trenutak ispod, izbace te jer im 'usporavas mrezu''.. Prinudjen na d/l sa sporijih kanala, otezan provajderskom ''agregacijom'', (telekom lopuzhe), svaki cas stajes u red za d/l, a cekanje u redu traje i traje i traje i traje..
Nadam se da cu nocas iza ponoci imati celu epizodu..

Ovo je u neku ruku i ''odgovor'' na Sashino ''pitanjce''..

Kao sebe da gledam. Evo satrah se sa Limewire-om trazeci epizodu...

Hvala, Manijache na veoma detaljnom opisu... Cmok!!! Nego, ko je Morgan? :? Nego, ne morate da mi preprichavate epizode, poslushacu savet i prochitati na netu. LM, nisam kupila DVD-jeve (a nashla sam sve) jer su samo za USA i Kanadu. Bzvz...
P.S. Drago je i meni Ahileju... :wink:

Achileyes:
Savrsene epizode...ni sam nisam siguran koja je bolja... :-)

Mozda ova prva...sindrom "Ubi Cloi"....cini mi se da je malena pomenula Louis!!!!

Ne cini ti se ;) Kloi je rekla onom svom ex-shefu da je potpise pod pseudonimom Louis Lane (njena rodjaka koja nema veze sa novinarstvom i sigurno joj nece smetati...) 8)

Jovcica:
Ne cini ti se ;) Kloi je rekla onom svom ex-shefu da je potpise pod pseudonimom Louis Lane (njena rodjaka koja nema veze sa novinarstvom i sigurno joj nece smetati...) 8)

Ja "patim"od imena "Louis".Videces i sama...neverovatna je! :-)

Samurai,ako imas neki program za skidanje muzike,filmova,slika...sa neta,ukucaj sebi naziv serije iz petog serijala i pocni da skidas.Pocelo je skidanje petog serijala! :-)
;-)

Back