Smallville

Don't you see...it's a cover-up! You want to make look like a mad man....

Al sto onda stoji spoiler warning? Mislis na ono ''naredne nece biti zanimljive...''?
ps. kakvu narukvicu Klark treba da da Lani?

kada je Klark prvi put pronasao pecine...sreo je onu curu (indijku ili tako nesto)koja je nosila narukvicu...na zidu pecine pisalo je da ce Klark i ona koja nosi narukvicu zivati zauvek srecno (ako mene pitate obicni klise)...steta ali indijka je umrla a Klark je dobio narukvicu od njenog oca...
a i zasto se ja uopste trudim: epizoda 10/ 2. serijala pod nazivom "SKINWALKER"

Iiiiiiiiiii, koje ludilo danas... jadna Lana, koji joj je ovo put da strada (izudara je onaj konj)...
Poor Lex!!! :(
I paz'te onog Morgana koji ide sa narukvicom od kriptonita cekajuci Klarka, koji freak!!
A evo i mog wallpaper-a (od prekjuce na mom desktopu...)
44031196_cfd1606090.jpg
hehehe

P.S. Samurai, potpis br.2 ti je extra (joj, kako mi je zao tog policajca :) )

@Fanatic
aaaa...ta narukvica! mislim da su na tu narukvicu pisci skroz zaboravili...ne bi bio prvi put da neke stvari ''nestanu'' u Smallville-u kao da ih nije bilo...
inace....Klark Kent i Luis Lejn ce ziveti srecno zauvek....tako da mislim da vise necemo vidjati tu narukvicu...mada mi se cini da se ti indijanci pojavljuju opet pred kraj sezone...
sto se tice zaboravljanja stvari....Klark je u epizodi cini mi se ''Dihotic'' (kod nas Dualnost) na casu tehnickog napravio savrseno slovo S kakvo nosi supermen, samo bez onog okvira...jel neko pominje to S danas? Nema ga. A smem da se kladim (daj boze da me demantuju) da ce Klark na neki totalno levi nacin doci do ideje za svoj amblem kad postane Supermen....lupam, videce simbol S negde u Fortress of Solitude ili ce S da nosi u cast Smallville-a....a onom metalnog S nigde nece biti....

Jovcica:
Iiiiiiiiiii, koje ludilo danas... jadna Lana, koji joj je ovo put da strada (izudara je onaj konj)...
Poor Lex!!! :(
I paz'te onog Morgana koji ide sa narukvicom od kriptonita cekajuci Klarka, koji freak!!
A evo i mog wallpaper-a (od prekjuce na mom desktopu...)
44031196_cfd1606090.jpg
hehehe

P.S. Samurai, potpis br.2 ti je extra (joj, kako mi je zao tog policajca :) )

Hvala, hvala...
I ona je sad odlucila da se udalji od Klarka zbog te nesrece....znao sam da ce neka konjina da se ispreci izmedju njih... :cry:

Samurai Jack:
....Klark je u epizodi cini mi se ''Dihotic'' (kod nas Dualnost) na casu tehnickog napravio savrseno slovo S kakvo nosi supermen, samo bez onog okvira...jel neko pominje to S danas? Nema ga. A smem da se kladim (daj boze da me demantuju) da ce Klark na neki totalno levi nacin doci do ideje za svoj amblem kad postane Supermen....lupam, videce simbol S negde u Fortress of Solitude ili ce S da nosi u cast Smallville-a....a onom metalnog S nigde nece biti....
Evo ti fenomenalan link za sve moguce Smallville reference "S"-a iliti \S/..

"The \8/ and the \S/":
http://www.superherohype.com/forums/showthread.php?t=185618

Slike su odlicne, a ucesnici ovog foruma su neverovatno pazljivi da im nista ne promakne.. A toga ima - kao sto cete i sami sa nevericom primetiti - na tone..

:!: Malo je "spoilericno" - pa se ne preporucuje onima koji to izbegavaju..

\8/ je inace "izum" Smallvilla, nigde ranije se to nije pojavljivalo koliko je meni poznato..

Sasha85:
A ja ne mogu da verujem da joj nije nista a konj je tako dobro izgazio... :?
nije joj nista?

- smrskana noga :cry:
- njena omiljena zivotinja - konj je uzrok :cry::cry:
- iztraumirana do te mere da je rekla Clarku da je bolje da se klone jedno drugog.. :cry::cry::cry:

@ samurai jack
wallpaper: great "manip" work..
mediteranian superman.. 8)

sjajan thread, ali fenomenalan....kroz celu seriju se provlace simboli i reference na Supermena - Klarkove majice, amblem, S, muzika, crvena cebad....
Nije toliko spoilericno (to su ipak sam screenshotovi) koliko je mozda 56K problem...dosta slika ima...
simbol '8' je izmisljen za potrebe Smallvill-a, ne verujem da je to igde postojalo....
ali ona slika Cristopher Reeve i Tom Welling kako gledaju u daljinu a na Reeve-ovim naocarima se vidi amblem Supermena...ma...nemam reci...savrseno!
Slag na tortu je potpis onog lika Tom Welling is Superman....

zhix:
nije joj nista?

- iztraumirana do te mere da je rekla Clarku da je bolje da se klone jedno drugog.. :cry::cry::cry:

@ samurai jack
wallpaper: great "manip" work..
mediteranian superman.. 8)

ma daaaaaaaaaaaj.......10 minuta posla u Paint-u....zezancija...majica je prava doduse... 8-)

Moram i ja da kupim tu majicu..
Ne verujem da nece iskoristiti ono S kao simbol, mozda jednostavno nisu imali gde da ga vise uklope u epizodama...
Sutra bi trebalo da bude jos bolja epizoda nego danas...jedva cekam...
Bas me zanima sta ce ispasti od onog Laninog da treba da ga se kloni..

Samurai Jack:
ali ona slika Cristopher Reeve i Tom Welling kako gledaju u daljinu a na Reeve-ovim naocarima se vidi amblem Supermena...ma...nemam reci...savrseno!
da - to je i mene odusevilo..

Samurai Jack:
Slag na tortu je potpis onog lika Tom Welling is Superman....

ha ha, lik je zensko ;) - ali rulz.. (married :( )

skoro sam se "iznervirao" gledajuci i shvatajuci koliko toga zapravo "nisam video" i pored toga sto sam svaku epizodu gledao brat bratu minimum :!: 5 puta..

tko zna sta sve jos "nisam video" :shock:

zhix:
nije joj nista?

Ma, obozavam i ja konje vise od nje i meni je zao sto je bas konj morao da je unakazi... :cry:
Ali zar je nije malo vise izgazio da bi imala samo slomljenu nogu? Npr. Kicma?

Nema veze... Bitno je da je Lana ziva i zdrava (uskoro)... ;)

i to je to znaci:

opet smo na 0 ....

lex ne zna nista....lajonel zna samo da lex zna klarkovu tajnu, (tj. znao je), a Lana opet izbagava klarka!...boy ima li ovo kraj...
Ali Samurai: Mrtvog karadjordja ne praaaavim BRE! (zajebi policajca Zoki RULEZ)!

Back