Samurai Jack
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Ok, ja sad idem da proverim da li mi neko truje koka-kolu jer ja opet ne vidim bela slova u Fanatic-ovom postu... :shock: :|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)Jovcica:Iiiiiiiiiii, koje ludilo danas... jadna Lana, koji joj je ovo put da strada (izudara je onaj konj)...
Poor Lex!!!
I paz'te onog Morgana koji ide sa narukvicom od kriptonita cekajuci Klarka, koji freak!!
A evo i mog wallpaper-a (od prekjuce na mom desktopu...)
hehehe![]()
P.S. Samurai, potpis br.2 ti je extra (joj, kako mi je zao tog policajca)

Evo ti fenomenalan link za sve moguce Smallville reference "S"-a iliti \S/..Samurai Jack:....Klark je u epizodi cini mi se ''Dihotic'' (kod nas Dualnost) na casu tehnickog napravio savrseno slovo S kakvo nosi supermen, samo bez onog okvira...jel neko pominje to S danas? Nema ga. A smem da se kladim (daj boze da me demantuju) da ce Klark na neki totalno levi nacin doci do ideje za svoj amblem kad postane Supermen....lupam, videce simbol S negde u Fortress of Solitude ili ce S da nosi u cast Smallville-a....a onom metalnog S nigde nece biti....
Malo je "spoilericno" - pa se ne preporucuje onima koji to izbegavaju..nije joj nista?Sasha85:A ja ne mogu da verujem da joj nije nista a konj je tako dobro izgazio... :?

A u mom belih slonova!Fanatic_Kv:Ali u mom postu NEMA BELIH SLOVA!
zhix:nije joj nista?
- smrskana noga
- njena omiljena zivotinja - konj je uzrok
- iztraumirana do te mere da je rekla Clarku da je bolje da se klone jedno drugog..
@ samurai jack
wallpaper: great "manip" work..
mediteranian superman.. 8)

da - to je i mene odusevilo..Samurai Jack:ali ona slika Cristopher Reeve i Tom Welling kako gledaju u daljinu a na Reeve-ovim naocarima se vidi amblem Supermena...ma...nemam reci...savrseno!
Samurai Jack:Slag na tortu je potpis onog lika Tom Welling is Superman....
)
5 puta..zhix:nije joj nista?
- smrskana noga
- njena omiljena zivotinja - konj je uzrok
- iztraumirana do te mere da je rekla Clarku da je bolje da se klone jedno drugog..![]()