Smallville

Pred kraj sam samo cekao kad ce da napisu TO BE CONTINUED..tacno bih bacio tv kroz prozor..
mogli su bar malkice da zakomplikuju, a ne da se jednostavno sve resi odjednom...
Mada epizoda je bila surova...stvarno jadan Lex..

Mislim da je negde ranije pomenuto...cini mi se da je zhix to rekao...da je razmak izmedju ove dve epizode u Americi bio 2 meseca, prva pre novogodisnjih praznika a druga posle novogodisnjih praznika...mi smo jos i dobro prosli...

Sta kazete za onu "razmenu pogleda" na kraju u Talon-u ?

Izgledalo je kao da je mnogo toga receno bez ikakvih reci..
8)

I kako to prepricati Tini.. ma nema sanse, to mora da se vidi..
:)

sve je vec zauzeto:
smallville-1x07-front-%5Biko%5D.jpg

To se zove frajer, Klark je jos mali...

Najnovije serije 5-og serijala pocinju 29.09.2005. :-)
Video sam trailere,savrseni su.Izgleda se "mali"klark upustio u neke radnje sa mrs.lang.
"When boy becomes a man,when stories becomes legends"....( najava za novi serijal).
Gospodin Lex je napokon postao zloca! ;-)

Jel neko primetio onu opasku o "etnickom ciscenju"..
Sta mislite, odakle im to?
:)

......
Ian and Eric walk into Van's room. Day. Van is sitting on his bed.

Ian: Well, if it isn't Ku Klux Van.
Van: (Standing up.) Get out of my grille, freaks.
Eric: I'd watch your mouth in here if I were you.
Ian: We heard about your little one-man ethnic cleansing campaign.
Van: I don't know what you're talking about.
......

Achileyes:
Najnovije serije 5-og serijala pocinju 29.09.2005. :-)
Video sam trailere,savrseni su.Izgleda se....
:roll:
Ovo je vec bezobrazluk..
Covek - padobranac..
Samo sto je uleteo - i odmah "major spoiler"..

Ako nisi primetio prikane, ljudi ovde jos uvek gledaju sezonu 3..
Imaj minimum obzira..

I nisi jedini koji je video najnovije trailere..

@zhix
Pa dobro, polako....nije rekao nista strasno....datum pocetka pete sezone je opste poznata stvar...
ps. na sta je referenca etnicko ciscenje?
@Achileyes
Ali neka ostane na tome...ne zele svi da znaju sta ce biti u petoj sezoni....ako neko zeli uvek moze da posalje PP sa pitanjem...ovde pricamo о aktuelnim epizodama...spoileri se pisu belim slovima da ne mogu da se procitaju osim ako neko bas zeli da ih procita uz upozorenje SPOILER!
Ovako Klark ce promeniti pol i pridruzice se Drustvu za zastitu vanzemaljaca sirocica!
Hehe...sala mala... :wink:

Moze biti....evo klikcem Ctrl + A svo vreme da mi nesto ne promakne...
Hteo sam da kazem da nista neoprostivo spoilericno nije rekao....ali TREBA procitati prethodne postove pre uključivanja u raspravu...naravno, to vazi za sve forume na ovom svetu, ne samo ovde...

Samurai Jack:
Hteo sam da kazem da nista neoprostivo spoilericno nije rekao.......
Druga, cesto zanemarivana opasnost koju "spoileri" u sebi poput drskih kliconosa sadrze, je taj potencijal da se zapocne "debata" u konkretnim slucajevima - sta jeste spoiler, a sta nije..
I naravno, one thing led to another, tu su redovno "collateral demage" - neduzni civili, u nasem slucaju oni koji ne zele da budu spoilerisani ..

Ali mi smo pametniji od toga da upadnemo u tu zamku..
Kapis ? ;)

Back